Wiedźmin 3: Dziki Gorn 774211 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 774211

Odpowiedzi 1986

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Też własnie nie jestem w tym momencie :D

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Pięknie śmiga na midowym sprzęcie - phenom IIx4 965 3.4ghz, radeon r7 265 2gb 8 gb ram. Wszystko ultra, hairwork wyłączony, rozdzielczość tylko chujowa, ale mój leciwy monitor nie pozwala na więcej jak 1680x1050, jakimś cudem trzyma te 25/30 fps'ów, może nie dużo ale mi wystarcza.

@Kazzmir
Uff, czyli nie tylko mi nie "szarzeją" znaczniki jaskiń. Ależ się wkurwiałem po wyjściu z pierwszej takiej odkrytej (tej z jadowitym krabopająkiem), łaziłem po niej chyba ze dwie godziny myśląc, że może gdzieś skrzynia nieotwarta.

Tak trzymając się kwestii znaczników - czy wszystkie znaczniki odblokowują się po przeczytaniu tablicy? Czy może jest jednak jakaś ich ilość, którą trzeba odkryć samemu?
PS: Zniszczył mnie tekst w opowiadaniu tego "trans-elfa" - Radowid to stara kurwa :lol2:.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Tizgar

Wiedźmin 3: Dziki gon
#762 2015-05-25, 04:31(Ostatnia zmiana: 2015-05-25, 14:41)
Wszystkie, różnica miedzy jaskinia a jaskinia z potworami jest istotna 1 jaskinia zwykła to znacznik wejścia do podziemi nigdy nie będzie szary
Zas jaskinia z czaszka to kryjówka stworów do oczyszczenia.

@Werewolf masz poprawione kurwa o 4 w nocy to bez błędu byłoby nie naturalnie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Krojówka? Tam sie kroi stwory @Tizgar ? :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

gothic1210
  • Gość
Dzięki niezmierzonej uprzejmości Simena zacząłem już grać i mam zapis. Czy jak dociągnę dodatkowe DLC to zapis będzie działał? Chodzi o set z pancerzem i fryzurki. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bedzie będzie bo robiłem tak samo :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

gothic1210
  • Gość

gothic1210
Gość

Wiedźmin 3: Dziki gon
#766 2015-05-25, 17:18(Ostatnia zmiana: 2015-05-25, 18:00)
Dzięki. Gra jest po prostu świetna. Mam na A10 5800K + HD 7870 2GB 30-45 FPS na moim zdaniem bardzo dobrych ustawieniach. Zresztą wrzucę zaraz filmik.

https://www.youtube.com/watch?v=F4Ov-xpbT_I

(Z tą różnicą, że tekstury mam ustawione na wysokie nie niskie.)

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Dzięki. Gra jest po prostu świetna. Mam na A10 5800K + HD 7870 2GB 30-45 FPS na moim zdaniem bardzo dobrych ustawieniach. Zresztą wrzucę zaraz filmik.

https://www.youtube.com/watch?v=F4Ov-xpbT_I

(Z tą różnicą, że tekstury mam ustawione na wysokie nie niskie.)

Czemu po angielsku?

gothic1210
  • Gość
Bo jeszcze przed pobraniem paczki językowej z Goga. Domyślnie było na angielski ustawione. 

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ja też gram po angielsku. :D Ale w drugą część.

Przynajmniej nie nudzę się jak w Dark Souls. :D

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Naucz się grać to i tam się nudził nie będziesz.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
noob spotted   :lol:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ktoś już zakończył całe velen, razem z questami w novigradzie?

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
:lol2: Zostało mi jakies 20 questów pobocznych, 15 zleceń wiedźmińskich a także z 6 poszukiwań ekwipunku (mam już gryfa, ulepszony gryfa, kota, ulepszony kota i póki co to chbya kota najlepszy, potem niedzwiedzia), nie licząc wątku głównego :lol2: No i dokladnie 106 nieznanych lokacji pod znakiem zapytania ? które musze odwiedzić :D Wszystko jest niestety nie na mój level.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
tydzień od premiery a ja jeszcze gry nie skończyłem, kurwa co się dzieje xD

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie wiem, ale moge smialo powiedzieć, że twórcy odjebali zajebistą robote, gra wciąga na maxa i sie dłuży niemiłosiernie :D

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
tak jak zawsze podziwiałem serię elder scrolls, bo wielka, bo misji kupa i jeszcze mnóstwo modyfikacji które pozwalają grać, tak wiedźmin dorósł do tego żeby stać się grą na setki godzin grania. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
ja velen z novigradem mam ukonczone tylko 1 pytajnik został bo niemoge do niego dojsc bo musze przez wioske z mglakami na 27 przejść, owszem zostało kilka poszukiwan i zlecen ale ogolnie mapa wyczyszczona 17 poziom aktualnie ( set gryfa drugiego poziomu obecnie fabuła na etapie spotkaj sie z triss w novigradzie w którym jestem i latam za kupcami po karty do gwinta kurwa ale gwint wciaga zajebista sprawa tylko kurwa lepszych kart w chuj need :P

Podobno w novigradzie ktoś trofea skupuje prawda to wie o tym może ktoś ? bo muszę się tego gówna z ekwipunku pozbyć

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Ujebe sesje jak nic :lol:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Spoko wowoz, ja już przeszedłem parę dni temu - wystarczyło przez te kilka dni siedzieć jak pierdolec i grać po tyle godzin dziennie ile się da.

Cholera, dawno mnie nic tak nie wciągnęło. Czuję się jakbym znowu był w podstawówce i odpalał Gothica :F

teraz tylko walczę ze sobą żeby nie zacząć grać drugi raz. Niemało questów pominąłem, niemało wyborów spierdoliłem - myślę że gra nada się na te kilka przejść lekką ręką, jak Wiedźmin 2.

0 użytkowników
Do góry