Kurde skasowało mi chyba konto i musiałem założyć nowe, zresztą i tak tylko pytałem o parę pierdół... Tak czy inaczej mam parę pytań co do patcha 1.3, ostatnio grałem na 'zwykłym' Returningu z Rebalancem 2.1 bodajże.
1. Czy miecze jednoręczne mają teraz sens? Czy dalej obowiązuje zasada, że to tylko rozwiązanie czasowe, dopóki nie zdobędzie się dobrych dwuraków? I jeśli mają sens, to tylko ze Szponem Beliara (nigdy go jakoś nie lubiłem + chciałbym zagrać palkiem)?
2. Czy ŁS dalej górują nad paladynami? Czy Straż Miejska/ Paladyni są sensownym wyborem? Mam szczerze powiedziawszy dość ŁS. I czy runy paladyna beznadziejne teraz są?
3. Czemu Gallahad nie uczy już magii? Czemu została podjęta taka decyzja? I czy te czary które uczył zostały gdzieś przekazane, tzn. mogą je używać inni magowie?
4. To samo z poszukiwaczami, czemu nie przyzywają szkieletów już? Wtedy to był zawsze dodatkowy exp. I czy teraz w ogóle trzeba kombinować ze zwojami, by na przykład wyczyścić obóz Dextera koło farmy Onara z poszukiwaczy? Z tego co czytałem, biorą na hita nie tak słabe postacie.
5. Dalej jedyny sens na początku ma przekuta zbroja wodnego kręgu? Jaki pancerz po niej w sumie?
Czytałem patch notes, ale pytania mam bardzo ogólnie i najlepiej przeczytać kogoś opinię.