Poglądy polityczne 61026 229

O temacie

Autor

Zaczęty 8.07.2008 roku

Wyświetleń 61026

Odpowiedzi 229

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
jak to możliwe xD

Jestem Ministrantem

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ksiądz Kapelan to twój alfons sponsor?

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

Poglądy polityczne
#202 2012-06-21, 20:53(Ostatnia zmiana: 2012-06-21, 20:54)
Nie, to "Ksiądz Kapelan" to moje forumowe alter ego. Wydobyty z mojej tapety.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Poglądy polityczne
#203 2012-06-22, 01:35(Ostatnia zmiana: 2012-06-22, 01:39)
Jakby nie ten podział na Europę wschodnią i zachodnią jak ZSRR jeszcze piło i teraz przez Unię Europejską to Europejczycy (przynajmniej ci kontynentalni) napierdalali by się do tej pory w swoich wojnach. Mielibyśmy podobny standard życia jak Afrykańczycy, którzy się napierdalają w Kongo, Etiopii czy chuj wie gdzie. 73 lata bez wojny (1945 - 2012), w porównaniu z 21 latami (1918 - 1939).

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Poglądy polityczne
#204 2012-06-22, 01:50(Ostatnia zmiana: 2012-06-22, 01:51)

Tak z ciekawości... Czy można jakoś sprawdzić, czy do ogólnego licznika propsów, tego w profilu, zostało dodane po jednym propsie od osoby, tyle, ile wyświetliło pod postem, czy tyle ile nicków jest na liście na screenie (teraz więcej)? Tak mnie teraz naszło na rozkminy.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Nazywaliście Luka sucharem, teraz wszyscy chcecie od niego propsy.  :ok:

kazzmir
  • Gość

kazzmir
Gość

Poglądy polityczne
#206 2012-06-22, 09:05(Ostatnia zmiana: 2012-06-22, 09:06)
Jakby nie ten podział na Europę wschodnią i zachodnią jak ZSRR jeszcze piło i teraz przez Unię Europejską to Europejczycy (przynajmniej ci kontynentalni) napierdalali by się do tej pory w swoich wojnach

na podstawie czego tak sądzisz? ogólnie rzecz biorąc druga wojna światowa wyczerpała zapędy wojenne europejczyków na bardzo długo. podział na wschód i zachód podtrzymywał i sztucznie napędzał wyścig zbrojeń a nie studził go. wzrost zamożności europy po wojnie jest zaprzeczeniem afryki która nie jest w stanie ogarnąć się z czegokolwiek do tej pory, nie wspominając o pozorach pokoju w ogólnie, nie lokalnie.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Kazz zacznij pisać coś kontrowersyjnego bo ostatnio coraz częściej zaczynam się z Tobą zgadzać :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

kazzmir
  • Gość
world peace  :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Cześć i czołem głąby.
Ostatnio przechodze pewna metamorfoze, ktora chcialbym sie z wami podzielic. Mialem juz to napisac wczoraj, sleczalem do pierwszej w nocy na telefonie, a gdy juz mialem wcisnac wyslij, usunal mi się tekst i byłem na tyle wkwrviony, ze nie chcialo mi sie ponownie pisac tak dlugiego, jak na mnie, posta.
Powracajac do mojej metamorfozy. Doszedlem do wniosku, ze z lewactwa sie wyrasta. Wraz z wiekiem czlowiek dostrzega glupote ich postulatow i dazen do np. multi-kulturowosci czy do tego, ze praca musi byc najwazniejsza. Dzis gdyby ktos mnie zapytal jakie mam poglady na pewno nie udzielbym odpowiedzi, ze socjaldemokratyczne, jak udzielilem odpowiedzi kiedys tutaj - na forum, po wypelnieniu testu.
Ostatnio duzo ogladam filmow z udzialem pana Bosaka i Zawiszy i musze przyznac, ze bardzo podoba mi sie ich sposob prowadzenia debat w telewizji. Mowia rzeczowo, jasno i prosto, a przedewszystkim zgodnie z tym co wydaje mi sie obecnie sluszne. Czy to znaczy, ze jestem za Ruchem Narodowym? Nie mam pojecia, nie znam na tyle ich postulatow i przedewszystkim wartosci, ktore wyznaja. Fakt faktem, ze czesto sie smieje z naszego forumowego gimbonacjonalisty z jego pogladow. Ale jak tu sie nie smiac skoro w tak mlodym wieku opowiada sie, nie bojmy sie uzyc tego slowa, za partia/ruchem mocno radykalnym. Wydaje mi sie, ze poglady polityczne ksztaltuja sie przez lata i wiekszosc z nas chyba przechodzila przez okres fascynacji badz wyznawania pogladow socjaldemokratycznych.
Co mi mozecie powiedziec o tym calym ruchu? Czy to taka zwykla przykrywka (Bosak, Zawisza) i ukrywanie prawdziwej twarzy ruchu? Nopowcy hitlerowcy?
Swoja droga smiesza mnie te patosowe hasła, ze jestesmy pokoleniem Jana III Sobieskiego itp. Owszem historie trzeba kultywowac i szanować, ale bez przesady...
Trollom mowie wprost wypierdalać i każdy przejaw trollowania w tej dyskusji bede nagradzal banem (pozalatwiam wam skurwysyny). Czekam na wasze posty chujki.

