Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4420964 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4420964

Odpowiedzi 14149

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może jak grasz na trudnym poziome to dlatego tjak jest?.. nie wiem ..   :huh:

Vegenance

Vegenance

Użytkownicy
posty36
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Obecny build. Przede mną rozmowa z Hagenem, odniesienie ornamentu i zdobywanie kolejnych, jeszcze nie mam 200 stworków ubitych u myśliwych no i dokończenie questa z Gallahandem czy jakoś tak i pierdylion questów sięgających już do GD. Nabite 18h gry  :lol: Do tej pory zarobione z jakieś 15 k golda ^^
Poziom: Rzeźnik na Patchu 1.3

A właśnie, pułapki ze skrzyń mogą mnie z takim def'em w RZEC pocałować. ^^

A tak poważnie to zesrałbym się gdyby nie było tego kapelusza maga.

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakby go nie było to trzeba by ładować punkty w mane zamiast broń. Doszło sporo broni, nekrusem lepiej grać 1h czy 2h ?

---Gothic 2 Returning---

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Musze zapytac jak narazie oceniasz 1.3 :P mim z e ledwo nawet 1/6 możliwości nie widzales oraz jak wypada balans pod rzeznika bo mimo ze to i owo podrasowane i wlocznia juz mozesz ostro nawijac to jednak, szkielety smocze zebacze narazie i tak musisz omijac :P

I widze ostro zarabiasz bo pewnie juz kupców przepatrzałes a ci oferują bajery z tym ze drogie :Pogolnie widac ze idzesz w zaparte w jedna rzecz :P a nie hybrydę bo  tak trzeba a PN na rzeźniku się nie sypia na prawo i lewo :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Vegenance

Vegenance

Użytkownicy
posty36
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2h większe obrażenia z tego co wiem. Ja od x lat zawsze jednoręczne preferowałem. Po prostu przyzwyczaiłem się do tego stylu gry. Każdy lubi co innego.

1.3 oceniam bardzo dobrze, nie narzekam na grę biorąc pod uwagę stosunek wytrzymałości do 1.2. To na razie w  sumie tyle.

Jeśli chodzi o prowadzenie postaci to niestety ale czasami ledwo z PN wyrabiam. Podratował mnie Mroczny Golem i mogłem się pierwszej runy nauczyć. Przyzwanie goblinka opyla się w ogóle?

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jest moze jakas roznica w zbrojach wojownikow: łowca smoków paladyn str.świąt chodzi o statystyki ktora z tych gildii ma najmocniejsze zbroje czy wszystkie sa podobne?

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem czy coś się zmieniło, sumony potrzebowały dużo inteligencji inaczej atakowały postać. Save i sprawdź, ja i tak wziołbym czar atakujący, bo jego dmg powinien zwiększać się wraz z iteligencja.

Co do zbroi (gdybam :P) jeżeli nawet się różnią to pewnie nieznacznie. Koniec końców i tak są lepsze pancerze.

---Gothic 2 Returning---

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Przywołańce mogą być za słabe. Najlepiej zapisać i sprawdzić.

Ostatnie gildyjne pancerze mają bardzo podobne statystyki. Broń/strzały 300, reszta już różnie.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a ktore ogolnie gildyjne wojow sa najlepsze procz ostatnich ? ;p

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Od Opiekunów.

Vegenance

Vegenance

Użytkownicy
posty36
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem. Wiele godzin temu zapuszkowałem Fernando bez listu do Gala. Czy zjebałem questa? Gal mówi że przydałby się jeszcze jeden list...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak właśnie se zrypałeś zdobycie listu. Jest ich potrzeba 4 sztuki

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Vegenance

Vegenance

Użytkownicy
posty36
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no to niezła chujnia. :ok:

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Kiedy thorben uczy otwierania zamków?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nic się w tej kwestii nie zmieniło jak uratujemy gritte zasadniczo dalej to się nie opłaca i nauka u ramireza to lepsza opcja i tańsza :P

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wydawało mi się, że uczy nas gdy oddamy mu książkę rachunkową Lehmara, tak czy inaczej jak napisał Tizgar, szybciej i taniej wyjdzie nauka u złodziei.

EDIT: Jednak się myliłem dalej nie chce uczyć po oddaniu książki.

---Gothic 2 Returning---

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zbroja z płytek wymaga zręki? Czy zle pamiętam ? Drugie pytanie to czy dostać ją można w I i II rozdziale czy zadanie w II sie blokuje ? Cos było w jakimś patchu o tym ze w II nie można było dostać :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ja na poprzednim patchu bez problemowo otrzymałem drugą zbroje z pełzaczów. Chyba o to chodziło, że w późniejszych rozdziałach już nie można było jej dostać.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ja mimo odpowiedniej ilosci nie xd Czekć mogłem i czekać i nie dostałem ani pierwszej ani drugiej zbroi w II rozdziale.
Wymaga zręki czy nie ? :D

0 użytkowników
Do góry