[G2] L'HIVER Edition 0.9.3 PL 239677 436

O temacie

Autor bgb

Zaczęty 23.07.2015 roku

Wyświetleń 239677

Odpowiedzi 436

Matteo1991

Matteo1991

Użytkownicy
posty9
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Guys, anyone of you would help me? Stegru, Splash or Mac Dun?

Diego123

Diego123

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Usuwał ktoś z dysku l'hivera? Nie wiem które pliki trzeba usunąć, bo chcę zainstalować Złote Wrota i muszę wywalić l'hivera.

Mayonezorro

Mayonezorro

Użytkownicy
Niewiedza jest błogosławieństwem.
posty85
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Niewiedza jest błogosławieństwem.
Usuwasz plik .vdf z folderu Data, plik .ini niekoniecznie - on zmienia tylko ustawienia graficzne (antyaliasing itp) i cache tekstur. Co do muzyki to nie wiem czy trzeba ja usuwać, ale chyba nie.

Diego123

Diego123

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki serdeczne, wreszcie wiem jak to zrobić :)

TheKarrypto!

TheKarrypto!

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej. Mógłby mi ktoś dać linka do tekstur z L'Hivera ? Kiedyś to miałem, ale już usunąłem i nie wiem skąd to pobrałem. Za cholerę tego znaleźć nie mogę. Same tekstury, nie zmieniają świata jak cały mod. Podeśle ktoś ? Bardzo proszę :)

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy

TheKarrypto!

TheKarrypto!

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Link do texturepacka działa ale jak chcę pobrać do wyskakuje error. Ma ktoś inny link ?

Post połączony: 2015-12-25, 13:43
Już nie trzeba mam był to chwilowy problem na stronie :)

Danei

Danei

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej,

Mam pytanie, mam zainstalowanego L'Hivera i do tego jeszcze moda The Returning. Nie mogę wykonać questa dla Grega, gdzie w jaskini z goblinami niedaleko gospody Orlana trzeba odzyskać jego skarb (waląc kilofem w zaznaczonym miejscu). Podczas trzeciego czy czwartego uderzenia w ziemię postać za każdym razem się freezuje. Restart gry nie pomaga. Czy zna ktoś rozwiązanie tego problemu?

Dzięki

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Wie ktoś dlaczego nie działa mi dźwięk w tym modzie ? W sensie muzyka dziala, ale nie działają efekty czyli chodzenie, wyciąganie broni, dialogi, dzwięki otoczenia nic, jedynie sam soundtrack 

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

SMAkOSZ

SMAkOSZ

Użytkownicy
posty4
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Wgrałem mod działa mi ale na początku nie ma filmiku wprowadzającego, dźwięki są ale nie ma obrazu pomoże ktoś ?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wgrałem mod działa mi ale na początku nie ma filmiku wprowadzającego, dźwięki są ale nie ma obrazu pomoże ktoś ?
Rozwiązaniem pośrednim jest otworzenie pliku gothic.ini i ustawienie:
scaleVideos=0
Niestety filmiki będą przez to dosyć małe.

SMAkOSZ

SMAkOSZ

Użytkownicy
posty4
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Dzięki :) A wiesz może jak można przywrócić starą górniczą dolinę, bez tej rażącej zieleni ? Szukałem po internecie ale nic nie znalazłem.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
@bgb Wiesz może o jakichś aktualizacjach?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bgb Wiesz może o jakichś aktualizacjach?
Nic konkretnego. Uknown111 wspominał jedynie, że zamierza trochę popracować nad L'hiverem w okresie zimowym.

Dzięki :) A wiesz może jak można przywrócić starą górniczą dolinę, bez tej rażącej zieleni ? Szukałem po internecie ale nic nie znalazłem.
Możesz spróbować instalacji patcha graficznego, ale czy to będzie dobrze współgrało z pełnym L'hiverem głowy nie dam:
http://themodders.org/index.php?topic=24680.0

SMAkOSZ

SMAkOSZ

Użytkownicy
posty4
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Słuchaj, podczas gdy wziąłem se sztylet i próbuje walczyć to jest taki problem. Nie moge uderzać w lewo i w prawo. Gdy idę i nacisnę LPM Bezi uderza i slychac odglos zbugowanych krokow czyli jakby szybko tupal w miejscu. Nie ma combo czyli 2 uderzenia tu jest tylko jedno.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Słuchaj, podczas gdy wziąłem se sztylet i próbuje walczyć to jest taki problem. Nie moge uderzać w lewo i w prawo. Gdy idę i nacisnę LPM Bezi uderza i slychac odglos zbugowanych krokow czyli jakby szybko tupal w miejscu. Nie ma combo czyli 2 uderzenia tu jest tylko jedno.
Wejdź w opcje gry i zmień sterowanie na to z Gothic 1.

SMAkOSZ

SMAkOSZ

Użytkownicy
posty4
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
@bgb

Dzieki wielkie :D

Post połączony: 2016-01-01, 13:19
@bgb

A jest jakis link do nowych mieczy w tym modzie ? Bo chce zagrac paladynem a slyszalem ze bennet uczy lowcow smokow nowych mieczy i nie wiem czy duzo strace jak zostane paladynem.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jest jakis link do nowych mieczy w tym modzie ? Bo chce zagrac paladynem a slyszalem ze bennet uczy lowcow smokow nowych mieczy i nie wiem czy duzo strace jak zostane paladynem.
Jeśli chcesz nowe miecze, to najlepszą ścieżką dla Ciebie będzie zostanie czeladnikiem u Harada przy równoczesnym wybraniu gildii najemnika i rozwijaniem kowalstwa u Benneta.

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
Ja sobie zmieniłem rozszerzenie na .mod i stworzyłem plik .ini i nie muszę za każdym razem usuwać :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry