Witam powownie

* GBezi zadanie ze szczurami da się zrobić, ale tylko wtedy gdy wcześniej nie zabije się wszystkich szczurów - potem owe zadanie zostaje nadal w wykonanych, a Garond nie ma opcji dialogowych (czasami zdarza się że mimo iż nie nazbierasz bzu to i tak Garond podziękuje nam za bez)
to raczej nielogiczne jest.
* Do snów Apollosa masz rację też znika bodajże w 4 rozdziale jednak to zadanie da się wykonać tak samo jak z "Żywnością dla Mechrona"
co prawda znika ale po zrobieniu go wpisuje się w wykonane - jest to trochę uciążliwe ponieważ nie do końca wiadomo co w danej sytuacji robić a notatnik czasami podpowiada.
Znalazłem jeszcze kilka problemów czy błędów mianowicie:
* Gorn, Diego bądź też inni NPC-ty giną w czasie walki z piratami - oczywiście losowo zależy jak obrywają do czego zmierzam otóż zdarzyło mi się. że musiałem przyzwać Gorna marvinem ponieważ zapis z walki pirackiej miałem daleko mowa tu o zadaniu Mistrz Areny - i takie pytanie czy Ci NPC-ty mogłyby być nieśmiertelni albo mieć ochronę na krytyczne uderzenia bądź ciosy? Nie każdy lubi używać kodów, dla mnie to była ostateczność.
* Kolejnym błędem o którym ktoś wspomniał była opcja wybrania złota po walce z Gornem - wywalanie do pulpitu z informacją o braku pliku dźwiękowego.
* Następny problem dotyczy zadania "Magiczne zabezpieczenie skrzyni"
Spoiler
po teleportacji Mynkos'a do kupca i po rozmowie Mynkos zaczyna czarować podchodząc do niego gra wywala do pulpitu, co prawda udało mi się zaliczyć zadanie rozmawiając w trakcie czarowania z kupcem.
* NPC-ty Fernando (O. Paladynów) i Brian (O. Orków) śpią na stojąco nie wiem czy z innymi są takie problemy ale to dziwne bo ja na pewno stojąc bym nie zasnął hehe
* i chyba ostatni błąd orkowie nie umieją walczyć podniesioną bronią, dlatego łatwo pokonać Varek'a.