Gothic- Twierdza 25246 50

O temacie

Autor Apacz

Zaczęty 5.07.2013 roku

Wyświetleń 25246

Odpowiedzi 50

Apacz

Apacz

Użytkownicy
posty11
Propsy12
  • Zbanowany

Apacz

Gothic- Twierdza
2013-07-05, 21:46(Ostatnia zmiana: 2013-07-05, 21:49)
Gothic- Twierdza

Fabuła:
W starej twierdzy powstał obóz a Bezimienny został jego dowódcą. Jak powszechnie wiadomo w każdym z obozów znajdywali się ludzie którym żyło się źle albo też zostali wygnani. Okazało się, że większość nich schroniła się w jednym miejscu nazywanym Twierdzą. Z czasem obóz stawał się coraz większy i zaczynał stanowić zagrożenie dla pozostałych trzech. Tymczasem Gomez wraz ze swoją armią postanowił wyruszyć w naszym kierunku. Czy zdołasz pokazać pozostałym obozom kto tu rządzi ? //Wersja Beta

Mod zaoferuje:
- Porywającą fabułę
- Niesamowite zwroty akcji
- Interesujące dialogi
- Zapadające w pamięć postacie
- Zróżnicowany świat
- Twierdzę (nowy obóz)
- Ciekawe questy
- Gothicowy klimat
i wiele wiele innych

O modzie:
Anubis Team jest 4 osobową ekipą. Cały czas poszukujemy nowych: skrypterów, spacerzystów i grafików. Jeśli jesteś chętny napisz do mnie na PW. Następna sprawa to, że wraz z moim teamem chcemy skupić się na nieliniowej, wielowątkowej fabule i postaciach z niepowtarzalnym charakterem. Zapewniamy was że Gothic- Twierdza będzie zawierał kilka godzin niepowtarzalnej zabawy.

Screeny:
Screen 1
Screen 2
Screeny pochodą ze wczesnej alphy moda więc Anubis Team prosi o wyrozumiałość.

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Świetnie zapowiadający się mod. Na pewno zagram :ok:

redfessor

redfessor

Użytkownicy
posty129
Propsy82
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Chciałbym zwrócić uwagę, że na pierwszym screenie brakuje NPC, zostały one już dodane :)

Rogacki

Rogacki

Użytkownicy
posty48
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Rogacki

Gothic- Twierdza
#3 2013-07-05, 22:07(Ostatnia zmiana: 2013-07-05, 22:10)
Porywającą fabułę
Niesamowite zwroty akcji
Interesujące dialogi

Na pewno zagram.

Rogacki

Rogacki

Użytkownicy
posty48
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No dobra. Ten pierwszy screen wygląda mi na klimatyczną lokację. Czekam na więcej, i leci props  :lol:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Jak na razie nie ma nic na tych ssach ale widać że coś się dzieje , nie zniechęcaj się jak ci coś nie wyjdzie xD.

boguc

boguc

Użytkownicy
posty210
Propsy344
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Polecam Ci zostawić w cholerę tę górniczą dolinę, to jest za bardzo oklepane żeby coś w tym działać  :lol:

Gothic najlepszy

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Polecam Ci zostawić w cholerę tę górniczą dolinę, to jest za bardzo oklepane żeby coś w tym działać  :lol:
Jeśli ma się konkretny pomysł to niekoniecznie (wspomniałem już o tym). Raczej uciekinierów z innych obozów nie umieści na nowej wyspie, hm?

Do twórców: starajcie się wstawiać screeny w formacie .jpg. Dobrą jakość .jpg można zachować choćby poprzez Gimpa. .png to taki #msg1090826ciężki#msg1090826 format, co prawda zachowuje lepszą jakość niż przeciętny .jpg, ale strasznie zamula.

Screeny właściwie nic nie przedstawiają, ale mam nadzieję że uda Wam się ukończyć to, co zaczęliście. Props za to, że robicie cokolwiek.

PS: Nie zapomnijcie usunąć mostowego golema, co by Wam tej wioski nie rozpierdzielił  :lol:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Może to będzie ich golem jakiś dobry xD.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Na pewno zagram.
Musisz być fejmem, żeby za tak debilnie bijący po oczach, opalający soczewki suchar dostać jakiegokolwiek propsa.

hehe kolejny mod , który nie wyjdzie przez "spalony dysk"
Hehe, kolejny debil, który zauważył u pewnej grupy jeszcze większych debili whine lecący w stronę ludzi ze słomianym zapałem i sam stara się do nich upodobnić.
Człowieku, do kurwy, kim ty w ogóle jesteś? Pojawiłeś się tak jak ten cep MrDragothic czy jak on tam miał i starasz się być na siłę zabawny. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to z łaski swojej wsadź te swoją mordę w kubeł i przestań tracić prąd, bo ci na podręczniki do szkoły pieniążków nie starczy, jak za duże rachunki nabijesz.

