Sny 7259 26

O temacie

Autor Anonymized

Zaczęty 25.12.2012 roku

Wyświetleń 7259

Odpowiedzi 26

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ostatnio dość często śnią mi się 'dziwne' rzeczy - takie które można opisać w jednym zdaniu i takie, na które można byłoby napisać mały referat :D  Skłoniło mnie to do napisania tego tematu i poczytać co kryje się w waszych głowach :D  

O ile dziś nie śniło mi się ciekawego - sukcesywne zagadnie do dziewczyny, którą mam na oku i zarabianie na życie poprzez wizyty w banku spermy, co przełożyło się na to, że nagle okazało się, że mam naprawdę sporo dzieciaków - tak trafiły mi się perełki. Tak na początek na rozkręcenie tematu:

Pewnego razu śniło mi się, że jestem detektywem i współpracuję z policją nad sprawą Fritzla :D  Wszyscy wiedzieliśmy, że coś jest na rzeczy, ale nie mogliśmy znaleźć na niego żadnych dowodów. Podczas obserwacji wokół domu zwróciłem uwagę na to, że ma 3 kominy - to było dziwne, bo dom miał tylko 2 piecyki. Kazałem to zbadać i okazało się, że jeden z kominów prowadzi do jego słynnej piwnicy, do pieca, w którym fritzl palił zbędne mu noworodki :D  Tak oto sprawa została rozwiązana. YEEEEEAAAHHHH.

I nieco starszy sen o dziewczynie, o której już wspomniałem, ale bardzo miło go wspominam :D
Relacje wysyłane dzikiemu na gg :D
no to snilo mi sie, ze mialem do niej w koncu zagadac i szedlem za nia jak wracala ze szkoly :D  jednak wypada na to, ze szedlem za blisko niej, bo sie odwrocila i sie dziwnie popatrzyla :D  no to wtedy juz musialem zagadac... no i w powrocie gadalismy i mnie do siebie zaprosila. tam gdzies na hamakach siedzielismy i rozmawialismy, potem juz byla polnoc (nagla zmiana - w snach to normalne :D ). ksiezyc zajebiscie swiecil, no ale zaprosila mnie do jakiegos pokoju, tam jakies swieczki, pentagramy... kazala mi sie polozyc i wraz z jej rodzinką odprawiali na mnie rytulaly voodoo xD

Potem jeszcze coś wrzucę, mam sporo 'materiałów' :D

Na zakończenie posta dodam złotą myśl dzikiego - dobry sen potrafi Cię podbudować na cały dzień :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
a ja myślę że to odnalezienie piwnicy fricla to to było z empiryzmu, a nie z błyskotliwości

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
bardzo interesujące
kominy - otwory które emitują ciepłym dymem przy czym dym może równierz sumbolizować swąd, i kominy te są nie tyle źródłem co częścią czegoś przerażającego, w połączeniu z drugim snem gdzie jesteś torturowany przez kobiete nie trudno zauważyć że posiadasz głęboki strach przed pochwą i waginą. W połączeniu z rolą rodziny jako oprawcy w obu przypadkach prawdopodobne są głębokie urazy z dzieciństwa, powiedz mi jak wyglądają twoje stusunki z matką?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
a to nie o port czy coś chodzilo w jakimś filmie z tvp?

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Kominy są fallicznymi kształtami, no i te nieudane, a wręcz katastrofalne skutki zbliżenia z płcią żeńską...  Na miejscu Azteka zrobiłbym sobie test na orientację seksualną, jego podświadomość chce mu chyba coś powiedzieć.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
http://themodders.org/index.php?topic=18821.msg1064153#msg1064153

Powyższy tekst odnosi się do faktycznego snu, który miałem poprzedniej nocy :D  Dzień czy dwa później faktycznie spotkałem tę dziewczynę na ulicy, ale gadało nam się jakoś sztucznie, dużo lepiej rozmawia mi się z nią po pijaku :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdyby istniała maszyna do nagrywania snów w bardzo dobrej jakości, to mógłbym kurwa nagrywać filmy, z takimi efektami specjalnymi, że wszystkie Hollywódzkie produkcje mogłyby się schować. Z fabułą, w większości mogłoby być za to nieciekawie :P, bo często urywają mi się wątki, niektóre zdarzenia zupełnie bez sensu, nagle jestem gdzie indziej, nagle ktoś zmienia wygląd, a myślałem że rozmawiałem przed chwilą z kimś innym, itd. ,itp.

