Assassin's Creed: Rogue 25098 77

O temacie

Autor Fabio

Zaczęty 6.08.2014 roku

Wyświetleń 25098

Odpowiedzi 77

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Akurat teraz, gdy jestem totalnie spłukany... :(((

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Trzeba było sobie odłożyć przecież nie od dziś wiadomo ze premiera 10 marca.
Sa już 1 GP z Pc Port jak port standard tex podbite do full hd wiec jakiś tam graficzne skok jest no i te przebajery od nvidii

W sumie jak W BF tylko krótsza fabula i dużo większa mapa z większą ilością aktywności na 100% trzeba poświecić więcej niż w BF mimo krótkiej ale bardzo dobrej Lini fabularnej no i loading time jest dużo mniejszy niż na konsolach, jak w BF

https://www.youtube.com/watch?v=p6Zybv6mTTU

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Póki co mam 500zł na cały miesiac, ktory musi mi wystarczyć na życie i nie zamierzam wydawać tego na gre, tym bardziej, ze kupilem L.A Noire za 40zł i ubolewam nad tym faktem :P Od paru dni jestem bezrobotny, na szczescie po ukonczeniu pewnych kursów mam juz gwarantowaną pracę w której bede lepiej zarabial niz dotychczas :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Póki co mam 500zł na cały miesiac, ktory musi mi wystarczyć na życie i nie zamierzam wydawać tego na gre, tym bardziej, ze kupilem L.A Noire za 40zł i ubolewam nad tym faktem :P Od paru dni jestem bezrobotny, na szczescie po ukonczeniu pewnych kursów mam juz gwarantowaną pracę w której bede lepiej zarabial niz dotychczas :D

Ciekawi mnie jak grasz w La.Noire nie znając języka angielskiego. Granie klikając byle co jest.. bezsensowne. Pozdrawiam.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 08:22Póki co mam 500zł na cały miesiac, ktory musi mi wystarczyć na życie i nie zamierzam wydawać tego na gre, tym bardziej, ze kupilem L.A Noire za 40zł i ubolewam nad tym faktem Od paru dni jestem bezrobotny, na szczescie po ukonczeniu pewnych kursów mam juz gwarantowaną pracę w której bede lepiej zarabial niz dotychczas
Ciekawi mnie jak grasz w La.Noire nie znając języka angielskiego. Granie klikając byle co jest.. bezsensowne. Pozdrawiam.
Jest spolszczenie? Pozdrawiam.

KOMPUTER:
Spoiler

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 08:22Póki co mam 500zł na cały miesiac, ktory musi mi wystarczyć na życie i nie zamierzam wydawać tego na gre, tym bardziej, ze kupilem L.A Noire za 40zł i ubolewam nad tym faktem Od paru dni jestem bezrobotny, na szczescie po ukonczeniu pewnych kursów mam juz gwarantowaną pracę w której bede lepiej zarabial niz dotychczas
Jest spolszczenie? Pozdrawiam.

No tak, coś tam robili jacyś cwele z BDIP, ale nie sądziłem, że skończyli.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czemu cwele? Też ich nie lubie bo uważaja siebie za bogów tłumaczeń, zwrócisz im uwagę to Cie zjadą, napisalem im na forum kiedys, że robią po 20 tłumaczen naraz i nie wydają żadnego, to skasowali moje posty a mnie zbanowali :D Ale nie znając ich w realu nie moge powiedzieć, że są cwelami, to też mnie dziwi czemu Ty to robisz.

KOMPUTER:
Spoiler

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Czemu cwele? Też ich nie lubie bo uważaja siebie za bogów tłumaczeń, zwrócisz im uwagę to Cie zjadą, napisalem im na forum kiedys, że robią po 20 tłumaczen naraz i nie wydają żadnego, to skasowali moje posty a mnie zbanowali :D Ale nie znając ich w realu nie moge powiedzieć, że są cwelami, to też mnie dziwi czemu Ty to robisz.

