O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 1536527
Odpowiedzi 4348
Al
Jak podnieść wytrzymałość? Oprócz tabliczek i nauki.
TadekKanalarz
Żelazko
Simon Said Moderator
Glaca
Damian11131
Co daje Trolest w Returningu?
A jeśli zjem Trolest?
casual
Cytat: Glaca w 2015-06-15, 11:18Co daje Trolest w Returningu?ładnie wygląda i możesz zrobić z 3 miksture +3 do wytrzymałości.
domix
Szulwik
jak może zwiększyć sobie hp bo mam 2 rozdział skończyłem jankendar i mam 300 hp więc w górniczej dolinie będzie mi ciężko prosze o porady
OwcaZagady Bractwo Spolszczenia
Cytat: domix w 2015-06-15, 19:21jak może zwiększyć sobie hp bo mam 2 rozdział skończyłem jankendar i mam 300 hp więc w górniczej dolinie będzie mi ciężko prosze o poradyMikstura z serc demonów do kupienia od Constantina, mikstura z jagód do kupienia od lutero, i jeszcze możesz się nauczyć tworzyć miksturkę na hp od Constantino, ale musisz umieć przyrządzać wszystkie mikstury na regeneracje hp. Po za tym to zostają Ci jeszcze tabliczki, bonusy od Darona (ofiary po 100 zł. Maks możesz mu dać chyba 2k golda) no i losowe bonusy z kapliczek innosa. Coś przeoczyłem?
Cytat: Szulwik w 2015-06-15, 19:26Cytat: domix w 2015-06-15, 19:21jak może zwiększyć sobie hp bo mam 2 rozdział skończyłem jankendar i mam 300 hp więc w górniczej dolinie będzie mi ciężko prosze o poradyMikstura z serc demonów do kupienia od Constantina, mikstura z jagód do kupienia od lutero, i jeszcze możesz się nauczyć tworzyć miksturkę na hp od Constantino, ale musisz umieć przyrządzać wszystkie mikstury na regeneracje hp. Po za tym to zostają Ci jeszcze tabliczki, bonusy od Darona (ofiary po 100 zł. Maks możesz mu dać chyba 2k golda) no i losowe bonusy z kapliczek innosa. Coś przeoczyłem?Jest jeszcze chyba specjalne wino i piwa od Coragona, ale to 1 lub 2 hp :\
Stonnos111
Cytat: OwcaZagady w 2015-06-15, 19:52Cytat: Szulwik w 2015-06-15, 19:26Cytat: domix w 2015-06-15, 19:21jak może zwiększyć sobie hp bo mam 2 rozdział skończyłem jankendar i mam 300 hp więc w górniczej dolinie będzie mi ciężko prosze o poradyMikstura z serc demonów do kupienia od Constantina, mikstura z jagód do kupienia od lutero, i jeszcze możesz się nauczyć tworzyć miksturkę na hp od Constantino, ale musisz umieć przyrządzać wszystkie mikstury na regeneracje hp. Po za tym to zostają Ci jeszcze tabliczki, bonusy od Darona (ofiary po 100 zł. Maks możesz mu dać chyba 2k golda) no i losowe bonusy z kapliczek innosa. Coś przeoczyłem?Jest jeszcze chyba specjalne wino i piwa od Coragona, ale to 1 lub 2 hp :\Dodatkowo bonusy z jedzenia. Bodajże za mleko, chleb i ser. Hp daje również wino za quest na wyspie paladynów. Poszukaj też eliksirów życia rozzsianych po świece. Sprawdź 5 stronę ciekawostek.
Mam pytanie jak zdobyć 1000PZ bezpośrednio po zabiciu Kruka? Zawsze zaczynalem od nauki zycia do 270 p, ale teraz chce z samych bonusow. Mam jak narazie 17 napojow z jagod + kamienne tabliczki ( z 160PZ) + Jin + 2 piwa coragona. I mam 2 pytanie jakie jeszcze sa bonusy do zycia? Pamietam sa jeszcze z win z serc demona i winogron. ;)P.S wgrałem system packa dla returninga i crashe w jarkendarze ustały przynajmniej narazie.
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
Jak wybiorę bractwo to muszę wydawać 70 PN (Kradzież, Otw.Zamków i 50 Many). Więc jakim cudem mam ulepszać postać? Te zdolności są potrzebne do zadań. Chciałbym iść w 1H i siłke.