nie przypominam sobie racjonalnych argumentów.
werewolf twoje cytaty:
PiS idzie po swoje, Wasz ból dupy tego nie zmieni
Mają dobry plan jak to zrobic, odbudowac, widac to chociazby po ruchu Pana Prezydenta Andrzeja Dudy dzieki ktoremu od stycznia tego roku wpływy ze wszystkich fotoradarów, zarowno stojących jak i mobilnych, beda naplywac do budzetu panstwa.
2 do 3 odpowiedzi o nieskuteczności ścigania za fotoradary.
Kazz, ale PiS nie chce TYLKO obnizyc podatkow, powtarzajac to jak mantre i stawiajac to jako glowny punkt swojego programu liczac na to, ze to cudownie uzdrowi gospodarke.
po też chce zmniejszyć podatki od 2017... myślisz że jak pis podliczy sobie wszystko od kiedy zmiany wejdą? w połowie ich rządów? pod koniec albo wcale...
Taki ze mnie lewicowiec jak z Ciebie stormtrooper (czy jak mu tam) ktorego masz w avatarze. PiS to nie lewica.
może nie lewica, ale socjaliści. socjalizm psuje budżet.
Popieram PiS bo na obecną chwile tylko on coś może zmienić w Polsce i przy okazji dobrać sie do dupy PO.
jeżeli to jeden z głównych motywów głosowania to jesteś dziecinny.
to są politycy wysokiej klasy ktorzy mają realny plan na odbudowe tego, co zostalo zniszczone
co zostało zniszczone przez tych wysokiej klasy polityków -mastalerek, hoffman, maciarewicz, brudziński, kurski, śniadek, sellin, kempa, krysia pawłowicz, zenek żonda, błaszczak, fotyga, legutko, ziobro, marzena wróbel więcej mi się wymieniać nie chce?
Czyli nie jesteś debilem na pilot, a Twój mózg nie wyłącza sie jak włącznik światła?

Taki chuj. Akurat całe przemowienie Kaczynskiego słuchalem, interesuje sie każdą partią polityczną (nie jestem z góry nastawiony na jedną) i zajmuje sie misją odgłupiania lemingów. Do takich ludzi jest kierowany taki spot.
temat wyjaśniony, manupulacji spotem nie było, kaczyński powiedział co powiedział dokładnie w takim kontekście tak jak to zacytowali. odsyłam do transkrypcji tego przemówienia
http://themodders.org/index.php?topic=19465.msg1218091#msg1218091Albo, ze troluje a debilki z PO sie spinaja i malo nie zesraja ze zlosci XD

Szczerze? Już chuj z tymi zmianami. Byleby było chujowo, ale stabilnie. Bo za komuchowskiego tego nie można było powiedzieć, było coraz gorzej.
litości, takie myślenie jest powodem tego co się dzieje i będzie działo.
Niewazne ile by kosztowaly - mała szansa, że je spełni. Właśnie dlatego, że mamy dziure w budżecie, a takie kurwy jak kopacz i komuchowski rozdają sobie nagrody powiększając tą dziure. Teraz Duda wejdzie na fotel i ta dziura juz bedzie - wtedy wszyscy beda winić Dude. Tak sie wlasnie robi inteesy w propagandzie.
tak, zgadzam się, teraz pis dorzuci swoje 4 grosze i dziura będzie jeszcze większa.
Ja dzisiaj mialem zamiar jechać do Wawy na manifestacje antyimigrancka, niestety, moje plany sie poszly jebac.

na koniec moje ulubione.
Postuluje o odbanowanie na shoutboxie 
Oczywiscie, ze nie musze, to zostawiam debilom i impotentom intelektualnym, jak powiedzialem.
Nie kurwa, na żarty, bede debilem i zaglosuje na PO
czy poza obrażaniem i cytatami powyżej masz inne argumenty które mogą wnieść cokolwiek do dyskusji? no chyba że tylko trolujesz pisiorze.