Jak przejść Złe sny Apollosa?
Po rozmowie z Apollosem, udaj się w kierunku teleportu i drabiny, po prawej stronie przy drzewie leży zakrwawiona siekiera, dalej przejdź się wokół góry, to znajdziesz zwłoki osadnika, wróć do Apollosa i zdaj mu relacje, reszta questa, już jest prosta.
Hej gdzie znajduje sie ten przedmiot dla Vana w misji z demonami w obozie orkow?
Oraz mam takie pytanie, czy moge robic zadania dla roznych obozow i na koncu przyłączyć sie do jednego czy muszę caly czas tylko dla jednego obozu wykonywać?
Posążek Beliara znajduję się przy łuku gdzie stoją orkowie, po prawej stronie.
Możesz wykonywać zadania dla orków, oraz paladynów, do Magów niestety od razu przyłączysz się do Nowicjatu, dlatego, jeśli nie chcesz być magiem, to nie rozmawiaj z Saturasem o chęci przyłączenia się do obozu.
Gdzie mogę znaleźć bryłki rudy? Muszę dać 4 kowalowi w kanionie i 2 Borysowi. Mam tylko jedną, którą otrzymałem chyba w nagrodę za jakieś zadanie.
Gdzie znaleźć wilki? Po przyjęciu zadania chyba dwie sztuki pojawiły się przed wejściem na bagna. Gdzie reszta?
Jedną dostaniesz od Jerry'ego, za wykonanie zadania "Jabłko dla Jerry'ego" a 5 dostaniesz od Fortuno za misje dotyczącą Górniczej Doliny.
Dwa wilki są w drodze do magicznej bariery, a 3 pojawiają się na miejscu dwóch bandytów, nieopodal obozu paladynów.