Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8915034 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8915034

Odpowiedzi 37317

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zostalem czeladnikiem u Harada i mam nastepujacy problem:
nie moge tworzyc mieczy - pisze ze nie ma czym gdy podchodze do ognia kuzni ale przeciez mam w inventory 7 pretow wiec co jest problemem?

2 pytanie

Czy bede mogl sie uczyc alchemii mimo ze jestem czeladnikiem u Harada? Nie mam zadnej opcji dialogowej u Constantino, cos trzeba zrobic czy w ogole nie bede mogl sie uczyc alchemii?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1 pytanie

A podgrzałeś pręty?

2 pytanie

Tak, wyklikać opcje dialogowe, albo u Ignaza/Sagitty/kogokolwiek

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No wlasnie to jest problemem - podchodze do ognia i pisze ze nie ma czym a przeciez mam te cholerne prety

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kup szczypce u Briana...

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziekuuuuuje Loop kocham cie :* :*

Jeszcze jedno pytanie - skad brac hurtowe ilosci pretow?
Na normalnym Gothicu NK bilem Carla i w nieskonczonosc dawalo mi 2-3 prety za 1 kill ale teraz dosc ciezo mi z nim idzie.
Jakies inne opcje oprocz bicia Carla?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wytwarzanie samemu, dopiero w 2 rozdziale, uczy Viper, po zrobieniu zadania z Ładunkiem Rudy

EdgyKid

EdgyKid

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wersja 0065.
Co zrobić by w ogóle zacząć wątek z Doliną Cienia? bo jak gadam z Ur-Thralem to nic się nie dzieje.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czemu orkowie w górach mnie atakują? Mam pancerz orków, nie zabijałem w nim żadnych orków, bo orkowie przed wolną kopalnią się na mnie nie rzucali ;/ O co chodzi?

Post połączony: 2017-04-21, 22:55
Wersja 0065.
Co zrobić by w ogóle zacząć wątek z Doliną Cienia? bo jak gadam z Ur-Thralem to nic się nie dzieje.

Najpierw musisz zrobić wątek z kopalnią orków, żeby go zacząć musisz ściągnąć GVE i zmienić wartość MustGoInIronMine z 0 do 1 :)

EdgyKid

EdgyKid

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najpierw musisz zrobić wątek z kopalnią orków, żeby go zacząć musisz ściągnąć GVE i zmienić wartość MustGoInIronMine z 0 do 1 :)
To jeszcze jak podbić retorykę poza książką Galahada?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Musisz się nauczyć kradzieży kieszonkowej, kiedy nie udaje Ci się ukraść od kogoś to wtedy musisz zastosować wymówkę, każda wymówka podwyższa Ci retorykę :)

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czytasz pulpity, książki, specjalne opcje dialogowe, w Jarkendarze u uczonych pulpity dają +2

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Wie ktoś może jak ukończyć to zadanie z przeklętą latarnią i tym zadaniem od Lorda Hagen "Dark Web" czy jakoś tak?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A na jakim etapie jesteś?

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jak ukończyć to zadanie z przeklętą latarnią i tym zadaniem od Lorda Hagen "Dark Web" czy jakoś tak?

Przekleta latarnia - idziemy do latarni -patrzymy na szkielet-wciskamy runy na samej gorze- znajdujemy pierscien- gadamy z hanna- xardas-wracasz do wiezy przywolujesz cienia i gadasz-pozniej zadania dla jacka zrob z fajeczka i wuala.

Dark Web-gadasz z tym ala czeladnikiem bospera biezesz od niego scrolla, nastepnie pod mostem przy poludniowej bramie znajdujesz pierscien i idziesz do vatrasa , on ci przygotuje rune i sie telepasz do dark mastera.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz się nauczyć kradzieży kieszonkowej, kiedy nie udaje Ci się ukraść od kogoś to wtedy musisz zastosować wymówkę, każda wymówka podwyższa Ci retorykę :)
No mu mnie ta opcja nie podnosi retoryki, prawie za każdym razem udaje mnie się że oleje mnie to nie wzrasta nic :((((((
gram na 0066 hotfix 5

baqsiowy

baqsiowy

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ogarniam kilku rzeczy dot. craftingu.
Co muszę mieć prócz sztab złota żeby móc wybić monety? Mam umiejętność, ale gdy próbuję użyć stołu do bicia monet wyświetla że nie mam odpowiedniego przedmiotu.
Podobnie z robieniem scrolli: nauczyłem się robić fire rain od Gallahada, mam runic paper, ale nie mogę użyć stołu do robienia scrolli (w wieży Xardasa)

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co muszę mieć prócz sztab złota żeby móc wybić monety? Mam umiejętność, ale gdy próbuję użyć stołu do bicia monet wyświetla że nie mam odpowiedniego przedmiotu.
Podobnie z robieniem scrolli: nauczyłem się robić fire rain od Gallahada, mam runic paper, ale nie mogę użyć stołu do robienia scrolli (w wieży Xardasa)
Aby robić monety musisz najpierw w piecu rozgrzać złote samorodki, później idziesz do tego stołu do bicia monet i tyle tam wytwarzasz monety.

Jaki jest kod na list od Dextera, całą jego wieże przeszukałem i nigdzie nie mogę znaleźć jego ciała a bez tego listu nie idzie zaczać II rodziału

Post połączony: 2017-04-22, 10:59
Dobra juz znalazłem, jak uruchomić w 0066 konsole?

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aby robić monety musisz najpierw w piecu rozgrzać złote samorodki, później idziesz do tego stołu do bicia monet i tyle tam wytwarzasz monety.

Jaki jest kod na list od Dextera, całą jego wieże przeszukałem i nigdzie nie mogę znaleźć jego ciała a bez tego listu nie idzie zaczać II rodziału

Post połączony: 2017-04-22, 10:59
Dobra juz znalazłem, jak uruchomić w 0066 konsole?
Kliknij przycisk Pause Break koło print screena.

baqsiowy

baqsiowy

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy

|Problem w tym ze z samorodków zrobiłem ten "golden bullion" czyli sztaby złota, ale przy stole i tak widzę "i dont have neccesary subject"

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A masz może przyrząd potrzebny do wytwarzania monet bo chyba takowy jest

0 użytkowników
Do góry