Co więcej, albo mi podasz linki (nie luźne wspominki) gdzie rzucałem słowa na wiatr, albo stul dziób bo robisz z mordy cholewę.
Nie, nie bede tego szukal, nie mam czasu ani ochoty. Pamietam, że juz sie o to do Ciebie przypierdalalem. Ty zamknij morde i
Wypierdalaj jeżeli nie masz nic ciekawego na temat Rusta do powiedzenia.
Rust, DayZ, WarZ, State of Decay, H1Z1, ARK, Dying Light, Survival: Postapocalypse now, Out of Reach, kurwa od huja tego jest, a różnice między grami małe.
Buahahhahahahahaa, nie masz jednak pojecia o czym pieprzysz.
DayZ, WarZ, H1Z1 - gry survival horror (znaczna różnica od survival którym jest Rust), bez większego craftingu, budowania (w H1Z1 ponoć coś jest ale nawet do Rusta sie nie umywa). Do tego podciągnięte pod RPG (bezpieczne strefy, levelowanie postaci).
ARK - o tym pisalem, że owszem, podobne, jednak rozgrywka sie różni chociażby tym, że nie ma dinozaurów w Rust a głównym przeciwnikiem jest człowiek.
State of Decay, Dying Light - Ty serio jestes taki głupi czy tylko tu na forum udajesz?
@kaczka Ty go znasz na żywo to powiedz coś o tym. Jak można mówić o grach RPG single, że są podobne do multiplayerowego Survivalu?

Out of Reach - gra diametralnie sie różni, bardziej przypomina DayZ, WarZ gdzie gra sprowadza sie głównie do PVP, crafting jest ubogi a walka ma nacisk na średniowieczny styl aniżeli broń palną.
Jak mówiłem - tylko debil powie, że różnice między grami są małe.