Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4421351 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4421351

Odpowiedzi 14149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Wydaje mi się, że w poprzednim patchu wszystkie zbroje wymagały siły ale nie jestem pewny w 100 %.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W takim razie jaka zbroja będzie dla łucznika prócz skórzanej ? '-' W I/II rozdziale ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Według spisu pancerzy :
Pancerz z Płytek Pełzaczy
   Wymagana siła: 75   
   Ochrona przed ostrzami: 90
   Ochrona przed obuchami: 90
   Ochrona przed strzałami: 110
   Ochrona przed ogniem: 40
   Ochrona przed magią: 0
Ale tak jak pisałem to był poprzedni patch. Teraz podobno są jakieś zbroje na zręczność.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak zrobić te zadanie Droga donikąd ?
Podobno mamy mu coś dać, ale co to jest?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto zleca to zadanie?

Psalm 19

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Zbroja z płytek wymaga teraz zręczności.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
armorm z plytek pelzacza jest best na r1 dla łucznika wymaga zreki chyba 80 jak pamietam, 1 zrobimy i zostawiamy dla siebie odajemy go dopiero jak mamy lepszy i gestath da nam premie za posaidanie ow pancerza :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pasowałoby te spisy broni oraz pancerzy edytować z tego działu http://themodders.org/index.php?topic=21164.0 w związku z nowym patchem.

Psalm 19

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto zleca to zadanie?

Xardas... Wiem, że cza iśc do tego maga w Khorinis Galharda czy jakoś tak i coś wartościowego mu dać :>

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto zleca to zadanie?

Xardas... Wiem, że cza iśc do tego maga w Khorinis Galharda czy jakoś tak i coś wartościowego mu dać :>
Polecam ten poradnik na przyszłość : http://thereturning.pun.pl/viewforum.php?id=1
Droga donikąd:
Xardas dał nam zadanie abyśmy zdobyli księgę, którą ma pewnien mag.Chodzi tutaj o Gallahada (znajduje się on w
jedynej chatce która ma drzwi w porcie).Rozmawiamy z czarodziejem a on prosi nas o coś wartościowego w
zamian.Konkretnie chodzi mu o królewski szczaw, powinniśmy go znaleźć przy kamiennych kręgach lub mieć go już przy
sobie.

Psalm 19

beelaente

beelaente

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nadal nie dostałem odpowiedzi... Gdzie można znaleźć pierścień przyspieszenia ? Dostaje się z jakiegoś zadania ? Może ktoś wyjaśnić, podziękował bym gdyby odpowiedź była bardziej szczegółowa, strasznie mi zależy.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto zleca to zadanie?

Polecam ten poradnik na przyszłość : http://thereturning.pun.pl/viewforum.php?id=1
Droga donikąd:
Xardas dał nam zadanie abyśmy zdobyli księgę, którą ma pewnien mag.Chodzi tutaj o Gallahada (znajduje się on w
jedynej chatce która ma drzwi w porcie).Rozmawiamy z czarodziejem a on prosi nas o coś wartościowego w
zamian.Konkretnie chodzi mu o królewski szczaw, powinniśmy go znaleźć przy kamiennych kręgach lub mieć go już przy
sobie.

Maciuś czytałem to, ale problem w tym, że mam ten szczaw i brak dialogu z jego osobą :>

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
do kasacji

#Król_GothicSite

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra... Pytanko Ma ktoś Kod na Orka Ur-Dah jest on na Cmentarzu Orków... Ja tam byłem wcześniej i go zabiłem, a potrzebny jest do Questa... A nie mam wcześniejszych ZApisów :>

DfaX

DfaX

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Cześć, zamierzam właśnie pierwszy raz usiąść do tego moda. Mam dwa pytania:
1. Z racji, że nie lubię za bardzo za bardzo rozczytywać się o grze zanim w nią zagram, żeby sobie przez przypadek nie zepsuć rozgrywki, to czy proponujecie mi jakąś klasę którą miałbym grać, przez wzgląd na wprowadzone dla niej jakieś fajne nowe bajery?
2. Z tego co słyszałem Returning mocno podnosi poziom trudności gry, więc jaki proponujecie dla osoby, która nie grała nigdy w żadnego większego moda. Dodam, że Noc Kruka przeszedłem wiele razy i myślę że dobrze ogarniam jak budować postać i nie rozdawać pochopnie PN.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Co do klasy:
Jeżeli chcesz grać Wojownikiem/Łucznikiem to idź do Straży Świątynnej. Jest to jedyny wojownik/łucznik dodany do Returninga. Jeżeli Magiem - ja polecam Nekromante.
Co do poziomu trudności:
Jeżeli faktycznie dobrze orientujesz się w podstawce, to nic nie stoi na przeszkodzie w grze na poziomie Rzeźnik, chociaż to jest poziom dla popapranych fanatyków. Ja na start radziłbym jednak (uwzględniając, że na prawdę rozumiesz mechanikę podstawki) wybrać między Normalnym a Super Hard.

DfaX

DfaX

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Dzięki za rady. Może wstrzymam się z tym najtrudniejszym, ale widzę, że mogę próbować na większym niż łatwy :). Myślę jednak, że ten Rzeźnik to może być za dużo dla osoby, która nie zna jeszcze Returninga, inna sprawa, że nie che się zniechęcić. Dobra biorę się powoli za granie :)

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
co do gildii polecam paladyna fajne zbroje runy.. jesli mag to mag ognia ;p

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
W gruncie polecam nowe gildie, żeby dodatkowo poznać smaczki z modyfikacji. A do MO jakoś nie mogę się przekonać.

0 użytkowników
Do góry