Dark Saga PL 836015 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 836015

Odpowiedzi 2103

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Spolszczenie jest kompatybilne z wersją 1.0.4.0 moda ?

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Georges

Georges

Użytkownicy
posty14
  • Użytkownicy
W wyniku ataku na obóz orków ginie wam zawsze Stip? Orkowie (albo i myśliwi bo widziałem jak paladyni walczyli ze sobą  :D) sami go raczej zabijają bo ginie zawsze  w innym miejscu. Zabrałem broń orkom tym przy przy kopalni a w czasie walki i tak go zabijają. Tak ma być? Bo nie chcę żeby zginął bo to jedyny żyjący nauczyciel 1-ręki. Poza tym jak on zginie to Danielle ma animacje płaczu a czasami ona też ginie..

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Atak na obóz orków to koniec gry praktycznie to co się przejmujesz ;P

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu
Siemanko. Do ilu proponujecie wbijać siłę, żeby pić mikstury, itd.? Nie chce sobie tego zepsuć bo wiem, że Dark Saga może mi potem dać w kość.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Siemanko. Do ilu proponujecie wbijać siłę, żeby pić mikstury, itd.? Nie chce sobie tego zepsuć bo wiem, że Dark Saga może mi potem dać w kość.
jeśli dobrze pamiętam, to ja wbiłem siłę u nauczycieli do 50, a potem miksturami i tabliczkami da radę nabić do 250 (albo 200, nie pamiętam ile potrzeba siły, aby posługiwać się najlepszą orkową bronią dwuręczną )

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu
Kurde, to ja sobie przestój zrobiłem bo chciałem siłę do 90 wpakować, a tu 50 styka. No to nic , mam chyba 75 siły, ale biorę się za miksturki, itd. gra ruszy do przodu.:) 

Ziela

Ziela

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka. Mam pytanko. Czy da się zmienić poziom trudności podczas gry, nie zaczynać od nowa?

Mam też inne pytania:

1. Czy da się włączyć konsolę aby wpisać kody?

2. Podczas zadania "Szacunek Orków" Fint gdzieś zniknął. Wiem, że jest prawdopodobnie na 2 poziomie ale jak mam się tam dostać teraz skoro wykonałem już misje z kilofami no chyba, że można drugi raz od niego je wziąć, jak tak to jak to zrobić?

PS: Macie jakiś sposób na ludzi z areny bo Liroy bierze mnie na 3 ciosy :/

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu
@Ziela
Ad 0. Poziomu trudności nie da się zmienić podczas gry. Tylko i wyłącznie na początku gry go wybieramy.
Ad 2. Tak, konsola działa i można wpisywać kody. Jednak nie zaleca się tego robi bo możesz zdarzyć się jakiś losowy bug.:)
Ad 3. Ja do niego poszedłem jak już zostałem najemnikiem chyba. Ale jeśli nie możesz się tam dostać, a musisz to zrobić to niestety zablokowałeś sobie to na razie. Nie pamiętam o co chodziło w tym zadaniu. Jeśli jest ono potrzebne do zostania najemnikiem to niestety musisz wejść na górę na kodach czy w jakiś tego typu sposób.
Ad 4. Poducz się siły i walki 1h, to chyba jedyny sposób. Są też takie sposoby jak ciągłe zapisywanie gry po każdym uderzeniu w przeciwnika, a przy śmierci wczytanie i walczymy dalej. Na Martina zostaw sobie zwój bryła lodu. Aha, jest tez mały bug/oszustwo.  Postaw na walkę, powinien walczyć Martin i Liroy/Rumar. Po czym wykradnij temu, który przegra jego broń. W ten oto sposób twój przeciwnik będzie miał pięści albo lagę.

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3

Gepsiu

Dark Saga PL
#1790 2015-02-05, 23:01(Ostatnia zmiana: 2015-02-06, 21:17)
Żadnych kodów.Wygraj wszystkie walki na arenie.Na dolnym piętrze na środku pojawi się wódz.Dalej będziesz wiedział.

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Dotarłem do momentu, w którym to mam zasmucić się zawaleniem jednej z alternatywnych dróg ucieczki. Nie ma jednak czym się zasmucić, bo za żadną cholerę nie widzę w tej sztolni "ściany z kamieniem i przyciskiem" czy innym chujwieczym. Są za to dwie kraty i jakaś ściana z kamiennych bloków. Ktoś, coś?

Tak mi się jeszcze przypomniało - czy jest do zdobycia łuk w kopalni?

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Możliwości ucieczki będziesz miał robiąc questy.
( Nie czaję za bardzo o co Ci chodzi ) :P

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Przycisk to byla chyba glowa smoka, o ile dobrze pamietam.

Post połączony: 2015-02-17, 16:22
Możliwości ucieczki będziesz miał robiąc questy.
( Nie czaję za bardzo o co Ci chodzi )

To jak nie czaisz to siedz cicho, bo jest taka "mozliwosc" wczesniej, przez sztolnie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Chujston, we have another problem. BTW - poprzedni rozwiązałem, trzeba było macnąć ten kamienny łeb jaszczura czy co to tam jest. Teraz używam kombinacji z solucji co do otwarcia pierwszego magazynu orków (tego z kolorowymi światełkami przy przyciskach) i wrota się nie otwierają. Rozumiem, że przyszedł ten moment, kiedy jednak muszę użyć jebanego, bugującego wszystko dookoła, Marvina :antyprops:?

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Ja tez miałem z tym problem.
Ostatecznie użyłem naszego marvinka :D

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Krótko i na temat - nie mogę wytwarzać strzał i bełtów. Tak, mam komponenty. Tak, mam WSZYSTKIE komponenty. Tak - mam wyuczone wytwarzanie tychże. Podszedłem do kowadła, machnąłem testowo 10 sztuk bełtów z magicznej rudy. Za drugim razem jednak nie zadziałało. Wchodzę w opcję "wyrób broni dystansowej", następnie "wytwarzanie bełtów/strzał" i kiedy kliknę tę opcję, okno dialogowe od razu wraca do stanu "wytwarzanie bełtów/strzał". Nie - nie gram na cheatmode, tak - raz byłem zmuszony uruchomić marvin'a w celu odpalenia ztriggera do skarbca orków, tak - poprawnie wyłączyłem konsolę, nie - nie zapisywałem przy włączonym marvinie, nie - kiedy włączyłem konsolę NIE UŻYWAŁEM żadnej komendy po za triggerem. 

winroblade

winroblade

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam takie pytanko odnośnie zadania "Artefakty obozu orków" mam to zadanie.Mam też wszystkie tabliczki dowódców, jak otworzyć ten skarbiec? naciskam wszystkie przyciski jak w oficjalnej solucji,  jednak skarbiec się nie otwiera, co robię źle?

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja tez miałem z tym problem.
Ostatecznie użyłem naszego marvinka :D

Nie trzeba
Jak staniesz przy portalu to jest prześwit. Mnie sie udało tam przecisnąć idąc bokiem kalwiszami A lub D. A spowrtoem użyłem kodu ale może dało by się i bez niepamietam

Revoke

Revoke

Użytkownicy
posty62
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten patch 1.0.4.0 zawiera wszystkie poprzednie update'y? Przyznam że nie czytałem całego tematu bo jest dość spory, a chciałbym się upewnić.

0 użytkowników
Do góry