Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4449122 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4449122

Odpowiedzi 14149

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Thorus, Scatty, Fisk, Snaf, Miguel, Tom.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Sprawdzałem i recke mam kupioną,ziele podnoszę  zawszę,potków się nauczyłem,kupuje zarcie ale nie wiem o które ci dokładnie chodzi,niby jak mogę zdobyć 250 zręczności jak to jest nie możliwe a mam kupione i wyuczone wszystko pod zręczność to ja nie wiem co mam robić :/ chuinia  i tutaj ciężko gra sie łucznikiem bo prawie zbroi pod zręke ni ma i łuki teraz powyżej 200 zręczności i dostaje w dupe od poszukiwaczy na 2 hity
Nie przejmuj się na tym forum jak chcesz się czegoś dowiedzieć to często zostajesz zjeb*** :D
Spróbuję Ci pomóc trochę. Hp podbijasz miksturami z polnych i leśnych jagód. Przepis ma Lutero. Przeszukaj bardzo dokładnie Jarek, bo tam naprawdę sporo tego jest. Miksturę na hp równie uczy Constantino, ale to trzeba wydać punkty na esencje i ekstrakty, gdy nauczysz się esencji, ekstraktów i tego ostatniego będziesz mógł się nauczyć mikstury z rdesta i korzenia leczniczego. Co do zbroi pod zręczność to polecam zrobić wątek z miastem orków, po pokonaniu Azgalora dostajesz zbroję od szefa orków(nie pamiętam imienia). Co do twojej zręczności to nie wiem jak Ci mam  pomóc. Poszukaj eliksirów na zrękę, może jakieś goblinie jaogdy przegapiłeś, polecam Ci się porozglądać trochę, żeby później nie było za późno. Pozdrawiam.

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Cześć mam do was pytanie. Jestem dopiero w 1 rozdziale 8 poziom i wogóle jeszcze słabiak jestem ale nie o to pytanie, Chciałbym się was spytać od którego rozdziału i od kogo mogę kupić receptury na misktury : Na siłę (Bo głównie w to idę gram strażnikiem), i aby dodać se maks HP bo z tego co czytałem to uczyć się nie opłaca. Z góry dzięki za odp

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Gdzie oni później są? Thorusa i Fiska widzialem, Snafa tez. Reszty nie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Gdzie oni później są? Thorusa i Fiska widzialem, Snafa tez. Reszty nie.
W czwartym rozdziale w Jarkendarze są razem z Thorusem, Fiskiem, Snafem w jaskini z cieniostworem na plaży piratów.
Później Snaf pojawia się u Kardifa w karczmie, a Fisk ma swój kram na targowisku.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A Thorus jest straznikiem. A co ze Scattym, Miquelem i Tomem? Są w Khorinis, gdzie?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Scatty też chyba jest strażnikiem, bo w 7 rozdziale nosi pancerz straży.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A Thorus jest straznikiem. A co ze Scattym, Miquelem i Tomem? Są w Khorinis, gdzie?

Wałęsają się po mieście, 1 z nich jest chyba w karczmie coragorna.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludzie a gdzie znajdę miasto orków ? i z moimi statami wyżej dam sobie rade?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Oczywiście ze nie dasz sobie rady skoro masz za małe staty nawet na R2 to chyba logiczne.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurde skasowało mi chyba konto i musiałem założyć nowe, zresztą i tak tylko pytałem o parę pierdół... Tak czy inaczej mam parę pytań co do patcha 1.3, ostatnio grałem na 'zwykłym' Returningu z Rebalancem 2.1 bodajże.

1. Czy miecze jednoręczne mają teraz sens? Czy dalej obowiązuje zasada, że to tylko rozwiązanie czasowe, dopóki nie zdobędzie się dobrych dwuraków? I jeśli mają sens, to tylko ze Szponem Beliara (nigdy go jakoś nie lubiłem + chciałbym zagrać palkiem)?
2. Czy ŁS dalej górują nad paladynami? Czy Straż Miejska/ Paladyni są sensownym wyborem? Mam szczerze powiedziawszy dość ŁS. I czy runy paladyna beznadziejne teraz są?
3. Czemu Gallahad nie uczy już magii? Czemu została podjęta taka decyzja? I czy te czary które uczył zostały gdzieś przekazane, tzn. mogą je używać inni magowie?
4. To samo z poszukiwaczami, czemu nie przyzywają szkieletów już? Wtedy to był zawsze dodatkowy exp. I czy teraz w ogóle trzeba kombinować ze zwojami, by na przykład wyczyścić obóz Dextera koło farmy Onara z poszukiwaczy? Z tego co czytałem, biorą na hita nie tak słabe postacie.
5. Dalej jedyny sens na początku ma przekuta zbroja wodnego kręgu? Jaki pancerz po niej w sumie?

Czytałem patch notes, ale pytania mam bardzo ogólnie i najlepiej przeczytać kogoś opinię. 

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co do pkt 3 to gallahad uczy nas magii jeśli wykonamy dla niego zadanie i wybierzemy naukę jako nagrodę.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
- Gallahad nie może uczyć magii, nagrodą za wykonanie zadania jest eliksir potęgi
Tak było jak ja grałem, ale teraz  jak jest? 

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Ja się bez problemu jako Łowca Smoków uczyłem 3 kręgów magii u Gallahada z patchem 1.3.1.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kurwa kto wam nawciskała ty pierdoł wybierając jako nagrodę u ghall naukę możemy kupić od niego potka potęg,i defakto jest tak to zrobione ze tylko nauka magi jako nagroda ma sens  bo najwięcej zyskujemy, tak było od początku na 1.3 kurwa nigdy nie było tak aby nie mógł nauczać, ktoś pościł chujowo plotka a wy się jej trzymacie skoro ani ja ani Thompson nigdy nie napisaliśmy ze Ghall przestał nauczać to znaczy ze nie przestał, opcja nauki jest wciąż w grze.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurwa kto wam nawciskała ty pierdoł
Tak jest napisane czarno na białym w  oficjalnym changelogu  polskiego patcha do Returninga. Pisał go bodajże Ventrue, można wejść i zobaczyć, wzmianka jest na końcu i wygląda właśnie tak:
- Gallahad nie może uczyć magii, nagrodą za wykonanie zadania jest eliksir poęgi
Ale mniejsza już, rozumiem że można się uczyć. A co z resztą pytań?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Błędny opis loga ktoś nie zrozumiał

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mnie tez normalnie nauczał.

KOMPUTER:
Spoiler

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Kurwa kto wam nawciskała ty pierdoł wybierając jako nagrodę u ghall naukę możemy kupić od niego potka potęg,i defakto jest tak to zrobione ze tylko nauka magi jako nagroda ma sens  bo najwięcej zyskujemy, tak było od początku na 1.3 kurwa nigdy nie było tak aby nie mógł nauczać, ktoś pościł chujowo plotka a wy się jej trzymacie skoro ani ja ani Thompson nigdy nie napisaliśmy ze Ghall przestał nauczać to znaczy ze nie przestał, opcja nauki jest wciąż w grze.
Proszę, przypomnij sobie o interpunkcji.

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Ponawiam pytanie : Jak dość sprawnie wbijać pkt siły na początku gry ?

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

0 użytkowników
Do góry