O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 27.12.2015 roku
Wyświetleń 840102
Odpowiedzi 2122
Vrona
Allbelcik84
Siemekk Złote Wrota
Maciuś
Śmieszą mnie te narzekania. Poprzedni returninig był prościutki nawet na najtrudniejszym poziomie. Gra przestawała być wyzwaniem już od 2 rozdziału. Wszystko było tylko kwestią czasu jaki należało poświęcić rozgrywce. Mam nadzieję, że 2.0 coś zmienia w tym względzie.
Aha, i docenić to ja moge prace naszych tłumaczy, a nie jakiejś ruskiej spierdoliny genetycznej, która ma w dupie community i zrobi tak "bo chuj mi sie tak podoba i spierdalać jak coś nie pasuje" a z tego co widzę to taki patałach jest z twórcy tego moda, czy tam innych ruskich kretynów którzy są w "staffie" tam.
Niemy
Simon Said Moderator
@Maciuś ale ten return 2.0 jest trudniejszy niż Rebalance. oni planują zmiejszyć ilość punktów nauki na Hard, pewnie teraz będzie się od któregoś poziomu dostawało 5 pkt nauki za level ... @SiemaczyS tak się składa, że ja przeszedłem Rebalance ponad 10 razy więc nie pierdol głupot.
tak się składa, że ja przeszedłem Rebalance ponad 10 razy więc nie pierdol głupot.
Sentinel
Chodziło mi raczej o to, w jaki sposób ten trudny jest cięższy od normalnego. Zwiększone statystyki mobów i mniejsza ilość PN czy coś jeszcze?EDIT: jakiegoś linka do najnowszego patcha można?
Draks
Wyjebali to tylko z poziomu easy i medium. na których jest content zablokowany na hardzie dalej statystyki nam spadają przy spadku wytrzymałości.
Ja również, nie mam zamiaru się z byle wilkiem napierdalać 37383838 godzin. dzisiaj pograłem trochę w returna i na średnim da się grać.