Kaczka po primo to ty zamknij mordę bo sam tymi swoimi gadkami ludzi prowokujesz na jeszcze bardziej poebaną odpowiedź od twojej. Po drugie to chuj ci do tego kim jestem i się nigdy nie dowiesz. Po trzecie nie znasz mnie więc z kąd możesz wiedzieć , że nie mam nic ciekawego do powiedzenia? Po czwarte to jesteś w dupie i żart ci się nie udał , bo już szkołę skończyłem . To lepiej ty przestań tracić prąd pisząc takie pogrążające posty i sztucznie wywyższające twoją osobę , bo jesteś poprostu nudny i aż prosisz się o napisanie trollującego posta na twój temat.
Taki maly oftop:
Po pierwsze - kaczka reprezentuje sobą wyzszy poziom anizeli Ty (choc i tak niski, bez obrazy kaczuś :naughty: )
Po drugie - skonczyles szkole? Wakacje sie nie liczą kolego.
Po trzecie - kaczka ma niestety racje o tym, co zes napisal.
Po czwarte - po czym wnosze, ze nic ciekawego nie masz do powiedzenia? Wlasnie po Twoich postach. Twoje posty to wizytówka Ciebie na tym forum i to przez nie jestes bezposrednio oceniany. Nagne troche stare przyslowie "jak piszesz tak Cie widzą".
Po piąte - trollowac to mogą dzieci, starsi mogą być cyniczni, uzywać ironii i sarkazmu tak, aby owy debil tego nawet nie poznał.
Po szóste - póki co pogrążasz sie ty.
Co do moda to jeszcze zapytam - kto bedzie glownym bohaterem? Owy dowodca obozu bezimienny czy moze ktos z jego ludzi? Fajnie by było go ukazać jako kogos, na kogo nie mamy wplywu, kto by sam siebie wyrazal, a nie my nim sterujemy.