kazzmir
  • Gość

kazzmir
Gość

Poglądy polityczne
#212 2013-06-24, 17:33(Ostatnia zmiana: 2013-06-24, 17:35)
Bosaka i Zawiszy

ale autorytety, to już wolę thora czytać xD
wazon a pokaż jedną z tych debat

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)
Lewactwo czy nie lewactwo co to za różnica te dziady i tak razem po restauracjach się rozbijają i się z nas śmieją, jedyna słuszna opcja to nie iść na wybory ! Gdyby 70% ludzi w Polsce tak zrobiło wybory byłby nieważne , niech widzą dziady ,że coś jest nie tak.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Poglądy polityczne
#214 2013-06-24, 17:36(Ostatnia zmiana: 2013-06-24, 17:38)
Nie sa to moje autorytety. Powtarzam - calkiem rzeczowo mówią i nic więcej. Chce po prostu się więcej o tym dowiedzieć. Czy to jest zwykla maska nakładana na cały ten ruch, żeby zmienić jego obraz itp. Fakty są takie, ze jezeli oglada sie Bosaka w telewizji mowi bardzo mądrze i nie mozna mu zarzucic nic zlego, przynajmniej mi sie tak wydaje. Jego calkowite poglady i jego kariera sa dla mnie calkiem obce, wiec pytam was.
Lewactwo czy nie lewactwo co to za różnica te dziady i tak razem po restauracjach się rozbijają i się z nas śmieją, jedyna słuszna opcja to nie iść na wybory ! Gdyby 70% ludzi w Polsce tak zrobiło wybory byłby nieważne , niech widzą dziady ,że coś jest nie tak.
:facepalm:  tyle w temacie.

Kazz moge podrzucic ci rozmowe Bosaka z Morozowskim z Tusk Vision Network .

kazzmir
  • Gość

kazzmir
Gość

Poglądy polityczne
#215 2013-06-24, 17:39(Ostatnia zmiana: 2013-06-24, 17:39)
Kazz moge podrzucic ci rozmowe Bosaka z Morozowskim z Tusk Network Vision.

dawaj.
ja myślę że obaj mają dobre intencje ale czy wykonanie ich pomysłów byłoby zdrowe dla obywateli to mam wątpliwości

a ja i tak wolę żyłę xD
https://www.youtube.com/watch?v=2agZ0OatEew

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
https://www.youtube.com/watch?v=lT3vNGRt4AU

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
- :ok:  anty multikulturowość
- :ok:  anty pedalizm
- :ok:  anty poprawnosc polityczna
- :ok:  merytorycznosc pomimo glupoty Morozowskiego
...

kazzmir
  • Gość

kazzmir
Gość

Poglądy polityczne
#218 2013-06-24, 17:55(Ostatnia zmiana: 2013-06-24, 17:56)
ja nie wiem jak jest, co jest, co to PO, co to PIS, co to narodowcy i cała reszta, żeby się dowiedzieć na poziomie który by mnie satysfakcjonował i wyciągnąć z tego jakieś wnioski i pouczać musiałbym rzucić pracę i czas poświęcić na wgłębianie się we wszystko co oni mówią... czasu mi szkoda, choć jak wyżej mówiłem, wszyscy mamy dobre intencje, to że robimy dla siebie dobrze nie znaczy że inni będą z tego zadowoleni.

weź się do pracy która da ci kiedyś nie tylko kasę ale i satysfkację, polityki słuchaj na słuchawkach, pierdol to co się dzieje, życie dzięki temu jest milsze i mniej stresujące.

gadałeś już programistami? :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
LOL, nie wierzę

Obejrzałem trzy minuty tego programu i ja nie wiem skąd oni biorą tak niekompetentnych prowadzących. Kompletny idiota pokroju Lisa z czasów, kiedy żył jeszcze Lesio (nie wiem jak teraz, telewizji nie oglądam i może Lis Ogarnął Się)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry