Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4394498 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4394498

Odpowiedzi 14149

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy

1) Powie mi ktoś gdzie jest klucz który zgubił Edgor, ten z górniczej doliny, do magazynu paladynów? W poradniku pisze że "na dachu głównej bramy", ale sprawdzałem każdy metr kwadratowy pare razy i NIC. Jak juz będe mial ten klucz, to niby mam go "lepiej odlozyc w pokoju Edgora" - czyli...? Który to pokój i do skrzyni ma sie rozumiec? Co to zmieni?

Wchodzisz na wieże pod główną brama,wspinasz się tu:
https://imageshack.us/photo/my-images/27/s5ep.jpg/
Spadasz na dól na dach i już masz klucz. Az tym odłożeniem klucza to sam nie wiem.

2) Pierścień constantina, sekstans, krwawe kielichy i ten puchar z górniczej doliny to wszystkie questy jakie oferuje G2 NK: Returning?

Tak.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Witam. Wie ktoś jak otworzyć skrzynie, które znajdują się w wolnej kopalni? Wybiłem orkow i pełzacze, ale klucza nie zdobyłem. I nadal nie otworzyłem skrzyni w zatopionej wieży Xardasa. Mozna to jakoś zrobić?

harys

harys

Użytkownicy
posty18
Propsy4
  • Użytkownicy
Zrobiłem zadanie w gildii kupców z dostawą żywności dla paladynów i teraz nie mam żadnej opcji dialogowej z lutero odnośnie reszty zadań. Jakies pomysły?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki rozdzial masz ? Musisz miec chyba 3 albo 4 jak cos :)

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie czemu po założeniu zbroi z płytek pełzacza wyświetla się napis "Czuje się strasznie dziwnie" ? lubię takie ciekawostki i chciałbym wiedzieć co i jak ?
Zwiększa zręczność.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Gdzie jest kryjówka Estebana. Ktoś musi wiedzieć :D.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dolaczam sie do pytania, oraz do czego jest rtec ?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Położenie kryjówki Estebana się chyba nie zmieniło, jak wychodzisz z domu uzdrowicieli to max w prawo do skały. idziesz wzdłuż niej i musisz trafić. Kręci się tam kilka węży błotnych oraz bagiennych golemów.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaka jest  wlasciwa kombinacja tych statuetek w cemtarzysku orkow ?

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Po kolei od lewej do prawej. Zresztą, tych kombinacji jest raptem 9, sprawdzenie wszystkich zajęłoby mniej czasu niż napisanie tego posta tutaj.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Położenie kryjówki Estebana się chyba nie zmieniło, jak wychodzisz z domu uzdrowicieli to max w prawo do skały. idziesz wzdłuż niej i musisz trafić. Kręci się tam kilka węży błotnych oraz bagiennych golemów.

Nie o to chodzi. Juan ma przy sobie klucz, który mówi że pasuje do kryjówki Estebana. Skrzynie jakie tam są, trzeba otworzyć wytrychem.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dolaczam sie do pytania, oraz do czego jest rtec ?

http://themodders.org/index.php?topic=8984.3480 #3481
żadna to odpowiedź na twoje pytanie... ale może to rzeczywiście taki dodatek

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Siemano. Ma ktoś może save'a Nekromantą z II rozdziału zaraz po wyjściu z Jarkendaru? Jeśli tak to niech go podeśle na PW i najlepiej aby zadanie z Gallahadem było wykonane, cały Jarkendar i Khorinis przetrzepane. Dziękuję z góry.

PS: Mój save niestety uległ destrukcji i w rzaden sposób nie da się go wczytać. Pozdro.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A przeglądałeś osobny temat o zapisach??!!
Tom Riddle wrzucił to co cię interesuje!

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
A przeglądałeś osobny temat o zapisach??!!
Tom Riddle wrzucił to co cię interesuje!

Oczywiście, że go przeglądałem, ale tamten save jest mało satysfakcjonujący.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po kolei od lewej do prawej. Zresztą, tych kombinacji jest raptem 9, sprawdzenie wszystkich zajęłoby mniej czasu niż napisanie tego posta tutaj.
A  jak te miesjca na "cos" auktywnic ? Trzeba miec jakies statuetki czy cos ? Bo jak ponaciskalem tak jak napisales to nic sie nie stalo :)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wszystkie potrzebne gadżety znajdziesz już na miejscu... (pierścień, talizman i jakąś laskę chyba- znaczy broń nie dziewkę!) jak dobrze pamiętam, to parę głów poleci!

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Jeśli naciskałeś je mając ze sobą ulu-mulu, a nie wyrżnąłeś wszystkich, to ciężko zobaczyć rezultat :P sam się zastanawiałem co potem, ale idziesz z powrotem do tej największej komnaty i na środku będzie w tłumie orków stał nieumarły szaman(taki jak w G1). No ale najpierw musisz wziąć te 3 itemy z drugiego piętra, gdzie dostajesz się teleportem.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

sylvio2191

sylvio2191

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z wytapianiem rudy - i tu pytanie: to czego uczy wąż to jest wytapianie prętów z rudy czy z magicznej rudy? Magiczną rudę mam po zadaniu węża ale 'zwykłe rudy' ( w przepisie na pręty jest napisane tylko słowo ruda) jeśli takie coś istnieje nie mam ani bryłki - skąd ją wziąć?

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Naucz sie wydobywac rude, od np. Grimesa i zwyczajnie wydobywaj wtedy zdobedziesz zwykla rude.

0 użytkowników
Do góry