Ta gra to jakaś porażka.. co zadanie mam jakiś bug.. to przecież śmiech na sali. Bez obrazy ale tego moda robiły dzieci, prosząc tylko rodziców o budowę zdań, aby były klimatyczne?
- biegnąc sprintem z wyciągnietym mieczem dwuręcznym tracimy tyle samo kondycji jak normalnie, ale gdy zaczniemy nim machać (biegnąc) zamiast tracić podwójnie, to wytrzymałość nam się zwiększai można do końca życia biec. MAŁO tego biegnąć i uderzając na ślepo oraz wduszając dolną strzałką, nasza postać "wpada" w furię, dynamicznie zwiększając swoją prędkość kolosalnie. śmiech na sali.
- podczas spotkania z bezimiennym (1 rozmowa - informator - początek gry z oryginalnego gothica - zapomniałem jak się na to mówi XD) gdy bezi się teleportuje a zdążymy na niego nadusić to naszym oczom pokaże się to co ma w wyposażeniu, można zabrać mu miecz, wszystko co ma! nawet jak zniknie (jeśli nie wyłączymy tego po kliknięciu)
- Kolejny błąd to taki... że przypadkowo na początku gry zgodziłem się Angusowi (czy komu tam) iść skopać komuś tyłek, ale nie zdążyłem wykonać zadania z sprzętem. Gdy poszedłem po pierścien i wróciłem na plażę NIKOGO ale to NIKOGO z npc nie było.. nawet wyżęj gdzie stoi strażnik, oraz tam gdzie gada Tony. WYPAROWALI
MODYFIKACJA to jakaś tragedia, coś co nigdy nie powinno zostać wydane w takiej wersji. To nawet nie jest beta, tylko Alpha.. Owszem mod prezentuje znakomite soundtracki, oraz historię, niestety brak wam umiejętności. taka prawda.. moglibyście wrócić do "prostoty" walki.. tak jak w MT.. jak na moje silnik jest za stary.. albo wasze umiejętności są do dupy. I prosze mnie tu nie krytykować że mam coś sam zrobić skoro taki mądry jestem, bo przyznam że ja przy was to się chowam, a dwa ja tu jestem od oceniania nie od roboty
Post połączony: 2015-09-03, 19:34
Nie muszę wspominać o zadawaniu obrażeniach.. bo z patcha na patch jest coraz gorzej, nawet po wczytaniu dwa razy nie zadawało się obrażenia. Ponadto uderzenie z ognia + wyciągniecie miecza potrafi zabić na hita... kolejna rzecz to taka że pancerz lekki najemnika mimo samego naramiennika i gołego odzienia ma więcej obrony niż pancerz łowcy trolli. Na prawdę odechciewa się grać jak takie coś się widzi.

Co z tego że orkowie się atakują? W Mrocznych tajemnicach potrafil itemu zaradzić, najwidoczniej byli lepsi od was.
Post połączony: 2015-09-03, 19:35
znalazłem multum innych błędów ale szkoda mi tego pisać.. nie mam czasu. Mimo wszystko jeśli naprawicie to będzie to najlepsza modyfikacja do Gothica.