Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4393706 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4393706

Odpowiedzi 14149

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
U nauczycieli, jedząc różne bonusy, masz na forum nawet specjalne tematy od takich rzeczy, nie trzeba szukać tylko cofnąć się do działu i masz jak byk "Ciekawostki,Porady,Spisy" i inne takie rzeczy. 

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Dobrze, tyle to ja wiem. Myślałem że macie jakieś sprawdzone metody czy coś..

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Poważnie? :F Innych metod nie znam, ale też chętnie poznam. SKORO NIBY TAKOWE ISTNIEJĄ. Jakbyś nie wiedział to wklep b->marvin->eab i hulaj dusza siły ile wlezie.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Cóż...moja mała rada. Jak masz sporo złota to możesz sobie złożyć datek Innosowi, wtedy dostaniesz losowo punkcik siły lub zręczności. Robisz tak codziennie i wtedy uzbierasz max 10 pkt. Mam nadzieję, że się nie mylę.   :hmmm:

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Sprawdzałem i recke mam kupioną,ziele podnoszę  zawszę,potków się nauczyłem,kupuje zarcie ale nie wiem o które ci dokładnie chodzi,niby jak mogę zdobyć 250 zręczności jak to jest nie możliwe a mam kupione i wyuczone wszystko pod zręczność to ja nie wiem co mam robić :/ chuinia  i tutaj ciężko gra sie łucznikiem bo prawie zbroi pod zręke ni ma i łuki teraz powyżej 200 zręczności i dostaje w dupe od poszukiwaczy na 2 hity
Chłopie jakie niemożliwe. Pod koniec R2 łucznikiem na Rzeźniku ucząc się zręki nawet nie do 44,a do 39 miałem 310 zręki. Zebrałem wszystkie bonusy jakie leżały na mapie poza jednym eliksirem,którego nie znalazłem. W dziale Ciekawostki na 4-5 stronie masz spis wszystkich bonusów,pozbieraj eliksiry i tabliczki. W dodatu mało hp,nawet nie zbierając dusz można lajtowo wbić ponad 2 k przed R3.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
CZy mogę grać w normalnego Gothica, jeśli mam zainstalowanego returninga? Nie będzie się nic gryzło?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Napatoczyły mi się dziś podczas rozgrywki dwa pytanka do was (Mam nadzieję że ostatnie, nie chcę was męczyć mym nieprofesjonalizmem ;p)
 1 : Od jakiego poziomu i jakie mniej więcej staty powinienem mieć przed jarkiem (Gram strażnikiem miejskim mam 57 siły i 38 % w posługiwaniu się jednoręczną, poziom 11)
2: Czy jako strażnik miejski mogę używać tylko jednego hełmu ? Zdziwiło mnie strasznie że zabija mnie Kapelusz Maga, a to najfajniejsze (wg mnie) nakrycie głowy, zdenerwowałem się i użyłem kodów aby sprawdzić inne, światło innosa też mnie zabija, a Hełm łucznika mogę nosić.. Czy tylko ten hełm bd mógł nosić strażnikiem ?
Z góry dzięki za pomoc

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
1. Zależy na jakim poziomie trudności grasz.
2. Wydaje mi się, że światło Innosa może założyć paladyn. Zaś kapelusz będąc magiem.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Dzięki za odp, W luj szkoda mi że nie mogę założyć tego kapelusza...

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Dzięki za odp, W luj szkoda mi że nie mogę założyć tego kapelusza...

Ma zmienione statystyki i dlatego założyć go mogą tylko nowicjusze i magowie.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam pytanie czymu nie moge odmówić modlitwy  na ołtarzu beliara o kotórej powiedział mi kreol ?
Proszę pomużcie bo nie wiem co robić

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ten ołtarz w wieży Kreola jest zbugowany. Pójdź do innego np. w kamiennej fortecy.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam problem ponieważ zabiłem kreola a on jest mi potrzebny do misji z artefaktem starożytności. Co moge zrobić ? Może jakiś kod podałby ktoś

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak tyś go zabił xD

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ej no pomocy ludzie nie chce zaczynać gry od nowa

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
No nie pierdziel mi że grałeś na tylko jednym save'ie ?!

Bansu

Bansu

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Proszę o pomoc, jeżeli dołączę do Gildii Kupców np., to do myśliwych i innych pomniejszych gild nie dostanę się?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Dostaniesz się poboczne gildie są wszystkie dostępne i można być we wszystkich naraz w sumie nawet to trzeba.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem gdy gadam z ur-shakiem nie mam dialogu o świątyni śniącego pomocy patch 1.3 rozdział 3
Dobra mam juz :D

0 użytkowników
Do góry