O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4394498
Odpowiedzi 14149
Trunkten
1) Powie mi ktoś gdzie jest klucz który zgubił Edgor, ten z górniczej doliny, do magazynu paladynów? W poradniku pisze że "na dachu głównej bramy", ale sprawdzałem każdy metr kwadratowy pare razy i NIC. Jak juz będe mial ten klucz, to niby mam go "lepiej odlozyc w pokoju Edgora" - czyli...? Który to pokój i do skrzyni ma sie rozumiec? Co to zmieni?
2) Pierścień constantina, sekstans, krwawe kielichy i ten puchar z górniczej doliny to wszystkie questy jakie oferuje G2 NK: Returning?
Buub
harys
Wyzysk11
elathir
Czy ktoś wie czemu po założeniu zbroi z płytek pełzacza wyświetla się napis "Czuje się strasznie dziwnie" ? lubię takie ciekawostki i chciałbym wiedzieć co i jak ?
Loop
Ventrue Moderator działu
Położenie kryjówki Estebana się chyba nie zmieniło, jak wychodzisz z domu uzdrowicieli to max w prawo do skały. idziesz wzdłuż niej i musisz trafić. Kręci się tam kilka węży błotnych oraz bagiennych golemów.
Tituf
Dolaczam sie do pytania, oraz do czego jest rtec ?
Boykaundisputed
A przeglądałeś osobny temat o zapisach??!! Tom Riddle wrzucił to co cię interesuje!
Po kolei od lewej do prawej. Zresztą, tych kombinacji jest raptem 9, sprawdzenie wszystkich zajęłoby mniej czasu niż napisanie tego posta tutaj.
SparrowJacek
sylvio2191
Citak