Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4398929 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4398929

Odpowiedzi 14149

butryk

butryk

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No wiesz , ale troszkę nie wporządku to jest że nie udostępnili żadnej alternatywnej drogi przynajmniej.  W podstawowej wersji zazwyczaj mieliśmy różne rozwiązania zadań, a w tym wypadku trochę jakby im się nie chciało projektować innego sposobu. Wracając zadanie od od niego wziąłem już po rozmowie z Gerbrandtem nie wiedząc że nawet będzie odgrywał jakąś role w tym zadaniu. Więc czy ktoś zna jakieś rozwiązanie, może jakąś komendę, albo sposób na reset dialogu lub zaakceptowanie tego questa przez kod albo edycje jakiegoś pliku.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Niema żadnego rozwiązanie

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Matias20091

Matias20091

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wszystkich, wiem że to pytanie juz padlo ze strony uzytkownika HellVarda lecz nie uzyskalem jasnej odpowiedzi co trzeba zrobic. Moj problem polega na tym ze zalegalem z grzywna u lee, gdy wreszcie uzbieralem wymagana kwote (2500) wlaczala sie mu kwestia ze jest juz za pozno i ze nie moge nic zrobic. mam 3 rozdzial probowalem rozmawiac z gravo przed rozmowa z lee lecz wtedy nie mam z nim zadnej kwestii dialogowej. z kolei gdy lee i najemnicy mnie gonia gravo nie chce ze mna rozmiawia- uwaza mnie za bandyte czy cos. Prosze o pomoc poniewaz jest to dla mnie ogromny problem z dwoch powodow : gram bronia dwureczna a tylko on moze uczyc nmnie do 100% , a druga sprawa iz jest on potrzebny w 7 rozdziale. dodam jeszcze iz probowalem wszystkich sposobow nawet zabojstwa, lecz jest on niesmiertelny ;/ pozdrawiam

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Jedynym ratunkiem pozostaje dodanie do opcji dialogowych opisu konsekwencji :D Dodam taki np. do dialogu wydawania Fernanda do paki przed otrzymaniem od niego listu (coś w stylu "Jeśli wybierzesz tą opcję dialogową przed zrobieniem questa u Fernanda, spierdolisz sobie zadanie").

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie dodasz, bo opis dialogu nie może przekraczać jednej linijki:P Poza tym to trochę mało klimatyczne...

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Nie dodasz, bo opis dialogu nie może przekraczać jednej linijki:P Poza tym to trochę mało klimatyczne...

Co to za problem zrobić 2 opcje dialogowe po wybraniu wydania Fernanda - np. Wydaj, Wróć :P Się popieści to się zmieści...

Matias20091

Matias20091

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
panowie a odnosnie mojego problemu zna ktos rozwiazanie? 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
opis moze przekraczac ile chcesz sek w tym ze nie bedzie widac :P najwyższej

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Blumano

Blumano

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemanko
Na początku gry wybrałem opcje w której nie ide ścieżką opiekuna,teraz jestem w 7 rozdziale i musze zabić Ducha Ognia i Ducha Wody,wiem że jak się gra opiekunem to oni ci mówią co masz zrobić żeby się do nich dostać(wiem że w przypadku ducha ognia trzeba stanąć na portalu który u mnie jest nieaktywny) HELP

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Głowy se uciąć nie dam ale gra nie przewiduje opcji "nie"

Blumano

Blumano

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To ja zrobiłem gre w ch**a i mi się udało,w dzienniku mi pisało że odrzuciłem to i Xardas mi mówi abym o tym zapomniał

Gram w Rebalance 2.1

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
No a teraz masz tego konsekwencje nie wiem czy da się je obejść, wątpię ze ktoś będzie ci wstanie pomoc bo z tego co wiem nikt tu na taki idiotyczny pomysł nie wpadł, aby wybrać nie a przynajmniej nikt się tym nie chwalił.

To jest proste pytanie czy akceptujesz główna os fabularna returninga i chcesz nią grac, to tak jakby xardas  miał opcje w nk wal się dziadek nie będę szukał oka innosa bo mam biznes do załatwienia w czerwonej latarni no i niby grac można ale gry nie ukończysz.

Blumano

Blumano

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Haha odrazu wiedziałem że coś jest nie tak z tymi opiekunami... no dobra jeśli inaczej się nie da to będe potrzebował na dropy z tych duchów

Matias20091

Matias20091

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
widze strasznie pomocni sa ludzie na tym forum... wiekszosc aktywna caly wieczor, czekam 3-ci dzien na odpowiedz i sie nie doczekalem.. pozdro

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Widocznie nikt nie zna rozwiązania twojego problemu.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Matias zjebałeś grę i zaczynasz od początku :) Za dużo razy nawiwijałeś ;P

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema Koledzy mam pytanie jak jestem w straż miejskiej i robię zadania dla vatrasa zaginieni ludzie i handlarz bronią  to już nie dostane pierścienia żeby do nich dołączyć od razu idę do saturasa z Laresem ?? czy mam bug  ps gram bez kodów żeby nie było

Matias20091

Matias20091

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
poza tym czy ktokolwiek jest na tyle ogarniety zeby pomoc mi w sprawdzeniu wersji aktualnego patcha? sciagnalem pierwszy lepszy i terqaz nie kojarze czy byl to 1.2 czy jakis inny. Zakladajac ze bylby to 1.2 pierscien dzika dawalby mi bonus do szybkiego biegu prawda?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
siema jak to jest jak się jest w straży miejskiej w retruning to nie można się dołączyć do wodnego kręgu ?? bo porobiłem zadania handlarz bronią dla bandytów i zaginieni ludzie te główne zadania poszedłem do vatrasa i wziąłem opcje że chce się przyjąć do wodnego kręgu to powiedział że nie tak się umawialiśmy i nic nie mogę więcej zrobić ?? :pokerface: PS nie gram na kodach
BUG CZY CU PROSZĘ O ODPOWIEDZ

0 użytkowników
Do góry