Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1543064 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1543064

Odpowiedzi 4348

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, czy jesli dołączę do gildii modercow bez gildii a potem dolączę do magow Ognia, to bede mogl wykonywac zadania dla gildii czy nie ? Bo jako mag ognia nie moge dolaczyc i koles mnie zabija. A drugie pytanie, to czy tak samo jest z Magami Wody, oraz jakiego rodzaju obrazenia zadaje kostur wody ? Zamraza ?

Bardzo proszę o odpowiedz :)
Odpowie ktoś? Bardzo ważne :)

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Podobno ze Strażnikami Miejskimi jest tak samo jak z Magami Ognia, jeśli o Strażników chodzi to jestem pewny ze się da.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogarnelem, ze musze dolaczyc juz przed zostaniem nowicjuszem magow:)
Wie ktoś czy Asmal będzie się do nas rzucał w trakcie wykonywania zadań ?
Zapomniałem dodać po raz trzeci(bo istotne) jakiego rodzaju obrażenia ma Mag Wody w kosturze ?

%%%*chris*%%%

%%%*chris*%%%

Użytkownicy
posty9
Propsy2
  • Użytkownicy
Wie ktoś może dlaczego gdy przywołam demona to on mnie atakuje? Może mam za mało inteligencji(110) lub many(253)?
Gram na reb v2.1PL

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
znacie jakąs dobrą broń 1h taka co wymaga powiedzmy 50 sily a przynajmniej 100dmg ? (z returna oczywiscie) gdzie ją znajde? jesli taka istnieje

bo koczownik w wersji v2 juz nie jest taki dobry bo wymaga 80 sily

znaciue jakies sposoby na zarobek
mam zamiar dolaczyc sie do myśliwych i nauczyc sie zbierania np pazurów tylko ze od kiedy i u kogog z mysliwych bedzie mozna sprzedawac te trofea? bo to jak mi wiadomo nie jest odrazu
od jakiego momentu?

Rich

Rich

Użytkownicy
posty22
Propsy1
  • Użytkownicy
znacie jakąs dobrą broń 1h taka co wymaga powiedzmy 50 sily a przynajmniej 100dmg ? (z returna oczywiscie) gdzie ją znajde? jesli taka istnieje

bo koczownik w wersji v2 juz nie jest taki dobry bo wymaga 80 sily

znaciue jakies sposoby na zarobek
mam zamiar dolaczyc sie do myśliwych i nauczyc sie zbierania np pazurów tylko ze od kiedy i u kogog z mysliwych bedzie mozna sprzedawac te trofea? bo to jak mi wiadomo nie jest odrazu
od jakiego momentu?

Możesz sprzedawać trofea po zostaniu myśliwym i rozmowie z alfredem.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę jakąś dobrą broń tak 60-70 siły dwuręczną

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Jedyne bronie pod tą siłą to kiepski miecz dwuręczny albo topór 60 dmg i 70 siły, różnią się zasięgiem, te bronie znajdziesz na farmie akillka, zdobędziesz je od tamtejszych najemników. Jeżeli ci to nie odpowiada to jest miecz 80 dmg i 80 siły jest w grobowcu za karczmą orlana, będziesz musiał trochę nieumarłych pozabijać

Garbaty323

Garbaty323

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, piszę ponieważ nurtuje mnie jedna rzecz. Mianowicie czy możliwe jest posiadanie w ostatnim rozdziale poniższych statystyk bez użycia kodów ?
Dla mnie widoczne tu liczby są po prostu astronomicznie duże patrząc na realia trudności moda...
Strażnik świątynny poz 54            Br.1h 100%
magia krąg 3                                 Br.2h 82%
.                                                    Łuki 62%
.                                                    kusze 27%
.
Siłą 611
zręczność 475
mana 1660
PT 3340
wytrzymałość 90
intelekt 106

Statystyki te przedstawiają postać WardMistrz-a z odcinka nr. 75. 4 minuta 45 sekund
http://www.youtube.com/watch?v=DJwSvjSqcEA&feature=share&list=PLB692EC653C620921

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ward jechal na bugach, nie wiedziales o tym ? xd

Garbaty323

Garbaty323

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Widziałem tylko kilka odcinków z jego serii  i uznałem że ułatwił sobie kodami. A kody i bugi to w efekcie to samo.
Dzięki za odpowiedz ;)