Skoro będą niesamowite zwroty akcji, to może tym razem twórca moda spłonie?
Są wakacje, wyjdź i zacznij oddychać powietrzem, bo nie wiesz co piszesz.

Może to będzie ich golem jakiś dobry xD.
Golem z kału. Mady by ja & Kereth :D

~Apacz
Dam ci pewną radę... w sumie to kilka rad.
  • Primo - nie spuszczaj się nad swoją zajebistą pracą, tylko dla tego, że kilka osób ją spropsowało i pochwaliło (nie twierdzę, że to robisz, ale zwyczajnie, lojalnie cie uprzedzam, że wyjdzie ci to na dobre :ok: ), a krytykę (tą na prawdę konstruktywną) przyjmuj z całkowitym spokojem, jaka by to ona nie była. W końcu, jeżeli ludzie coś krytykują, to znaczy, że można to jeszcze poprawić, bo nie rozpierdala licznika zajebistości.
  • Secundo - Wiem, że ss musiałeś dać, żeby moda w ogóle zaprezentować. Na przyszłość, tak od siebie radzę ci zrobić najpierw konkretnie zajebiście zrobiony nawet ten kawałek zena, a dopiero potem strzelać ss z każdej strony, wrzucać na forum i zbierać oklaski za swoją pracę :wink:  To co pokazałeś na tych dwóch screenach, to właściwie kilka vobów i stara cytadela z g1 w tle, czyli jakby nie patrzeć, prawie nic. Zrób z miejsca, w którym każdy był i widział wszystko co było do oglądania coś, czego zwykły gracz, przechodzący przez rozgrywkę w twoim modzie, nie zapomni na długo. Niech na każdym kroku coś będzie mogło zachwycić nawet takiego noulajfa i bezguście jak wuwuzela (z całym szacunkiem, ale na goticzku imo sie nie znasz :D ).
  • Tertio - nigdy, ale to przenigdy nie pozwól samemu sobie spocząć na laurach. Powiem ci coś... często, jeżeli ludzie są tego samego zdania co ja, to mam wrażenie, że się pomyliłem. Remember my words, bro :ok:  Gl.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Kurwa o czym wy gadacie? jakie spuszczanie się nad modem? Jesteście jak poeci którzy potrafią opisywać... kamień i jego problemy egzystencjalne. Sprawę trzeba stawiać krótko i na temat. Screeny przedstawiają zlepek vobów i tego się powinniśmy trzymać, jak się wydarzy cud, a mod będzie miał ręce i nogi, to mnie zawołajcie.

MhrocznyCzlek

MhrocznyCzlek

Użytkownicy
posty31
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kurwa o czym wy gadacie? jakie spuszczanie się nad modem? Jesteście jak poeci którzy potrafią opisywać... kamień i jego problemy egzystencjalne.

No shit Scherlock.

Odróżnij uwagi do twórcy moda od krytyki. Bo możesz mi śmiało uwierzyć, że między tymi dwiema rzeczami jest zajebista różnica.

jak się wydarzy cud, a mod będzie miał ręce i nogi, to mnie zawołajcie.

Taki właśnie brak wiary bardzo demotywuje ludzi, wiesz?

The fireshow team:
https://www.facebook.com/pages/Drakar/403319873057139?fref=ts

//edit.Aztek - większą sygnę trzeba było sobie wrzucić. 1000x1000 to chyba nowy rekord

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Musisz być fejmem, żeby za tak debilnie bijący po oczach, opalający soczewki suchar dostać jakiegokolwiek propsa.

Ten tekst jest juz po prostu denny i pokazuje, ile potrafi powiedzieć piszący ten tekst. Nawet w postach osób "fejmowych" nie brzmi to juz fajnie, ale debile nadal to uwazaja i myślą, ze są zabawni. W tym czy w innym temacie.

Co do moda - Kaczus napisal Ci wszystko co powinienes wiedzieć. Mam nadzieje, ze spelnisz wszystkie podpunkty co napisales. Ode mnie taka mala rada - jesli juz cos robisz, to najpierw rob to do konca, dopiero potem zabieraj sie za inne rzeczy. Wiekszosc modow nie wyszło wlasnie dlatego, bo autorzy zaczeli wrzucać setki pomysłow, wszystkie zaczęte, a moze skonczone było z pięć. Masz pomysł - zacznij go, kończ i dopiero zabieraj sie za inny. Nie mowie, ze duale, tarcze, nowe modele czy cos to zły pomysl, bo to bardzo urozmaica moda, lecz jak mowie - po kolei wszystko, nie naraz.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Taki właśnie brak wiary bardzo demotywuje ludzi, wiesz?

Wierzę że ten mod wyjdzie :facepalm:  zmówiłem nawet 2 różańce, teraz na pewno się uda. Łączcie się wszyscy ludzie dobrej wiary, i wspierajcie twórców duchowo... tak jesteśmy z wami, a może zrobią nam wielką łaskę i nie spalą dysku.

