No dobra, jedziemy:
-broń naszego bohatera(ten zabawny toporek) napisane ma, że jest 2h a tymczasem nasz koksu wywija nią w jednej łapce
-w pewnym momencie mamy wyklepać n00ba któremu się ubzdurało, że jest kowalem... problem w tym, że jak go zlejemy, to wypada z niego 10k metalowych prętów ^.^ (czy coś w ten deseń)
-strasznie mnie wkurza(ale to pewnie nie błąd), że nawet podczas walki, wszyscy mi każą schować broń, nie przejmując się, że właśnie zostałem przecięty w pół przez jakiegoś przeciwnika...
-raz tylko to zaobserwowałem, ale jak dostałem mój pierwszy pierścień, to podczas zakładania go wyskoczyło mi, że nie mam odpowiedniej ilości zręczności,a i tak palec udało mi się przyozdobić
-znalazłem zwoje, które mają adnotację "odnawialny" czy coś takiego... i sprawa ma się podobnie jak z dobrze znanym bugiem z burzą ognistą(rzucamy bez zużycia many jak klikamy szybko), tylko w tym przypadku mana mi się odnawia, zaklęcie nie zostaje rzucone i zwój nie przepada, to dość dziwne mimo wszystko(zwój błyskawicy bodajże)
Póki co tyle, ale jestem dobry w znajdowaniu błędów, więc sądzę, że niestety na tym się nie skończy :(
No i oczywiście prawdą jest, że recepty mają wartość 9999+