A jest w planach spolszczenie L'Hiver Edition ReBalance, gdy ukaże się pełna wersja?
Wiesz, ja tego Rebalance spolszczyłem już dosyć dawno, obejrzałem go sobie i nawet ograłem dosyć dokładnie, ale nie publikowałem tego nigdzie, bo wydawało mi się, że mod w takim stanie był dosyć niedopracowany. Zaletą jest troszkę łatwiejszy poziom trudności oraz działające tarcze, ale już np. walka dwoma mieczami była bardzo słaba. Poza tym jest trochę dosyć dziwnych zmian, balansowych i nie tylko. Troszkę ewidentnych bugów i tego co nie działało sprawnie naprawiłem, ale celowych zmian nie ruszałem. Początkowo planowałem po prostu poczekać, aż autor wypuści bardziej dopracowaną wersję, ale od dłuższego czasu nic już nie wyszło. Ta obecna ma jeszcze taką wadę, że jest zacofana w stosunku do najnowszego Lhivera (więc np. nie ma nowego kanału w porcie i nowych magazynów mistrzów rzemieślniczych).
a takie pytanie czy wersji 0.91 są jakieś nowe tekstury modele których nie ma w 0.90 ?
Żebym to ja teraz pamiętał:( Jakieś drobnostki mogą się trafić, ale raczej nic rzucającego się w oczy. Największymi zmianami jest właśnie przebudowany port i te magazyny, o których wspominałem wyżej...