Powiedz mi co ja mogę zrobić, w takiej sytuacji? To oni mają mnie zaciekawić modem i przyczynić się do tego pracą, nad nim, aby ktoś chciał grać, a nie kuhwa na odwrót.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Hehe, kolejny debil, który zauważył u pewnej grupy jeszcze większych debili whine lecący w stronę ludzi ze słomianym zapałem i sam stara się do nich upodobnić.
Człowieku, do kurwy, kim ty w ogóle jesteś? Pojawiłeś się tak jak ten cep MrDragothic czy jak on tam miał i starasz się być na siłę zabawny. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to z łaski swojej wsadź te swoją mordę w kubeł i przestań tracić prąd, bo ci na podręczniki do szkoły pieniążków nie starczy, jak za duże rachunki nabijesz.

Kaczka po primo to ty zamknij mordę bo sam tymi swoimi gadkami ludzi prowokujesz na jeszcze bardziej poebaną odpowiedź od twojej. Po drugie to chuj ci do tego kim jestem i się nigdy nie dowiesz. Po trzecie nie znasz mnie więc z kąd możesz wiedzieć , że nie mam nic ciekawego do powiedzenia? Po czwarte to jesteś w dupie i żart ci się nie udał , bo już szkołę skończyłem . To lepiej ty przestań tracić prąd pisząc takie pogrążające posty i sztucznie wywyższające twoją osobę , bo jesteś poprostu nudny i aż prosisz się o napisanie trollującego posta na twój temat.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Gothic- Twierdza
#15 2013-07-06, 14:26(Ostatnia zmiana: 2013-07-06, 14:27)
Wzruszyłem się :lol2:  Ktoś w końcu próbuje mnie cisnąć poprzez brak argumentów  XD

therooofisonfire

therooofisonfire

Użytkownicy
Lerła Merlę.
posty47
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Lerła Merlę.
W tym temacie dalej będzie komentowany/oceniany mod. Czy po prostu bawimy się już w zwykłą kłótnie między niezwykłymi userami?

Pokaż mi bohatera, a napiszę Ci tragedię.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Wypierdalać na pw.

boguc

boguc

Użytkownicy
posty210
Propsy344
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Może spróbuj jakoś lepiej ufortyfikować kamienną fortecę? Ona ma zadatki na twierdzę. To co widzę to jest słabe , w ogóle nie stwarza zagrożenia. Zrób sobie tak: weź sobie karteczkę, przerysuj kamienną fortecę z komputerzyka i dorysuj jakieś murki obronne, mini wieżyczki, pomyśl jak ją urozmaicić w środku. Jak ogarniasz 3d to zastanów się nad wsunięciem jej do środka gór, zrobienia czegoś ala Stary obóz Z pierwszych konceptów. Mur obronny można by dać tuż przed mostem, szerszą ścieżkę i tam zrobić z tego zewnętrzny pierścień, fajnie by to wyglądało. No ale to już się trzeba troszeczkę znać nie?  :wink:  

Gothic najlepszy

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Kaczka po primo to ty zamknij mordę bo sam tymi swoimi gadkami ludzi prowokujesz na jeszcze bardziej poebaną odpowiedź od twojej. Po drugie to chuj ci do tego kim jestem i się nigdy nie dowiesz. Po trzecie nie znasz mnie więc z kąd możesz wiedzieć , że nie mam nic ciekawego do powiedzenia? Po czwarte to jesteś w dupie i żart ci się nie udał , bo już szkołę skończyłem . To lepiej ty przestań tracić prąd pisząc takie pogrążające posty i sztucznie wywyższające twoją osobę , bo jesteś poprostu nudny i aż prosisz się o napisanie trollującego posta na twój temat.

Taki maly oftop:

Po pierwsze - kaczka reprezentuje sobą wyzszy poziom anizeli Ty (choc i tak niski, bez obrazy kaczuś :naughty: )
Po drugie - skonczyles szkole? Wakacje sie nie liczą kolego.
Po trzecie - kaczka ma niestety racje o tym, co zes napisal.
Po czwarte - po czym wnosze, ze nic ciekawego nie masz do powiedzenia? Wlasnie po Twoich postach. Twoje posty to wizytówka Ciebie na tym forum i to przez nie jestes bezposrednio oceniany. Nagne troche stare przyslowie "jak piszesz tak Cie widzą".
Po piąte - trollowac to mogą dzieci, starsi mogą być cyniczni, uzywać ironii i sarkazmu tak, aby owy debil tego nawet nie poznał.
Po szóste - póki co pogrążasz sie ty.

Co do moda to jeszcze zapytam - kto bedzie glownym bohaterem? Owy dowodca obozu bezimienny czy moze ktos z jego ludzi? Fajnie by było go ukazać jako kogos, na kogo nie mamy wplywu, kto by sam siebie wyrazal, a nie my nim sterujemy.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry