Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8835037 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8835037

Odpowiedzi 37317

revolut1oN

revolut1oN

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć. Czy ktoś mógłby mi wysłać linki do angielskiego patcha do returning 2.0 0.66? Bo pobrałem z niemieckiego forum, ale tamta najnowsza wersja jest chyba zbugowana, bo wywala mnie od razu do pulpitu przy nowej grze.

Potrzebuję skryptów i AST we wcześniejszej wersji; hotfix 4 na przykład.
Z góry dziękuję i pozdrawiam

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A gdzie jest ten Ash'Tar oraz jak odpalić komendy, marvinem też?

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzieki za tip NobleOne,

Jeszcze jedno pytanie - tez w solucji nie bylo - czy potrzebne sa do czegos grzyby? Dodaja jakies staty lub cos? Bo sprzedalem all Constantino FOR MONEY, BABY, MONEY ;]
Można z grzybów robić ciasta dodające bonus do Many , w solucji jest to opisane jako bonusy

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prosze bardzo revolut1on masz tutaj 1 ver wczesniej przed ta zbugowana 5.1 (5.0)

Lap linka ;]

https://files.fm/f/rcw86zc2

Dzieki WojownikAdanosa, przeoczylem

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ash'Tara jest w jarkendarze  polecam SOLUCJE, a komendy to przez legendarny program gve

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 pytania: 1.Kto uczy walki orkowymi broniami ? 2. Czy retoryka to to samo co inteligencja ? Jeśli tak to jak ją zdobywać grając wojownikiem,bo do kilku misji się przyda,a na bonusy z kapliczek nie chcę marnować karmy.

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Po rozmowie ze smokiem ktory mi powiedzial ze mlot do zniszczenia straznika znajduje sie w ktorejs ze swiatyn, a w zadnej z nich jej nie zastalem tak przeszukalem rowniez ta w ktorej siedzibe mial Kruk, to jakis bug czy co?

Keep calm and kill all ~~ Gorn

revolut1oN

revolut1oN

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prosze bardzo revolut1on masz tutaj 1 ver wczesniej przed ta zbugowana 5.1 (5.0)

Lap linka ;]

https://files.fm/f/rcw86zc2

Dzieki WojownikAdanosa, przeoczylem

Bardzo dziękuję! Pozdrawiam i życzę miłego dnia ^_^

Mam 2 pytania: 1.Kto uczy walki orkowymi broniami ? 2. Czy retoryka to to samo co inteligencja ? Jeśli tak to jak ją zdobywać grając wojownikiem,bo do kilku misji się przyda,a na bonusy z kapliczek nie chcę marnować karmy.

1. Ork w kopalni żelaza orków
2. Nie jest to to samo, Inteligencję zdobywasz np. czytając książki magiem czy ucząc się nowych kręgów magii. Retoryka chyba rozwija się w trakcie dialogów i jej używania oraz wymigiwania się od winy przy kradzieży, ale nie jestem pewien.

edit: jeszcze pytanko - gra automatycznie ustawia mi jakość tekstur na maksa i nie można jej w żaden sposób obniżyć - cofanie suwaka nic nie daje, wcale sie nie zmieniają. Jest to dość wkurzające, bo przez to mam jakieś 20 FPS. Jakieś rady?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Post połączony: 2017-04-22, 17:15
Topienie sztabek :) W Jarkendarze kopies całe złoto i dostajesz około 60 k golda :)
Zabijałeś bandytów w kopalni też?a propos obozu bandytów opłaca się go wybić jesli tak to w jakim momencie żeby zadań nie popsuć ...

Jak już wykonasz wszystkie zadania w 2. rozdziale, to możesz wybić wszystkich, oprócz thorusa, tego kolesia od questa Unlimited Power (coś na k miał chyba), Fiska, Snafa, Tego kolesia na M co przed obozem zbiera ziele (jeszcze jeden koleś z imieniem ale nie pamiętam, który) tak to możesz wszystkich wybić, bo oni i tak umrą w 4. rozdziale :)

Post połączony: 2017-04-22, 17:16

Ash'Tar to smok, którego poznasz po pierwszym starciu z Krukiem, a co do komend, to nie mam pojęcia o jakie komendy Ci chodzi xd

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie czy da rade jakos wydobyć te złoża złota w tej komnacie co się walczy z bloodwyn te co są w skałach wysoko

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Niestety nie, ale jest tam kilka na normalnym poziomie :)

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Jak włączyć konsole? I przyzwać młot do pokonania kamiennego strażnika, nie ma go w żadnej ze świątyń. Jestem świeżo po rozmowie ze smokiem.

Keep calm and kill all ~~ Gorn

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ostatni żywioł kamienia do pokonania Senyaka ? Mam juz ognia , mroku i wody ale w starym obozie bractwa nie było ostatniego .Wiec gdzie jest ?

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zwiększyć punkty w kowalstwie do 4 i większej ilości, tak żebym mógł wykuć rubinowe ostrze ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak zwiększyć punkty w kowalstwie do 4 i większej ilości, tak żebym mógł wykuć rubinowe ostrze ?
Możesz zgadywać do trzech.
-kuć, kuć i jeszcze raz kuć?
Hej, nie jesteś wcale taki głupi na jakiego wyglądasz.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Możesz zgadywać do trzech.
-kuć, kuć i jeszcze raz kuć?
Hej,nie jesteś wcale taki głupi na jakiego wyglądasz
Dzieki  :facepalm: Moja głupota czasami mnie przeraża  :lol2:

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest ostatni żywioł kamienia do pokonania Senyaka ? Mam juz ognia , mroku i wody ale w starym obozie bractwa nie było ostatniego .Wiec gdzie jest ?
Przypadkiem nie ma jej kamienna pantera przed smokiem ash'tarem ...?

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W Orkowej kopalni żelaza jest ostatnia sfera (ziemi).

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W Orkowej kopalni żelaza jest ostatnia sfera (ziemi).
Dzieki :)

baqsiowy

baqsiowy

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś sposób żeby nie umierać z powodu podpalenia po 2 sekundach w starciu z ognistym jaszczurem/widmem w świątyni w Jarkendarze?
Mam srebrny miecz by zadawać obrażenia temu widmu ale 1 jego cios przyjęty na klatę spala mnie w 2 sek...

0 użytkowników
Do góry