akurat ukończyłem ów moda,
zmiany które zauważyłem
khorinis - jakby rozszerzona wersja duże połacie nowego lądu na południu i ulepszone miasto oraz nowy dom onara, las za domem onara i sekoba powiększony i duże zredukowanie gór na wyspie, ustawienie nowych punktów teleportacyjnych
górnicza dolina - powiększony ląd po stronie ekipy Marcusa w sensie tam gdzie jest Grimes, a także rozszerzona Kamienna Forteca, usunięcie teleportów (chyba prócz do wieży xardasa)
jarkendar - mało widziałem edycji, więcej roślinności kilka polepszonych schodów i fajniej wyglądająca ostatnia komnata świątyni Adanosa.
dwór irdorath - tu nic się nie zmieniło, definitywnie
dodano chyba z 7 nowych zbrój
pancerz z czarnej rudy (receptura do kupna u benneta za całe 11k sztuk złota)
pancerz z kamiennej fortecy (recepturę można znaleźć bossa tej fortecy (nie smoka))
pancerz ze skór trolla (a tego nie pamiętam jak zdobyłem)
zwykły pancerz (ten co nosi Lee, nie wiem czy można go zdobyć)
pancerz lorda (ten co nosi Hagen, nie wiem czy można go zdobyć)
pancerz zabójcy czy jakoś takoś (pancerz otrzymany za prace u Cassi)
nienazwany pancerz (ten co noszą niektóre kobitki)
kilka nowych broni, nie znalazłem tego dużo, widziałem młot w lesie Onara, jakiś miecz maga u Goraxa, a reszta to chyba miecze tylko dla NPCtów w sensie jakieś Falangi u Lee itd.
widziałem że jakiś nowy szkielet-mag jest który ma pikę bojową, oryginalną zbroję i atakuje takim soplem lodu, lecz nie zastępuje szkieletów-magów których dalej można spotkać.
ogólnie to wielki props, że na przykład rozmawiając z nowymi strażnikami przy nowej trzeciej bramie mają oryginalny polski dubbing, nowi handlarze w khorinis też, a w ogóle się zdziwiłem tej rozmowy z "właścicielem" fortecy