Właśnie ukończyłem moda u muszę przyznać, że jest całkiem niezły. Warto w niego zagrać, gdyż nie ma jakichś kosmicznych pomysłów jak w Dark Sadze z dołączeniem do Ferokijczyków(po co?) lub mod nie wrzuca nam jeszcze jakiegoś dodatkowego,zbędnego zadania by popchnąć fabułę do przodu.
Główny wątek idzie całkiem kładko i solidnie do przodu, aczkolwiek jest kilka rzeczy, które mi się nie podobały. Otóż bohater z początku jest bezosobowy. Niczym nie jest wstanie nas zainteresować, równie dobrze mógłby spaść z drzewa
Na plus jest jego blefowanie co dodaje trochę złodziejskiego klimatu. Można by się było nieco bardziej postarać nad przeszłością, jakieś skromne 5 zdań jeszcze dorzucić i OK.
Najgorsze jest wykonanie zakończenia. o 10:30 kradnę rubin a 5 minut później czytam napisy końcowe. Zasada jest taka :
Wstęp ---> Rozwinięcie ---> Zakończenie
Tutaj jednak zamiast zakończenia jest nagłe urwanie moda i napisy końcowe. Jakieś 15 minut. Nawet nie dali mi się nacieszyć tym, że ukradłem ten rubin z powodzeniem, i sporo się przy tym namęczyłem ;)
Ogólnie rzecz biorąc moda bo mnie nie wkurzał jak np Dark Saga, którą wyłączyłem w pewnym momencie i tyle ją widziałem.