Dobra: Są kretynami. Kropka.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak mówiłem tak zrobiłem, produkt zakupiony cena jaka mnie obowiązywała to raptem 26zł gdyż miałem kupona zniżkowego na 80% :P
O kwestii technicznej powiem, gra bez problem działa w full hd i 60 fps ogólnie chwalą sobie ludzie ze jak na UBIshit to mamy to jakoś nawet dobra optymalizacje, raczej to kwestie tego ze gówno nie opcje mamy bo max co możemy to ustawić all na ultra i dać max FXAA i HBAO + więcej po prostu się nie da wiec niema za bardzo czym obciążyć grafiki :P

Gra dział płynie spadków fps nie zauważyłem żadnych, ale  na moim sprzęcie to jest oczywiste podobno podczas nagrywania na ultra i w full hd gra ma wahania 55-60 fps :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ja mam takie pytanko - otóż we WSZYSTKICH trailerach itd itp bylo pokazane, że Shay ma już ten strój tymczasowy (inaczej - pancerz templariusza) podczas zawalenia sie Lizbony, podczas kłótni z Achllesem i juz sporo wczesniej. Jednak podczas gry dostalem go fabularnie dopiero po tej calej akcji z assassynami - bedąc przygarniętym przez rodziców templariusza.

Post połączony: 2015-04-29, 10:11
Można go było mieć wczesniej czy jak?

KOMPUTER:
Spoiler

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie można, strój tymczasowy dostajemy na start sekwencji 3 zaś strój templara na start sekwencji 5
To jest z tymi trailerami jak z BF gdzie byli pokazani strażnicy w białych mundurach czyli Francuzi którzy w grze nie występują

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Nie wiem jak wy uważacie, ale według mnie Rouge obok Black Flaga i jedynki ma najlepszą fabułę. Niby wiemy co powinno się wydarzyć, teoretycznie wiemy kto przeżyje, ale niesamowicie klimatycznie i fajnie jest zobaczyć Amerykańskie Bractwo u szczytu potęgi a potem jego upadek. Przekonujemy się co doprowadziło do "upadku" Achillesa. Wreszcie podobał mi się też wątek rzeczywistości, grałem już jakiś czas temu, nie pamiętam wszystkiego dokładnie, wiem jednak, że ten gościu z Abstergo ( tylko mi przypominał ojca Desmonda?) był świetnie, fenomenalnie napisany, żałuje tylko, że nie pamiętam dokładnie co było dalej chodź końcówka mocno mnie zaskoczyła. Właśnie końcówka, super clifhanger na końcu wątku rzeczywistości jak i w czasach Shaya. Paryż, zabójstwo sami wiecie kogo :D. Epic. Liczę, że Ubi nie zrezygnuje z kapitalnie napisanej postaci jaką jest Shay ani z jego przygód, a możliwości są ogromne, od udziału w wyprawie Jamesa Cooka, do starcia z Connorem i nawet udanie się do Japonii. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Fakt faktem fabuła w rogue to jeden z najmocniejszych pk,t jednak ubi jest ubi to co im wychodzi zabijają w zarodku, to co robią zjebanie ciągną ile się da a powinno być na odwrót.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Ciekawa mogłaby być kontynuacja w której Shay walczy z Connorem i Adeline :D

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ciekawa mogłaby być kontynuacja w której Shay walczy z Connorem i Adeline :D.

Mogliby się zajebać. Każda z tych postaci to dno. No może poza Shay'em, który nie jest tak bezpłciowy jak Connor.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Odwal się od Shaya :D Super postać, jak dla mnie 3 najlepsza zaraz po Ezio i Edwardzie. Gdyby dodać do takiej gry nowoczesny silnik, kilka nowych mechanik, usprawnić obecne i może przenieść akcję gdzieś indziej niż do Ameryki mogłoby być mocno. I np. my jako Shay zabijamy Adeline, przenosimy się w Connora i zabijamy np. tego starego sternika co z nami pływał ( w grze byśmy zmieniali się między Connorem i Shayem) i na koniec gracz musiałby wybrać czy wybiera ścieżkę Connora czy Shaya. 

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Odwal się od Shaya :D Super postać, jak dla mnie 3 najlepsza zaraz po Ezio i Edwardzie. Gdyby dodać do takiej gry nowoczesny silnik, kilka nowych mechanik, usprawnić obecne i może przenieść akcję gdzieś indziej niż do Ameryki mogłoby być mocno. I np. my jako Shay zabijamy Adeline, przenosimy się w Connora i zabijamy np. tego starego sternika co z nami pływał ( w grze byśmy zmieniali się między Connorem i Shayem) i na koniec gracz musiałby wybrać czy wybiera ścieżkę Connora czy Shaya.

"No może poza Sha'yem"
a co do twojej koncepcji: Chujowa.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Powinine być filmik gdzie connor dostaje kose w plecy od shay i koniec tematu należy się kurwiszonowi :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry