Pomoc w przejściu Złotych Wrót 607185 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 607185

Odpowiedzi 1140

Lemon[PL]

Lemon[PL]

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie dotyczące maga wody . Mam problem z ułożeniem kryształów w Domu Kapłanów . Pytam w jakiej kolejności je ułożyć ? Bardzo mi zależy na przejściu Próby Wody :P

Budyn

Budyn

Użytkownicy
posty50
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To wie ktoś dlaczego mi wywala zadanie ''Złe sny Apollosa'' po chociażby jednym zapisie do dziennika? (Kontynuacja zadania itp.)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ponawiam: Gdzie jest piaty ork co uciekł?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Gdzie mogę zdobyć 3 kły węża błotnego dla miktury otrucia dla tego pirata ? :P Całe bagno wyczyszczone a Van nie ma na sprzedaż

BrususPL

BrususPL

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejne pytanie XD Zdałem raport Hannibalowi raport o  " Potędze i liczebności orków " oraz o ich " święcie ". Ale każe mi sie dowiedzieć, kiedy ono rzekomo wypada, zagadałem do kilku szamanów, Vareka, Hagena, ale żaden nie miał nic do powiedzenia. Ktoś wie z kim powinienem pomówić ?

Post połączony: 2014-05-17, 15:38
Bojka, Van na pewno ma te kły, ponieważ kupowałem je u niego wczoraj jak wykonywałem tego questa, sprawdź jeszcze raz. A jak nie masz, to musisz nauczyć się umiejętności u jakiegoś myśliwego, aby pozyskiwać te kły.

sebax321

sebax321

Tester Złotych Wrót
posty3
Propsy2
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Ponawiam: Gdzie jest piaty ork co uciekł?
W obozie palladynów szukałeś?

RiP

RiP

Użytkownicy
posty7
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Siemka , wie ktoś po jakim zadaniu albo wydarzeniach można dostać misję u maga wody Mynkosa po którym dostajemy eliksir dla Fortuna?

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robię misje o tych złych snach i mam taki problem że nie mogę znaleźć tego ciała. Siekierę znalazłem. Przy drabinie stoi tylko Sara( nie wiem czy ma to coś do rzeczy, ale piszę)

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Robię misje o tych złych snach i mam taki problem że nie mogę znaleźć tego ciała. Siekierę znalazłem. Przy drabinie stoi tylko Sara( nie wiem czy ma to coś do rzeczy, ale piszę)

Obejdź górę dookoła. Będzie przy rzece.

BrususPL

BrususPL

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka , wie ktoś po jakim zadaniu albo wydarzeniach można dostać misję u maga wody Mynkosa po którym dostajemy eliksir dla Fortuna?
  Najpierw musisz porozmawiać ze Snafem, który ma problemy ze swoją żoną, potem zagada do cb pewna kobieta ( nie pamiętam imiena ) i opowie ci, że fortuno ma biżuterię,  którą chciałaby dostać żona Snafa. Fortuno będzie chciał eliksir do górniczej doliny. Mynkos ci go da. Fortuno znów będzie chciał tam sie przenieść. Wtedy dostaniesz zadanie od Mynkosa aby dostać kolejny eliksir ;p

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Proszę pomóżcie. Gdzie mam znaleźć miecz z magicznej rudy?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Proszę pomóżcie. Gdzie mam znaleźć miecz z magicznej rudy?

Masz dwa wyjścia:

1. Kupić u handlarza orków Hokara
2. Wziąć z jaskini, która jest niedaleko chaty Eremity (chaty gdzie przebywa Neoras) do tej jaskini wchodzi się po takim jakby wzniesieniu.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Dzięki ci, uratowałeś Beziemu życie. Jeszcze takie szybkie pytanko. Ile on potrzebuje siły i czy jest jedno czy dwureczny?

cotek

cotek

Użytkownicy
nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
posty75
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
To wie ktoś dlaczego mi wywala zadanie ''Złe sny Apollosa'' po chociażby jednym zapisie do dziennika? (Kontynuacja zadania itp.)

mi też to zadanie " znikało " z dziennika ... ale zadanie da się skończyć :D o ile nie pomijasz dialogów ( wiesz wtedy co masz robić ^^) :P

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DfVAagZs8Pk
https://www.youtube.com/watch?v=-VTZy5AL4dU
https://www.youtube.com/watch?v=CKCXF6LaNCQ

hardom

hardom

Użytkownicy
posty55
Propsy26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 pytania po 1 : to gdzie jest ta skrytka sary bo przeszukalem wszystkie ruiny i nic , a i nikt mi w obozie nic nie powiedzial gdzie ona moze byc  , a po 2 to gdzie jest samuel bo przeszukalem prawie cale bagna tylko tam gdzie sa te golemy ni zadobrze bo mnie strasznie laly.

Shade123

Shade123

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam taki problem.

Otóż jestesm już dosłownie przed "przyzwaniem zlotych wrot" czy jakos tak.
Xardas kazal mi ogarnac zloty pancerz i jak wiadomo by go zdobyc musialem miec zbroje cieniostwora/kultu sniacego.
Pobieglem do bandytow, wziale od tej laski zbroje, wracam i co? I nie ma Xardasa (wczesniej wydaje mi sie na 99%, ze byl)
No to ide do jego chatki a tam jest. Gadam z nim, nic. Z pozostalymi magami (Miltenem, Saturasem) nic. Tak samo z Lee i reszta.
Mam juz zlota zbroje i pierscien do zlotych wrot, ale jak wszyscy sa w obozie palladynow to zniknal mi Xardas i dupa :(

Wie ktos moze jak to naprawic? Nie zauwazylem ze go nie bylo i nadpisalem gre.
Jezeli nie da sie naprawic, to moze ma ktos SAVE'a w tym etapie gry co jaj estem?

Ps.
probowalem na kodach przyjsc xardasem do miejsca przyzwania, ale wtedy znikala moja glowna postac

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Mam 2 pytania po 1 : to gdzie jest ta skrytka sary bo przeszukalem wszystkie ruiny i nic , a i nikt mi w obozie nic nie powiedzial gdzie ona moze byc  , a po 2 to gdzie jest samuel bo przeszukalem prawie cale bagna tylko tam gdzie sa te golemy ni zadobrze bo mnie strasznie laly.
1) *Sandry. Idziesz niedaleko obozu, gdzie są ruiny. Wchodzisz do jednego ze zrujnowanych budynków, gdzie jest parę skrzynek i beczki. Za beczkami jest dźwignia i pojawia się skrzynka. Otwierasz ją za pomocą klucza od Sandry, który jest w jej kufrze w chacie.
2) To źle szukałeś. Gdy wchodzisz na bagna i już przeszłeś przez schody to idziesz na prawo wzdłuż ściany. Powinieneś znaleźć tam ścierwojada :)
Te orkowe topory dla Borysa, gdzie mam znaleźć czy może je kupić? Chodzi o lekkie/średnie? Zadanie jest źle zdefiniowane.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Shade123

Shade123

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy

W obozie orkow są porozrzucane.
Ktos wie jak rozwiazac moj problem? Zostalo mi tam z 30min grania chociaz?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Orkowe topory kupujesz u orkowego handlarza (tego od broni). Tak przy okazji, gdyby ktoś nie wiedział - zanim dostaniemy się do obozu piratów, warto zrobić co następuje :

1. Zabić Jules'a dla Jacka Aligatora.
2. Zdobyć orkową broń dla Borysa. Dwie sztuki broni zdobywamy od pokonanych przez Bones'a orków, resztę możemy znaleźć (głównie stare bronie jeszcze z podstawki, typu średni orkowy topór) bądź tak jak wyżej, kupić.
3. Zgłosić się do Vareka - otrzymamy 1000 sztuk złota.
4. Odnaleźć w kotlinie (w tej, w której w podstawce polujemy z Jackiem Aligatorem na bagienne szczury) amulet Bones'a. Oddajemy Bones'owi ten amulet, dowiadujemy się o ukrytej w tej samej kotlinie skrytce Borysa.

Orientuje się ktoś przypadkiem, jak toczy się wątek piratów, kiedy zdecydujemy się wpłacić całość (5 tysięcy) z własnej kiesy i nie zabijemy Jules'a? Dalej idziemy siedzieć(za coś innego), czy może po prostu zostaje pominięty wątek ze znalezieniem zabójcy?

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
O co chodzi z tym zadaniem dla Sary o tą lutnie?
Zdobyłem lutnie od Snafa,nauczyłem się grać a gdy do niej przychodzę wieczorem to ona po tym dialogu dalej stoi w miejscu........

0 użytkowników
Do góry