Dark Saga PL 986675 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 986675

Odpowiedzi 2103

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy

Korek

Dark Saga PL
#1440 2013-06-21, 18:54(Ostatnia zmiana: 2013-06-24, 23:02)
Czy jest gdzieś do pobrania cały Final Song w formacie .mp3? Chodzi o sam dźwięk, bez obrazu. Ewentualnie mogę spróbować przekonwertować, ale lepiej jakby już coś takiego było :D

EDIT:
Dzięki Tyson  :)

Falcon

Falcon

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam! Mam pewien problem z momentem po ataku myśliwych. Oddałem dziennik Harta, trochę pokręciłem się po obozie myśliwych, wykonałem wszystkie zadania u piratów i było dobrze. No właśnie do momentu wspomnianego wyżej, piraci zostali wybici - pobiegłem do Doriana, ten nie zagadał sam a po rozpoczęciu rozmowy jedyna nowa opcja dialogowa to "dlaczego zaatakowaliście obóz piratów". Każdy imiennik myśliwych odsyła mnie do Doriana, ten nic nowego nie mówi, wszyscy tam stoją i na tym koniec. Moje pytania są następujące: dlaczego tak jest? Czy tak ma być? Dlaczego nie wracają do obozu myśliwych?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Czesty blad. A teraz wpadl mi pomysl - sprobuj go zaatakowac, uciec, zapisac i wczytać, potem do niego podejsc. Powinien Cie pobic, a gdy wstaniesz to (MOZLIWE, NIEKONIECZNE) moze zagada.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Falcon

Falcon

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Nie zadziałało. Męczy mnie to, że przyczyną błędu było rozpoczęcie zadań (niektórych, bez tego z królową pełzaczy) u myśliwych a dopiero potem dokończenie zadania "nowi niewolnicy". Jednak wydawało mi się to nie groźne. Przerażające jest to że jedyny save przed spotkaniem z myśliwymi mam świeżo po wyjściu z kopalni... Powiedzcie, że da się ten problem rozwiązać, np jak ten z zawalonym tunelem.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Czy jest gdzieś do pobrania cały Final Song w formacie .mp3? Chodzi o sam dźwięk, bez obrazu. Ewentualnie mogę spróbować przekonwertować, ale lepiej jakby już coś takiego było :D
Jeszcze nie ma, ale zaraz z pewnością będzie. Czytaj jutrzejrzego newsa na stronie projektu.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Hej, mam problem w kopalni z zadaniem dla kowala. Już mam końcowy etap, gdy muszę tylko udać się do Sama, by odebrać amulet. Problem w tym, że to koliduje i to mocno z zadaniem odnośnie szpiega orków -_-. Sam okazuje się szpiegiem i podbiega do mnie, by mnie pobić. Wbiegają Draks i Borys, po czym zabijają go. Martwy Sam nie ma amuletu... No kurdę, tu się twórcy moda nie popisali. Teraz nie wiem, jak mam ukończyć quest, zapisów wcześniejszych nie mam. Wszystkie są już po tym, jak mam czekać na ujawnienie się zdrajcy. Co robić? Jest jakiś kod na ten amulet?

Shitface

Shitface

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy
Hej, mam problem w kopalni z zadaniem dla kowala. Już mam końcowy etap, gdy muszę tylko udać się do Sama, by odebrać amulet. Problem w tym, że to koliduje i to mocno z zadaniem odnośnie szpiega orków -_-. Sam okazuje się szpiegiem i podbiega do mnie, by mnie pobić. Wbiegają Draks i Borys, po czym zabijają go. Martwy Sam nie ma amuletu... No kurdę, tu się twórcy moda nie popisali. Teraz nie wiem, jak mam ukończyć quest, zapisów wcześniejszych nie mam. Wszystkie są już po tym, jak mam czekać na ujawnienie się zdrajcy. Co robić? Jest jakiś kod na ten amulet?
Sam w ogóle nie ma amuletu. Po śmierci Sama powinieneś na ten temat pogadać z Borysem, Draksem lub Karlem. Nie pamiętam od którego trzeba zacząć.

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy

Van Neil

Dark Saga PL
#1447 2013-06-24, 22:49(Ostatnia zmiana: 2013-06-24, 23:21)
Karlo mówi, że nic nie wie o amulecie. Pobiłem go i nie ma itemka w ekwipunku. U Draksa i Borysa nie ma nawet opcji dialogowych odnośnie tematu...

