Witam, mam problem. Jestem obywatelem khorinis (czeladnikiem ), nowicjuszem w bractwie, członkiem gildii kupieckiej. Mam błąd- mogę wchodzić do górnego miasta, lecz do ratusza nie! Co dziwne, po wykonaniu questów dla magów wody czyli zaginieni ludzie kto dostarcza broń bandytom aktywowanie portali i kawałki ornamentu dołączyli mnie w szeregi wodnego kręgu. Słyszałem, że jest to możliwe DOPIERO po rozmowie z Hagenem. Na razie tkwię w fabule, bo nie mogę pogadać z Hagenem. Dodam, że mogę już umieścić ornament w teleporcie i przejść do jarkendaru. Ponoć już w pierwszym rodziale mogę zostać guru / strażnikiem świątynnym? Prawda to? Zrobiłem questa z młótem terakota, z baalem Orunem też, z baalem Nabibem też. No i mam problem, nie wiem jak poprowadzić questa z nowym członkiem dla bractwa. Przekazałem narkotyk ( zew snu) baalowi pavezowi oraz gadałem z valentinem ( zorbiłem quest z pobiciem regisa) i pogadałem z regisem i z coragonem, przyszedłem o północy do coragona, zaczynam lać valentino- i wszyscy obywatele sie na mnie rzucają ( bije go mieczem, może trzeba pieściami?). POMOCY!!!!( dodam że nie mam wogóle dialogu z baalem tyonem w sprawie przepisu na mikstury z klasztoru)