Dzień Screena 2015 31840 84

O temacie

Autor Sawik

Zaczęty 8.05.2015 roku

Wyświetleń 31840

Odpowiedzi 84

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ale poprawia wygląd podczas rozgrywki XD

Ale ty nie rozumiesz chyba z jakich powodów niektórych rzeczy zabrania się na Dniu Screena.

Przesadny retusz nie jest zabroniony dlatego, że niektórzy nie potrafią zrobić dobrego retuszu i to nie fair tylko dlatego, że jest to oszukiwanie gracza bo ten moda/gry w takiej postaci nie może otrzymać. A DX11 do Gothica może sobie dograć każdy

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6465
Propsy3036
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Cytat: null
Przesadny retusz nie jest zabroniony dlatego, że niektórzy nie potrafią zrobić dobrego retuszu i to nie fair tylko dlatego, że jest to oszukiwanie gracza bo ten moda/gry w takiej postaci nie może otrzymać. A DX11 do Gothica może sobie dograć każdy
Każdy, kto ma odpowiedni komputer, czyli nie Kaczka i to go drażni.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

kaczka

kaczka

Moderator działu
Definitely not kaczka!
posty2281
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
  • Definitely not kaczka!
Ale ty nie rozumiesz chyba z jakich powodów niektórych rzeczy zabrania się na Dniu Screena.

Cały czas dokładnie o to mi chodzi -.- Nie wiem dlaczego przyjebałeś się do mnie

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Albo zgrywasz się teraz, albo nie potrafisz przedstawić swoich myśli. Patrz co sam napisałeś.

BTW - pierwszym zakazem, który bym wprowadził, byłby zakaz używania DX11 ze względu na słabe pcty niektórych użytkowników biorących udział, w tym nie ukrywajmy również mój, co znacznie zmniejsza szansę na  sprawiedliwe rywalizowanie. Chodzi mi oczywiście o ludzi robiących ss'y w projektach gothic II i I. Może to troche samolubne, ale jakoś niespecjalnie widzi mi się wysyłanie masy plików do kogoś tylko po to, żeby zrobił ss'y na dx11 a potem czekanie aż odeśle ss'y.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

kaczka

kaczka

Moderator działu
Definitely not kaczka!
posty2281
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
  • Definitely not kaczka!
W takim razie mam ewidentnie problem z przedstawieniem myśli. Nieistotne. Cofam wszystko co proponowałem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry