Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4409265 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4409265

Odpowiedzi 14149

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
Czy na użycie złotego rogu Ahianti (ten co ma wezwać Senyaka) są jakieś dodatkowe warunki? Mam krzyż żywiołów, mam Ura Moltaru, dziennik mówi że pozostało już tylko wezwać demona, ale z jakiegoś powodu gdy próbuję użyć rogi bezi tylko łapie go w rękę po czym wrzuca spowrotem do eq. Próbowałem już zrobić to o północy, próbowałęm być pod zadaszeniem albo w jaskinii... Jestem w 3 rozdziale.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Bo musisz nacisnąć na róg myszką oraz klawisz do góry/klawisz W...

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
... ...  riiiight... Dzięki.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Az sie przypomina stare sterowanie z gothic 1 :)

Stanie sie cos jesli dam sfery stonnosowi a Demona ubije z magii ?
Czy trzeba zrobic krzyz powiedziec o tym smokowi, lecz nie uzyg go tylko zostawic. w Jakiej kolejnosci mam to zrobic wszystko wie ktos ?

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Najlepsza ;) :
zbierasz sfery, mówisz o tym smokowi, przyzywasz demona(nie tworząc krzyża), ubijasz go(ja go sprzątnąłem 2'gą runą strażnika świątynnego, więc nie masz się co martwić! Poza tym jest dużo z pewnością świetnych taktyk na niego!) i masz sfery w ekwipunku, więc możesz je oddać, a demonek jest martwy :)

Nie wiem jak sprawa wygląda, gdy najpierw oddasz sfery a potem próbujesz wykonać questa z demonem niestety, więc lepiej nie ryzykować!

Osobiście stworzyłem krzyż, demona ubiłem jak wyżej i zostawiłem sobie to zaklątko na smoka ożywieńca, przy czym troszke zonk był jak go na nim użyłem :D

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakąbyś polecal sciezke dla Maga ognia ? Zgaduje ze sciezke Ognia, ale :
Ścieżka Wody
Mana +100
Dłuższe oddychanie pod wodą

Ścieżka Ognia:
Ochrona przed ogniem +20
Siła +15

Wolalbym 100 many, jak radzisz ?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jesli sie odda sfery Opiekunom, po czym powiemy o tym smokowi, to on bedzie zły i powie, ze to mógł być jedyny sposob na pokonanie go. Tak bynajmniej mowil w v.1. Ale przeciez mamy jeszcze zaklecie uwiezienia dusz, i to chyba nawet lepsza droga, bo wtedy i smok przezyje, i demona ubijemy ;)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
To zależy ile masz siły a ile many. Jako mag nie jesteś raczej w stanie dobić do satysfakcjonującej wartości walki bronią oraz siły(poza tym np orkowie zrobią z Ciebie sieczkę, gdyż szata maga może mieć do 150 ochrony przed bronią tylko czy coś takiego) więc lepiej zrobić dobry użytek z tego w czym już jesteś dobry, czyli z zaklęć :)

@Werewolf a kto się smokiem przejmuje? Chyba że samemu chcesz go ubić :>

Edit: całkowicie zapomniałem, że w tej grze są magiczne kostury... nie ma co próbować robić hybrydy w Returningu, tym bardziej na trudniejszych poziomach, mag jest po to, żeby zaklęcia rzucać i klepać stworki z magicznej lagi, więc nie ma co cudować ;)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@SparrowJacek ja sie przejmuje. Wkoncu to jedyny w calej serii Gothic przyjaznie nastawiony smok, ktory nam pomaga, wiec czemu mam go ubijac i chciec jego smierci? :D

KOMPUTER:
Spoiler

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Oj, jakbyś nie gadał z nikim od setek lat, jedyną osobą, która Cię odwiedza był ten stary zrzęda Saturas(bo Bezi ciągle w rozjazdach jest!)... sam wolałbyś śmierć :D

Btw: w ogóle można tego smoka wtedy zabić? I może jeszcze bohaterski czyn za to jest? ^.^

Geralt123

Geralt123

Użytkownicy
posty19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, gdzie jest 3 gostek ( rupert ) w quescie dar szaleńca ? Bo w ruinach miedzy 8-10 go nie ma... A jeśli jednak jest to w jakiej dokładnej lokacji? Obok czego itp plis help :0

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
http://www.thereturning.pun.pl/viewforum.php?id=1
sprawdź Mapę terenów Khorinis, może cokolwiek pomoże...

Geralt123

Geralt123

Użytkownicy
posty19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co? O co Ci chodzi ze sprawdzeniem mapy? I ten poradnik znam ale on do re balance 1 a ja mam 2.1.....

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Chodzi mi o temat "Mapa terenów Khorinis"... i nie wiem, czy akurat położenie Ruperta się zmieniło, więc pomyślałem, że może w jego lokalizacja zaznaczona na mapie da Ci pewną wskazówkę do tego gdzie go szukać. Jeśli ten quest akurat zmienił się w 2.1 to przepraszam.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
A co to za różnica, zadania się nie zmieniły. U mnie Rupert pojawił się w pobliżu Czarnego zębacza, na północ od piramidy. Może tam zacznij szukać.

Geralt123

Geralt123

Użytkownicy
posty19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzienks i ventrue właśnie że się zmieniły. - elena czyli 2 wcielenie szaleńca zamiast być przy czarnym trollu jak w re 1 to jest koło latarni Jacka ( trochę głębiej w las) w re 2.1

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto uczy w grze eliksiru siły? W jakim rozdziale? Co muszę znać aby się go nauczyć?

PS: Bo mam buga jakiegoś... Gdy rozmawiam z Ignazem może mnie nauczyć trzech mikstur (leczenia, szybkości, many). Gdy nauczę się szybkości i ponownie zagadam do niego, aby mnie czegoś nauczył to pojawia się opcja nauki eliksiru siły, ale wcale tak nie jest bo gdy patrzę w dzienniku na wyuczone receptury to mam tam dwie linijki mikstur szybkości jedna podstawowa druga rozszerzona. A po eliksirze siły ani widu ani słychu....     (Gdy podchodzę do stołu alchemicznego też nie mam opcji wytworzenia Eliksiru Siły)

LET'S ROCK!

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Pisałem o tym jakiś czas temu

Z tego co pamięta, to Constantino uczy tej mikstury. Przynajmniej było tak w 1.0 wersji. Sprawa jest taka, że mikstura nazywa się "eliksir życia" czy jakoś tak, jak chcesz się go uczyć, ale tak naprawdę to ten siły ;) zapisz i spróbuj sam.

Kolega, któremu to mówiłem nie pytał się już więcej, więc wierzę, że to mu pomogło :)

I chyba musisz mieć cokolwiek z alchemii zeby pojawila sie opcja nauki, ale tego już nie jestem pewien.

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No trochę lipa że pomieszane są te nazwy.Ale nie pierwszy bug nie ostatni. Zdarzają się o wiele gorsze...

PS: A gdzie jest jakieś normalne miejsce w którym ,,na spokojnie" można warzyć mikstury?Bo Zuris oczywiście mnie atakuje jak tylko dotknę ten jego stół alchemiczny.

LET'S ROCK!

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Cytat
Dzienks i ventrue właśnie że się zmieniły. - elena czyli 2 wcielenie szaleńca zamiast być przy czarnym trollu jak w re 1 to jest koło latarni Jacka ( trochę głębiej w las) w re 2.1
Nie prawda, akurat tutaj nic się nie zmieniło. Elena od zawsze była ruchliwa, obczaj temat Porady Ogólne.

0 użytkowników
Do góry