Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4433074 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4433074

Odpowiedzi 14149

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Co do drakaru to, któryś z orków to ma. A jeśli o Cliffa chodzi to idź się prześpij w obozie, on rano sam do ciebie zagada czy coś w ten deseń.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Starszy ork elita ma chyba ten klucz, stoi przy  zamkniętej kajucie.
Pokojowo raczej bez szans...

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy
Gdzie należy odstawić Kliffa podczas jego ucieczki? Zabrałem go do obozu w lesie w klasztorze, ale nie odpalił się żaden skrypt który kończyłby podróż i z nikim imiennym w środku nie można o nim porozmawiać.
Też nie mogłem tego zadania wykonać ale później znalazłem coś na ruskim FAQ:

Gdzie dokładnie prowadzić kucharza zamku?

W obozie leśnym poza ogrodzeniem.  Musisz zatrzymać się przy wejściu, w pobliżu latarni, a potem porozmawiać.

Nawet tego nie spawdzałem ale może Ci się uda.

Feniks_z_popiolow

Feniks_z_popiolow

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może ktoś napisać gdzie jest piedestał do wstawienia tego dziwnego kamienia co znajdujemy go koło Kruka? Wiem, że służy do uruchomienia teleportera przy piramidach i ogólnie, że piedestał jest gdzieś przy dużej piramidzie (wg poradnika, musiałem się wspomóc...) ale nie mogę go znaleźć mimo, że obiegałem tamten teren wzdłuż i wszerz, piramidy pooglądane we wszelkich zakamarkach itd

kropiciel

kropiciel

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie gram w rebalance 2.1 wykonałem prawie wszystkie misje w gildii myśliwych ale Alfred nie skupuje ode mnie żadnych trofeów co z tym zrobić?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś napisać gdzie jest piedestał do wstawienia tego dziwnego kamienia co znajdujemy go koło Kruka? Wiem, że służy do uruchomienia teleportera przy piramidach i ogólnie, że piedestał jest gdzieś przy dużej piramidzie (wg poradnika, musiałem się wspomóc...) ale nie mogę go znaleźć mimo, że obiegałem tamten teren wzdłuż i wszerz, piramidy pooglądane we wszelkich zakamarkach itd
Jak masz te wszystkie teleportery tam gdzie są Magowie Wody, to ten piedestal jest na górze tej dużej świątyni, obok  teleporterów :)
Na górze pod daszkiem

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile karmy trzeba miec u innosa i beliara, zeby uzyskac przebaczenie dla Gomeza ?

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy
Mam pytanie gram w rebalance 2.1 wykonałem prawie wszystkie misje w gildii myśliwych ale Alfred nie skupuje ode mnie żadnych trofeów co z tym zrobić?
Po dołączeniu do obozu od razu można mu sprzedawać trofea więc nie mam pojęcia, może nie wypróbowałeś wszystkich opcji dialogowych?
Ile karmy trzeba miec u innosa i beliara, zeby uzyskac przebaczenie dla Gomeza ?
U Innosa trzeba mieć po prostu karme na plusie, a u Beliara nie ma znaczenia bo i tak będzie żądał od nas ofiary.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobyc 2 klucz aby dostac sie do Gomeza ?
Wiem ze jest na dachu, ale gdy wspinam sie po drabinie i jestem na wiezy to nie moge wyskoczyc na dach. Jakies rady ?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Akrobatyka albo trochę sprytu, sam bez zręcznego skoku się tam dostałem, więc na pewno się da.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mowisz o tej wiezyczce  nad bramą ? mam akrobatyke skacze i jakby byla bariera :)

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy
Ja tam mogę normalnie wskoczyć

https://imageshack.us/photo/my-images/27/s5ep.jpg/

Schodzisz na dach i tyle.

Wie ktoś może czy jest jakaś lista z położeniem wszystkich kamiennych tabliczek?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam zasadnicze pytanie, czy jezeli gram Magiem Ognia, to dodatnia karma u innosa zwieksza obrazenia, czy cos w tym stylu ?

Jak mam sie dostac do starej kopalni, skoro drabina jest zle dopasowana? Podczas wchodzenia na gorze postac spada :)
Tak wiem przejde jakos gorami, ale tez tak ktos ma ?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Restart gry, ponowne wczytanie, ponowna próba wejścia na drabinę. Za którymś razem zaskoczy, tak już jest z tymi drabinami w Gothicu.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wejdź po drabinie potem przejdź na drugą stronę budynku i znowu po drabinie
karma nie ma raczej nic wspólnego z obrażeniami...

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Zauważyłem łuk i kamienną tablice w gildi złodzieji za kratą i tu pojawia się moje pytanie czy da się jakoś podnieść tą krate? czy potrzeba przemiane w chrząszcza lub telekineze? (jeżeli takowa jest dostępna w modzie )

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

sylvio2191

sylvio2191

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, wie ktoś co muszę zrobić żeby dostać ciężki pancerz strażnika świątynnego w obozie bractwa? Wykonałem chyba wszystkie misje w obozie bractwa (wydaje mi się że oprócz uśpienie nowicjusza i zgody namiba jak sie ma mana 60+ bo jak oddałem młot tarakota to już nic się nie działo jak usypiałem nowicjusza ale zbroje strażnika dostałem po znalezieniu Angara a na ciężka cały czas mam za mało expa niby). Jestem w 5 rozdziale, załoga już na statku paladynów bo Orun dał mi jakiś kwit upoważniający do korzystania z tej galery.
btw
ten pancerz kuty x 5 bedzie lepszy od zbroi ciemności Haradrima?

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Zauważyłem łuk i kamienną tablice w gildi złodzieji za kratą i tu pojawia się moje pytanie czy da się jakoś podnieść tą krate? czy potrzeba przemiane w chrząszcza lub telekineze? (jeżeli takowa jest dostępna w modzie )
Brama jest na stałe.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Musisz użyć zamiany w chrząszcza. Po drugiej stronie jest jeden egzemplarz tego czaru więc nie musisz się martwić o drogę powrotną.

Geralt123

Geralt123

Użytkownicy
posty19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest młot terakota potrzebny do awansu na strażnika świątynnego? lub do kogo się zgłosić aby dodało nam notkę w dzienniku na temat młota?

0 użytkowników
Do góry