Abstrachując - da się zdobyć w moim w.w przypadku miszcza fiolki (czyt. alchemii). Został jeszcze koleś w obozie bandytów

Sam modzik klimatycznie jest genialny. Questy też ciekawe do tego nie mega przesadzone jak Opiekunowie czy Pradawni (no niby było Mroczne Bractwo... No ale go już nie ma

). Dodana usunięta zawartość, zawalona kopalnia koło placu wymian czy nowe "profesje" zasługują na propsy dla autora (a i tak wszystkie mody trza bardziej lub mniej łatać <wazelinarstwo off> + balans rozgrywki rodem z NK)
A za Straż Kruka... No cóż. Order to mało. Do teraz zbieram szczękę z podłogi za wplecenie w tle czegoś takiego...
3 panowie wymienieni wyżej raczej "urozmaicają" zadanie związane z Retruningiem gdzie dla Węża (A.K.A Snake'a) w karczmie Kardifa odzyskuje się z kolonii rudę (bodajże z tej samej jaskini ale pewny nie jest bo zadania nigdy nie zrobiłem

, Aleph zapieprza na farmie Akila a po Snipsie został szkielecik w jaskini - albo na odwrót)a samemu można dostać jej (aż lub tylko - zależy kto patrzy) 50 bryłek. Zawsze to miło dla łowcy smoków - kowala. Bardziej są jako easter egg niż powiązani z czymkolwiek (i za takie miłe zaskoczenie w modzie dziękuje bardzo. Czegoś takiego się nigdy przenigdy nie spodziewałem a uradowało me fanowskie serduszko)
Post połączony: 2015-03-04, 21:46
Minęły już 3 godziny więc leci double post (a właściwie połączony...)
Następna sprawa to "szukanie doświadczonego kopacza dla Quentina". Grimes na grani u Gilberta owszem zreserchowałem to jakże zacne (pod)forum... Tylko że człenio nie ma kwestii dialogowej (bowiem wypytywałem go wcześniej o różne rzeczy na temat Gomeza i kolonii)...
Edit focus niezbyt pomaga bo z racji tego że ma on poziom 5 i gildię kopacz... Staruszek daje w długą i kończy niczym kamikadze spadając z półki skalnej...
Znowu bug czy w międzyczasie mam jeszcze kogoś obskoczyć zanim do staruszka pójdę?