Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8837388 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8837388

Odpowiedzi 37317

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Wez zajrzyj do solucji

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Wez zajrzyj do solucji
możesz zapodać linka :) ?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam dlaczego 'główni' handlarze nie chcą ze mną rozmawiać? Wszyscy karzą mi wypieprzać ze sklepu. (Harad, Mateo, Bosper, Constantino i Thorben)

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

Letho
DreamVader

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#2064 2016-08-28, 11:06(Ostatnia zmiana: 2016-08-28, 11:14)
Witam dlaczego 'główni' handlarze nie chcą ze mną rozmawiać? Wszyscy karzą mi wypieprzać ze sklepu. (Harad, Mateo, Bosper, Constantino i Thorben)
Musisz porobić qesty dla paru osób w mieście :P musisz pogadać z Pablo on ci powie wszystko na ten temat :D

Post połączony: 2016-08-28, 11:14
http://themodders.org/index.php?topic=26207.20 na samym dole
http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.30 tutaj rosyjska solucja post #37
Mam qesta od Garonda dotyczących odnalezienia żołnierzy i przeszedłem całą Doline Cienia i nadal nie mam dialogu dotyczącego wpuszczenia mnie do kopalni orków..

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jest możliwość przekucia uriziela na 1h?

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Okazało się, że popełniłem jakieś wykroczenie. Andre chce ode mnie 1500 złota. Jakim cudem? To jakiś bug gry? Nikogo nie zaatakowałem... Oprócz tych bandytów od Cavalorna rzecz jasna. Ale takto wszystko spoko :o WTF

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zainstaluj wersję 0.61 pomoże.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Okazało się, że popełniłem jakieś wykroczenie. Andre chce ode mnie 1500 złota. Jakim cudem? To jakiś bug gry? Nikogo nie zaatakowałem... Oprócz tych bandytów od Cavalorna rzecz jasna. Ale takto wszystko spoko :o WTF
Taki urok wersji 060 :D ja musiałem zapłacić aż 6k i to w 1 rozdziale :D

Sunking

Sunking

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lobart oskarża mnie o kradzież jego ubrania, mimo tego, że nawet gdy zacznę nową grę i od razu do niego biegnę i nic po drodze nie zrobię to on dalej mnie oskarża. Gram na wersji 061. Nie potrafię jakoś włączyć konsoli, próbowałem marvin na b ale nic się nie dzieje. Wie ktoś co należy zrobić?

załatwione konsolą

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Co trzeba jeszcze zrobić oprócz zabicia smoka Azoga aby dostać się do kopalni orków ? Mam misje od Garonda a podczas rozmowy z Ur-Tharlem nie mam kwestii dialogowej mówiącej o wpuszczeniu mnie do kopalni..

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A gadałeś z Talbinem i Jerganem?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
A gadałeś z Talbinem i Jerganem?
Z Talbinem tak :D i powiedział mi o paladynach którzy bili po drugiej stronie rzeki w jaskini :P Mam tam podjeść i potem dostanę wpis do dziennika ?

2 pytanie gram na wersji 060 i nie mogę zabić mrocznego golema zwojem światło ponieważ dostaję wpis do dziennika mówiący tylko że to nie zadziałało...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Twoja dedukcja mnie po prostu niszczy :D Masz iść teraz do Jergana.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Malczutt

Malczutt

Użytkownicy
posty22
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misjami związanymi z zabójcami, zrobiłem zadanie dla Gerbranta, po czym przespałem sie do 21 i poczekałem do 22. Kiedy ide na miejsce gdzie w zwykłym returningu Gilian zabijał Wambo, to w tym przypadku nie dzieje sie nic, po prostu tak jakby ze sobą gadaja i następnie sie rozchodzą. Gram na najnowszej wersji.

Aceaelus

Aceaelus

Użytkownicy
posty36
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z misjami związanymi z zabójcami, zrobiłem zadanie dla Gerbranta, po czym przespałem sie do 21 i poczekałem do 22. Kiedy ide na miejsce gdzie w zwykłym returningu Gilian zabijał Wambo, to w tym przypadku nie dzieje sie nic, po prostu tak jakby ze sobą gadaja i następnie sie rozchodzą. Gram na najnowszej wersji.

Podchodzisz do nich ?
Jeśli tak to po prostu poczekaj schowany za rogiem aż Wambo zostaje zabity.
Cóż przynajmniej ja tak rozwiązałem mój problem.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ej bo teraz tak mam szpon beliara 350 obrazen i 200 magicznych. A po włożeniu duszy senyaka ma 250 obrazen i 250 magicznych. Co jest bardziej oplacalne?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Mam dziwny problem.. otóż wziąłem qesta związanego z znalezieniem Fellangora tak więc udałem się do pierwszej miejscówki w której jest i tu pojawia się problem.. nie mam żadnego dialogu aby to niego zagadać.. Dodam że mam założony amulet Zigorosa. Dodam też że Zigoros po prostu zniknął z kapliczki w wieży Xardasa..

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ej bo teraz tak mam szpon beliara 350 obrazen i 200 magicznych. A po włożeniu duszy senyaka ma 250 obrazen i 250 magicznych. Co jest bardziej oplacalne?
Bez duszy Senyaka nie działają pioruny więc masz 350obr, z duszą już działają wiec masz 500. Czyli oczywiście, że z duszą.

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy ktos mi moze powiedziec dlaczego kaplan ihiya chyba sie zwie w dolinie cieni (tam gdzie krew demona w skrzyni jest) wstaje sobie po zabiciu i ciagnie mi zycie? zabijam go, pojawia sie komunikat o bohaterskim wyczynie jakies tam pkty nauki, oczywiscie klucza z jego zwlok zabrac nie moge, drainuje mi zycie, jego zwlokom regenruje sie zycie, po jakims czasie wstaje mozna go zabic ale niby pada ale nie pada i dalej drainuje mi hp, oczywiscie jak dalej odejde to i tak mi hp drenuje, po kusze isc nie moge, bo tamten ancient straznik jest niesmiertelny (pewnie dlatego ze nie da sie zabic owego ihiya)
kolejny irytujacy bug?
dodam ze w wersji 0061

0 użytkowników
Do góry