Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8832001 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8832001

Odpowiedzi 37317

baqsiowy

baqsiowy

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie o to pytałem, co to za przyrzad i gdzie go zdobyć? Np. bez szczypiec nie mogłem użyć pieca by przetopić samorodki a nie wiem czego potrzeba mi by zrobić monety.
Tak samo ze zwojami, mam "puste" scrolle, ale nie mam czegoś dzięki czemu mógłbym użyć stołu do tworzenia scrolli i nie wiem co to jest

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do pustych scrolli musisz miec pióro które sprzedaje np brahim ale tylko wtedy jak stoi przy tym stole i kreśli sobie.
A co to tych monet to chyba ten kowal co uczy wytapiać ma chyba
Troche juz mnie tam nie bylo i nie pamietam

baqsiowy

baqsiowy

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do pustych scrolli musisz miec pióro które sprzedaje np brahim ale tylko wtedy jak stoi przy tym stole i kreśli sobie.

Dzięki za wskazówkę dot. pióra, natomiast w kwestii monet, ten gość który mnie uczył ich wybijania, nie ma żadnej opcji by handlować, on jedynie skupuje zarodki złota i uczy ulepszyć zbroję "heavy guard armor". Ale polatam po kowalach i pokupuję itemki, może coś będzie działać.

BTW. Jestem teraz w 3 rozdziale, wiem że niektórzy na tym etapie odwiedzają pustynię Adanosa. Czy to jakiś wątek związany z fabułą czy jak można się tam dostać?

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Dzięki za wskazówkę dot. pióra, natomiast w kwestii monet, ten gość który mnie uczył ich wybijania, nie ma żadnej opcji by handlować, on jedynie skupuje zarodki złota i uczy ulepszyć zbroję "heavy guard armor". Ale polatam po kowalach i pokupuję itemki, może coś będzie działać.

BTW. Jestem teraz w 3 rozdziale, wiem że niektórzy na tym etapie odwiedzają pustynię Adanosa. Czy to jakiś wątek związany z fabułą czy jak można się tam dostać?
W temacie solucje tam masz porady jak się dostać na pustynię adanosa i co w niej robić.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To ma ktoś poradę jak uruchomić tą konsole na 0066? Bardzo potrzebuje tego gdyż aktualnie nic nie moge zrobic by podciągnąć wątku z Wodnym Kręgiem

Post połączony: 2017-04-22, 11:37
Dobra juz znalazłem

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A wie ktoś, kto uczy tych mikstur, które zapewniają stałą premię do many?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy polecacie mi zacząć się interesować Mora Oulart dopiero w 4 rozdziale? Czy może zacząć już w 3?

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Constantino po wyuczeniu się wszystkich mikstur many.

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam nauczone mikstury leczenia i many, oraz receptę na zielonego nowicjusza i młot lou, ale gdy podchodzę do stołu alchemicznego w prawie każdej zakładce mam pusto (tylko mogę bawić się tytoniem i młotem lou), tak jakbym nie miał tego nauczonego, co robić?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Constantino po wyuczeniu się wszystkich mikstur many.
On uczył mnie tylko tych od HP, z many nie uczył nawet eliksirów, które dodają 75%.

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Wie ktoś może, gdzie dorwać w pierwszym rozdziale zwój otwierania zamka? Zepsułem wszelkie możliwości nauczenia się otwierania zamków, a chcę otworzyć tą skrzynię u Lehmara i ukończyć Quest Galahada, żeby dostać trochę intelektu.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam nauczone mikstury leczenia i many, oraz receptę na zielonego nowicjusza i młot lou, ale gdy podchodzę do stołu alchemicznego w prawie każdej zakładce mam pusto (tylko mogę bawić się tytoniem i młotem lou), tak jakbym nie miał tego nauczonego, co robić?

Zielonego Nowicjusza robisz w tych takich ubijaczkach do ziela, jeden jest obok Fortuno :)

W Wieży Xardasa w skrzyni jest jeden, ja bym nawet zaczynał od nowa. Jak można zepsuć wszystkie możliwości nauki otwierania zamków? :lol2:

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Tzn. chwilowo zepsułem, bo potem podbiję karmę u Innosa, zrobię drugie zadanie z Grittą albo ukradnę księgę Lehmarowi, ale to dopiero w 2. rozdziale. Po prostu zostałem nowicjuszem i gildia złodziei mnie już nie chce, a Thorben nie ma mnie za uczciwego człowieka.

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zdobyć Mrok Północy dla Lestera?

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się w tej wersji znaleźć młot Adanosa (ten do niszczenia strażników kamiennych) ?
Jak tak to gdzie?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Da się w tej wersji znaleźć młot Adanosa (ten do niszczenia strażników kamiennych) ?
Jak tak to gdzie?

W tej wersji? Czyli jakiej? 0065? Jeśli chodzi Ci czy ogólnie, to tak, ale będziesz miał na to questa od Ash'Tar'a
Ale w 0065 młot się nie pojawia :) trzeba naprawić przez GVE

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie znalazlem w solucji, wiec pisze tutaj - odwieczny problem : skad do jasnej anielki brac zloto bo nie ukrywam na wszystko brakuje... Help

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Topienie sztabek :) W Jarkendarze kopies całe złoto i dostajesz około 60 k golda :)

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Topienie sztabek :) W Jarkendarze kopies całe złoto i dostajesz około 60 k golda :)
Zabijałeś bandytów w kopalni też?a propos obozu bandytów opłaca się go wybić jesli tak to w jakim momencie żeby zadań nie popsuć ...

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki za tip NobleOne,

Jeszcze jedno pytanie - tez w solucji nie bylo - czy potrzebne sa do czegos grzyby? Dodaja jakies staty lub cos? Bo sprzedalem all Constantino FOR MONEY, BABY, MONEY ;]

0 użytkowników
Do góry