Elo

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja się próbuję zabrać za świadome śnienie, ale jakoś nie mogę :\
Anyway, moje sny też są tak porąbane, ale tylko tyle wiem, bo mam straszną sklerozę, parę sekund po obudzeniu się i nie pamiętam kompletnie nic.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, a miewacie takie sny, w których jakby normalnie budzicie się w nocy, w łóżku (lub jesteście w innym, wyśnionym miejscu) i nie możecie ruszyć nawet palcem, nic, w ogóle, nawet przełknąć śliny? Na przykład raz mi się śniło, że znajomy ze swoim ojcem okradali moje garaże, a ja nie mogłem krzyknąć. Bardzo wkurwiające uczucie, taka bezradność.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takiego czegoś nie, natomiast znane jest mi niezwykle realistyczne uczucie spadania :D

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

Sny
#10 2012-12-26, 01:08(Ostatnia zmiana: 2012-12-26, 01:09)
mi sie raz snilo ze dracon wyrobil sie z modem do wielkanocy...

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
...Bardzo wkurwiające uczucie, taka bezradność.
No :D  Często ma się ciężkie nogi, nie można kogoś dogonić/przed kimś uciec, gdzieś doskoczyć, gdzieś dolecieć(machając rękami :P). Kiedyś jak jeszcze chodziłem do podstawówki śniło mi się, że się obudziłem, wstałem, umyłem, ubrałem, założyłem plecak, już byłem w połowie drogi i nagle.... Mama krzyczy wstawaj, bo się spóźnisz do szkoły  :lol:

Elo

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na szczęście nigdy mi się nie śniliście.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
...śniło mi się, że się obudziłem, wstałem, umyłem, ubrałem, założyłem plecak...
Sąsiad opowiadał, że w nocy, w czasie snu zrobił pracę domową z polskiego, po czym poszedł z powrotem do łóżka. Co prawda napisał to pod skos zeszytu, ale napisał :D .

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
Hej, a miewacie takie sny, w których jakby normalnie budzicie się w nocy, w łóżku (lub jesteście w innym, wyśnionym miejscu) i nie możecie ruszyć nawet palcem, nic, w ogóle, nawet przełknąć śliny? Na przykład raz mi się śniło, że znajomy ze swoim ojcem okradali moje garaże, a ja nie mogłem krzyknąć. Bardzo wkurwiające uczucie, taka bezradność.
ja tak czesto mam

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Chcecie to bede wam pisał tu codziennie co mi się snilo. Ale nie chce się też ośmieszyć, bo moje sny są bardziej popierdolone od twoich aztecki. Bula może poświadczyć.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
A mnie 1-4 razy v roku śni się bardzo realistyczny sen,z którego pamiętam tylko malutki fragment...i potem v ciągu roku zdarza się ze sen jest real, po prostu mam Déjà vu .... w tym momencie znam wielki fragment tego snu ale nie zawsze jest taky sam jak aktualny ciąg zdarzen  :[

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
ja mam dziennie od 2 do 5 snów, które pamietam.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Ostatnio mi się śniło że jedna strona rajduje drugą.
Chyba nie mam życia.
Skopiuję już gdzies opisany mój sen:
około 23.30 zdecydowałem się iść spać. Kładę się, oczy zamykam, ale zasnąć nie mogę. Tak mi się wydawało, bo nagle zatrzęsła się ziemia i cały zesrany zacząłem słuchac jak ktoś chodzi po domu. kiedy wszystko ucichło, stwierdziłem że to majaki senne i poszedłem coś zjeść, bo pomyslałem że to z głodu mi się takie rzeczy śnią. ciemno wszędzie jak w dupie, nie widzę gdzie idę. nagle w połowie drogi zaczynają mi się nogi uginać pod jakimś gigantycznym ciężarem, znowu zatrzęsła się ziemia, zorientowałem się że właśnie spadam z łóżka i to jednak dalej był sen. Ja tak mam, że jak się dowiem że mam świadomy sen, natychmiast się budzę. Tym razem jednak został mi paraliż senny. Chciałem go przerwać, ale nie widziałem jak. Strach mnie obleciał jak skurwesyn, chciałem krzyczeć, ale wydawałem z siebie tylko dźwięk wypuszczanego powietrza. Kiedy w końcu się wydarłem na cały głos z walącym sercem wziąłem telefon i zacząłem przeglądać internety, żeby być pewnym że nie śpię. Napisałem posta i się trochę uspokoiłem.

makin' bacon

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki! Wklepałem w Google "paraliż senny" i trochę o tym poczytałem. Często miewam ten stan, następnym razem spróbuję przerobić go na świadomy sen.

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry