Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1536527 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1536527

Odpowiedzi 4348

Al

Al

Użytkownicy
posty21
Propsy4
  • Użytkownicy
Jak podnieść wytrzymałość? Oprócz tabliczek i nauki.
Mikstury z serc troli i mikstura z trolestu. Nie warto się uczyć wytrzymałości, po bonusach i potkach będziesz miał full.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Jak podnieść wytrzymałość? Oprócz tabliczek i nauki.
Z tego co wiem, to można zrobić miksturę, która zwiększa wytrzymałość. Ma tego uczyć chyba Sagita.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Spoiler

Rozdział IV.
W co inwestować te punkty nauki? Wiem że przyjdzie mi się jeszcze nauczyć ściągania krwi i łusek ze smoków. I coś uczenie się kręgów magii jest sporo drogie...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Kręgów magii ucz się od razu, żeby nie było sytuacji, że Ci tego zabraknie.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Co daje Trolest w Returningu?

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ładnie wygląda i możesz zrobić z 3 miksture +3 do wytrzymałości.

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
A jeśli zjem Trolest?

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Kyrus
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
A jeśli zjem Trolest?
Bodaj +1 do wytrzymałości.

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ładnie wygląda i możesz zrobić z 3 miksture +3 do wytrzymałości.
Nie z 3 tylko z 1 :).

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak może zwiększyć sobie hp bo mam 2 rozdział skończyłem jankendar i mam 300 hp więc w górniczej dolinie będzie mi ciężko prosze o porady

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak może zwiększyć sobie hp bo mam 2 rozdział skończyłem jankendar i mam 300 hp więc w górniczej dolinie będzie mi ciężko prosze o porady

Mikstura z serc demonów do kupienia od Constantina, mikstura z jagód do kupienia od lutero, i jeszcze możesz się nauczyć tworzyć miksturkę na hp od Constantino, ale musisz umieć przyrządzać wszystkie mikstury na regeneracje hp. Po za tym to zostają Ci jeszcze tabliczki, bonusy od Darona (ofiary po 100 zł. Maks możesz mu dać chyba 2k golda) no i losowe bonusy z kapliczek innosa. Coś przeoczyłem?

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co

Mikstura z serc demonów do kupienia od Constantina, mikstura z jagód do kupienia od lutero, i jeszcze możesz się nauczyć tworzyć miksturkę na hp od Constantino, ale musisz umieć przyrządzać wszystkie mikstury na regeneracje hp. Po za tym to zostają Ci jeszcze tabliczki, bonusy od Darona (ofiary po 100 zł. Maks możesz mu dać chyba 2k golda) no i losowe bonusy z kapliczek innosa. Coś przeoczyłem?

Jest jeszcze chyba specjalne wino i piwa od Coragona, ale to 1 lub 2 hp :\

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dodatkowo bonusy z jedzenia. Bodajże za mleko, chleb i ser. Hp daje również wino za quest na wyspie paladynów. Poszukaj też eliksirów życia rozzsianych po świece. Sprawdź 5 stronę ciekawostek.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie jak zdobyć 1000PZ bezpośrednio po zabiciu Kruka? Zawsze zaczynalem od nauki zycia do 270 p, ale teraz chce z samych bonusow. Mam jak narazie 17 napojow z jagod + kamienne tabliczki ( z 160PZ) + Jin + 2 piwa coragona. I mam 2 pytanie jakie jeszcze sa bonusy do zycia? Pamietam sa jeszcze z win z serc demona i winogron. ;)
P.S wgrałem system packa dla returninga i crashe w jarkendarze ustały przynajmniej narazie. :D 

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dodatkowo bonusy z jedzenia. Bodajże za mleko, chleb i ser. Hp daje również wino za quest na wyspie paladynów. Poszukaj też eliksirów życia rozzsianych po świece. Sprawdź 5 stronę ciekawostek.
To samo pytanie, a tylko kilka stron do tyłu. Używaj wyszukiwarki :)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie jak zdobyć 1000PZ bezpośrednio po zabiciu Kruka? Zawsze zaczynalem od nauki zycia do 270 p, ale teraz chce z samych bonusow. Mam jak narazie 17 napojow z jagod + kamienne tabliczki ( z 160PZ) + Jin + 2 piwa coragona. I mam 2 pytanie jakie jeszcze sa bonusy do zycia? Pamietam sa jeszcze z win z serc demona i winogron. ;)
P.S wgrałem system packa dla returninga i crashe w jarkendarze ustały przynajmniej narazie. :D

3 posty wyżej masz podaną odpowiedź...Ale zapytam jeszcze raz, może jakaś automatyczna aktualizacja do gry się pojawiła i wszytko pozmieniała.

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Jak wybiorę bractwo to muszę wydawać 70 PN (Kradzież, Otw.Zamków i 50 Many). Więc jakim cudem mam ulepszać postać? Te zdolności są potrzebne do zadań. Chciałbym iść w 1H i siłke.

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Kyrus
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bonusy na mane użyj, +pierscienie amulety to też działa :)

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Jak wybiorę bractwo to muszę wydawać 70 PN (Kradzież, Otw.Zamków i 50 Many). Więc jakim cudem mam ulepszać postać? Te zdolności są potrzebne do zadań. Chciałbym iść w 1H i siłke.

Trzeba mieć chyba 30% w 2h do strażników chyba.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie w tym patchu.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu