O temacie
Autor Sawik
Zaczęty 11.07.2013 roku
Wyświetleń 22062
Odpowiedzi 89
Sawik
Ali G
Werewolf
Wowoz
Korek
Lol za takie coś są już paragrafy...
Jakiś czas temu przez ciebie straciłem dużo pieniędzy. Nie interesuje mnie czy wiesz jak.Duża suma, ale dzięki twoim głupim znajomym mam o tobie wszystkie informacje, wraz z tym że jesteś na tym forum.Nie interesuje mnie co masz do powiedzenia i jak będziesz sie wykręcał, Łukaszu Sawicki.Pochwaliłeś sie w tym temacie na temat swoich zarobków:http://themodders.org/index.php?topic=20125.msg1087785#msg1087785Wiem w takim razie ile masz mi zapłacić. Masz miesiąc żeby zebrać 10 000 zł i kupić za te sumebitcoiny, które masz mi przesłać pod ten adres:16ZcqzX8d5FLEEaSPX4NKe3dJYPbL6f7UQW przeciągu 2 dni masz wysłać minimum jednego bitcoina.Napisz jak to zrobisz.Bardzo pożałujesz jak sie nie posłuchasz.Dlaczego? Dlatego, że jeżeli tego nie zrobisz to te trzy strony:(dowód, że to ja- zaznacz cały tekst na stronie i zobacz co napisałem u góry białą czcionką)www.swkjeden1.ugu.plwww.swkdwa2.ugu.plwww.swktrzy3.ugu.plZamieni sie w kilkadziesiąt stron, które wyśle do wszystkich twoich znajomych z fb i nie tylko.Dla pewności zapisałem sobie liste znajomych z twojego konta na facebooku gdybyś chciał je czasowo zablokować.To nie jest żart, każde głupie pytanie będzie karane dodatkową stroną. Na razie nie indeksuje ichw google, ale jak zaczniesz przekraczać terminy- zrobie to.Czekam na moje pieniądze.
Draks
Zatytułowano "Moje pieniądze Sawicki"
Fabio The Modders
Udajesz debila czy nim jestes?
Może to być niezły generator, ale dziwi mnie ilość info o Tobie, które podał.
Jakiś czas temu przez ciebie straciłem dużo pieniędzy. Nie interesuje mnie czy wiesz jak.Duża suma, ale dzięki twoim głupim znajomym mam o tobie wszystkie informacje, wraz z tym że jesteś na tym forum.Nie interesuje mnie co masz do powiedzenia i jak będziesz sie wykręcał, Łukaszu Sawicki.
Moze sie powtorze. To co podane jest na tej stronie to informacje ogolno-dostepne, wiec wielkiej krzywdy by ci nie zrobili ;p