Chyba nie pisałem w tym temacie, choć obserwuję go odkąd się tylko ukazał

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością Twoich prac, a także wytrwałością, której życzę jak najwięcej dalej(wiedząc, jak to np ze mną jest).
A jeśli chodzi o sam świat to pozwolisz, że nawiążę do pewnej modyfikacji: Dark Saga, był to stanowczo i bezsprzecznie najlepszy mod w jakiego w życiu grałem, ciul, że liniowy całkowicie, ciul, że nie dawał 100h rozgrywki jak Return czy Global, mod urzekał mistrzowską atmosferką(serio, jak mroczne podziemia, to mroczne podziemia, jak kopalnia gdzie każdy działa tylko dla własnej korzyści, to właśnie taka kopalnia) i nic do tej pory dla mnie tego nie pobiło.
Po takim długim wstępie więc końcówka, którą można oczywiście było wywnioskować

Nowy świat(jeśli jeszcze znajdziesz skrypterów jakichś i część fabularna/questowa będzie też na wysokim poziomie) jest wspaniałym rozwiązaniem, ludziom przez 14 czy ileśtam lat zdążył się przejeść ten oryginalny, więc albo zmiany na miarę DK(wyspa ta sama, ale wszystko inne różne) albo całkowicie nowy świat bym polecał.
To moje zdanie i czy się przychylisz do takiego wyjścia, czy nie, dalej trzymam kciuki za powodzenie moda!