EDIT: Ok, chyba Wisp go ma, tylko, że brakuje opcji dialogowej. On coś mówi, że wie co nieco na temat amuletu, po czym podaje swoją cenę za informację i... nic. Mam 26 bryłek, a nie mogę mu zapłacić :/

EDIT@: Ok poradziłem sobie, haha. Gdy podbiegł do mnie Sam, to tuż po zakończeniu dialogu położyłem się spać, tak aby nie zginął z rąk Draksa i Borysa. Później Sam zaczyna mi dziękować za odzyskanie amuletu i rudy, a zadanie ze szpiegiem jest nadal otwarte. Naprawdę, dziwny to sposób na zakończenie zadania... No ale chyba inaczej się nie da.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Hejka jak zainstalować by były głosy? bo instaluje wszystko po kolei i dalej nie mam..
1.04fix potem 1.04 pl .. jak instalowałem 1.05 a potem 1.05 pl to wgl nie miałem polskiej wersji

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
http://themodders.org/index.php?/topic/18709-dark-saga-pl/ tu masz wytłumaczone krok po kroku w pierwszym poście. Nie ma tam nic o wersji 1.05, więc może coś pomyliłeś.

Ja z kolei mam problem z przejściem do 2 rozdziału. Znalazłem uzdrowiciela, pokonałem Ushaka (i waląc go znienacka i prowokując), zostałem mistrzem areny, wykonałem wszystkie poboczne zadania, pełzaczy nie ma w sztolni, wykonałem część zadania "Wiadomość dla paladynów", także z Draksem też gadałem... I nic, nic się nie dzieje. Ma ktoś jakiś pomysł?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A dla kowala zadania wykonales? Porozmawiaj ze wszystkimi imiennymi pokolei, wykup wszystkie informacje za rude itd

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy

Van Neil

Dark Saga PL
#1451 2013-06-25, 12:21(Ostatnia zmiana: 2013-06-25, 14:45)
Dla kowala też zrobiłem. Nie zostało mi już zadne zadanie do zrobienia.

EDIT: ok, problem rozwiązany. Teraz mam pytanie, jak korzystać z telekinezy? Przedmioty ani drgną. Trzeba mieć dużo many, by przenosić tym sposobem itemki?

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Hejka jak zainstalować by były głosy? bo instaluje wszystko po kolei i dalej nie mam..
1.04fix potem 1.04 pl .. jak instalowałem 1.05 a potem 1.05 pl to wgl nie miałem polskiej wersji
Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak spolszczenie 1.05

Teraz mam pytanie, jak korzystać z telekinezy? Przedmioty ani drgną. Trzeba mieć dużo many, by przenosić tym sposobem itemki?
Nie jestem pewien, ale chyba obiło mi się gdzieś o uszy (czyt. -> przeczytałem gdzieś), że telekineza jako taka nie działa, jedynie służy jako "wykrywacz" itemków. Jednak potraktuj tę informację jako plotkę, aniżeli fakt stwierdzony.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zastanawiam się czy nie zagrać w tego moda. Warto czy lepiej poczekać na nowsze wersje?

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Ten mod naprawdę wymaga cierpliwości i pomyślunku... Nie mogę nigdzie poza kopalnią znaleźć nauczyciela siły. Ktoś na tym forum napisał, że Tobias uczy. Wykonałem jego zadanie, a on mi dał tylko amulet. Uczyć może, ale zdaje się, że kowalstwa. Problem w tym, że nie wiem, czy też siły, ponieważ jestem laikiem w wyrabianiu oręża, więc nie mogę tego u niego sprawdzić. Trzeba najpierw poduczyć się tej techniki, by Tobias uczył mnie siły?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Orkowie po wykonaniu takich zadan jak Arena, Sekret sily Vaka itd

KOMPUTER:
Spoiler

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Chyba też ork kowal uczy po uiszczeniu opłaty.
A Tobias być może będzie Cię uczył dopiero po dołączeniu do Ferokijczyków, nie jestem pewien.

aliuen1990

aliuen1990

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Czy można prosić o link do darksaga.exe dla wersji 1.0.1.7 PL? Antywirus mi go usunął nie pytając się o zdanie.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Oczywiście, proszę bardzo: klik!

opal

opal

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
jak wziąć tą czarną perłe która jest pod wodą koło ozobu piratów próbowałem ja wyciągnąc telekineza ale telekinaza nie działa, więc jak się podnosi przedmioty które są pod wodą ?

0 użytkowników
Do góry