Witam to mój pierwszy post w CZ gram od niedawna i chciałbym przedstawić swoje zmiany jakich bym dokonał i które mogły by się znaleźć w nowym patchu
1. Kowalstwo podzielić na wykuwanie oręża i rzemieślnictwo to pierwsze wiadomo o co kamam a natomiast rzemieślnik robiłby :
- trzonki. kije itp
- strzały , bełty , łuki i kusze
- oraz może produkowanie takich rzeczy tak beczki , ramy do obrazów i figurki takie jak w modzie Jaktyl możne jakieś qesty z tym związane i zarobek
2. Złote strzały/bełty bez sensu lepiej by był zrobione z rudy
3. Wygląd Ricka przypomina Laresa dajcie mu fejsa Jacka Sparowa było by fajnie
4. Nauki kowalstwo/ alchemia podzielić tak uczeń-adept-alchemik/kowal-mistrz (bez tych procentów tylko 4 poziomy)
5. Spotkanie z Miltenem obrażamy go a potem normalnie z nim gadamy niech by było tak:
gadka jak z oryginału ale mag nas wygania a jak nie zejdziemy to da nam popalić dosłownie my odchodzimy i zagaduje jakiś koleś który da nam zwój zapomnienia w zamian za jakąś przysługę i dostajemy zwój i zaczynamy gadkę inaczej i Milten się na nas nie gniewa.
6. kolejna rzecz to puste skrzynie coś by w nie wsadził
7. Puste jaskinie bez potworów i itemków
8. Wygląd broni dużo toporów i mieczy wygląda identycznie a mają inne nazwy i obrażenie
9. Może jakieś kobitki u rebeliantów bo żadnej tam nie spotkałem.
10. Dałbym qesta z drwalem któremu pomagamy w przesunięciu pnia czy coś a przez to mamy bonus siły np + 2 animacja nie była by potrzeba po prostu ściemnienie i napis 15 min później i pień inaczej leży.
Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje chętnie się z nimi zapoznam i mam nadzieje że twórcy choć może jeden z pomysłów zrealizują.
Pozdrowaniam