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem "Jeden z najemników". Otóż Onar każe mi "wyczyścić okolice grobowca z potworów". No dobra, no to ja to robię, wyczyszczam WSZYSTKO, co się da, nawet szkielety wybijam (choć to trochę daleko od grobowca) i następnego dnia w południe Onar każe mi spadać.
Czy coś źle zrobiłem?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdy idziesz do niego w poludnie to on mowi do ciebie zebys ochranial jego racje. Idziesz szybko na cmentarz, bedzie tam Maria i Elena i chodzisz z nimi po nagrobkach xd

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Gdy idziesz do niego w poludnie to on mowi do ciebie zebys ochranial jego racje. Idziesz szybko na cmentarz, bedzie tam Maria i Elena i chodzisz z nimi po nagrobkach xd
"ochranial jego racje"? Nie rozumiem Cię w tym momencie.

I chyba ty też mnie nie rozumiesz, więc jeszcze raz wytłumaczę, co zrobiłem, a czego nie zauważyłem.

Dzień 6. Godzina 22, o ile się nie mylę, wieczorem w każdym razie. Lee wysyła mnie do Onara. Onar mówi, żebym przyszedł do niego jutro w południe, a dzisiaj (bo w dzienniku jest napisane "DZIŚ muszę wyczyścić okolice grobowca") muszę jeszcze udać się do tego grobowca. idę do grobowca, nie widzę nikogo, wybijam bestie wokoło grobowca, potem idę się przespać do 12.
Dzień 7. Godzina 12. Onar mówi coś "Boże miej je w opiece". Ja zonk, nie wiem o co mu chodzi, ale widzę, że Maria i Elena gdzieś biegną. No to ja za nimi do grobowca (chociaż nie wiem dlaczego, bo już tam zrobiłem porządek), a one sobie tam stoją i nie mają żadnych opcji dialogowych.
Wracam do Onara i ten każe mi spadać.
Więc powtarzam: Co robię nie tak?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może dlaczego gdy przywołam demona to on mnie atakuje? Może mam za mało inteligencji(110) lub many(253)?
Gram na reb v2.1PL
za mało karmy u Beliara?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"ochranial jego racje"? Nie rozumiem Cię w tym momencie.

I chyba ty też mnie nie rozumiesz, więc jeszcze raz wytłumaczę, co zrobiłem, a czego nie zauważyłem.

Dzień 6. Godzina 22, o ile się nie mylę, wieczorem w każdym razie. Lee wysyła mnie do Onara. Onar mówi, żebym przyszedł do niego jutro w południe, a dzisiaj (bo w dzienniku jest napisane "DZIŚ muszę wyczyścić okolice grobowca") muszę jeszcze udać się do tego grobowca. idę do grobowca, nie widzę nikogo, wybijam bestie wokoło grobowca, potem idę się przespać do 12.
Dzień 7. Godzina 12. Onar mówi coś "Boże miej je w opiece". Ja zonk, nie wiem o co mu chodzi, ale widzę, że Maria i Elena gdzieś biegną. No to ja za nimi do grobowca (chociaż nie wiem dlaczego, bo już tam zrobiłem porządek), a one sobie tam stoją i nie mają żadnych opcji dialogowych.
Wracam do Onara i ten każe mi spadać.
Więc powtarzam: Co robię nie tak?

Musisz tak z nimi stac co 30 min czasu w gothicu przechodzą do innego grobu :)

TEN TEMAT BYL PISANY JUZ CHYBA ZE 4 RAZY WCZESNIEJ .... ;]

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Musisz tak z nimi stac co 30 min czasu w gothicu przechodzą do innego grobu :)

No rzeczywiście podziałało. Ale dziwne, nigdy bym się nie domyślił, żeby tak właśnie zrobić.
Dzięki, "Wyzysk"! Pewnie lubisz Mroczne Tajemnice, nie?  :P

harys

harys

Użytkownicy
posty18
Propsy4
  • Użytkownicy
Który Mistrz będzie bardziej opłacalny pod względem finansowym? harad, bosper,czy constantino?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Który Mistrz będzie bardziej opłacalny pod względem finansowym? harad, bosper,czy constantino?

Skóry możesz sprzedawać u myśliwych, grzybów handlować u Constantino się nie opłaca, bo i tak powinieneś zrobić  z nich mikstury. Zostaje Harad, który poza nauką wyrabiania mieczy daje ci na starcie gratis +2 siły.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bosper jest też dobry bo dostajemy całkiem dobry łuk jak na początek i można z nim poszaleć do tego zbroja ;)
A zarobek to najlepszy w Gildii Kupców i Gildii Zabójców

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

0 użytkowników
Do góry