GTA V 117942 381

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 14.11.2012 roku

Wyświetleń 117942

Odpowiedzi 381

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Denuvo, pewnie nic wam to nie mówi, jest to nowy rodzaj DRM niedawno wydany system obecnie jest nie do złamania podobnie jak system zabezpieczeń blizzarda, wiecie nie ma pirackiej wersji D3, Denuvo już został wdrożony do 2 gier, system jest dość drogi wiec nie każdy developer się na to godzi, Fifa 15 oraz LORD of The Fallen 2 gry który do tej pory nie zostały złamane i nie istnieją ich pirackie wersje gdyż obie maja Dunovo, na stronie  systemu jest zaktualizowana lista partnerów i widnieje na nie R* oraz T2 czyli wydawca R*, co to oznacza? ze jeśli chcemy pograć w GTA 5 to albo kupujemy oryginalna albo nigdy nie zagramy w gta 5

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
spokojna głowa

makin' bacon

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No właśnie...takie pierdolenie....z ACII też tak gadali, a po jakimś czasie system złamali.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A grupy hackujące podziękują wydawcom za pierwsze wyzwanie od dłuższego czasu. To było już przerabiane dużo razy.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Się okażę, ludzie od półtorej miecha czekają na cracka do fify 15 i nie zanosi się na niego.

Grupy typu reload skidrow itp rzuciły wyzwanie hakerom na rosyjskich fora, ze zapłacą nawet za złamanie denovo efekty są narazie znikome, problemem jest to ze denovo to system taki sam jak w przypadku diablo 3 my na płcie mamy clienta gry, cała gra jest na gamesclaoud i problem jest jak to ominąć ( gry z denovo nie maja offline moda nie można ich odpalić bez neta w żaden sposób ) jeśli do pol roku im się nie uda to się podadzą tak jak w przypadku diablo 3 i wyjdzie sry system nie do złamania obecnie taki status ma, ale 2 miechy istnienia to jeszcze za mało żeby mówić hop, ale nie da się złamać wszystkiego żywym dowodem jest diablo 3

Z tego co wyszło na jawa w przypadku LORD of the fallen to jest podobno tak ze instalka ma 5gb i tyle zajmuje ale gra wymaga 25gb na hdd, owszem wymaga żeby grac zaś sama zajmuje 5gb nie wiem jak to jest naprawdę bo niema lordsa żeby sprawdzić, nie moja klimaty :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zacytujemy twoją wiadomość po wydaniu cracka. Samo GTA5 jest wystarczającym olejem napędowym, wiele grup będzie chciało zawalczyć o uznanie (o ile się orientuję panuje tam ogromna konkurencja). Nic nie jest niemożliwe, a już z pewnością nie złamanie zabezpieczenia :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wiesz ja nie mowie ze nie jest nie do złamania, obecnie tak status ma bo nikomu się nie udało, jutro już komuś może się udać nie wykluczam takiej opcji, jednak do tej pory nikomu nie udało się złamać zabezpieczeń dla diablo 3 ( nawet już nikt nie próbuje bo to niewykonalne ) wiec skoro system działa na tej samej zasadzie, użytkownik dostaje klienta gry a nie sama grę to różnie to może być ( to nie jest kolejne chujowe drm jakich mamy od groma, które zostaje złamane najpóźniej 2 dni po premierze gry ) narazie wszystko przemawia na korzyść Denuvo poza cena z tego co plotki mówią to dość sporo sobie twórcy żądają za wykorzystanie go w grach, ze względu na jego niesłychaną ( "jak dotąd" bo to ważne i słowo klucz ) skuteczność.

Podobna afera z którymś tam simcity była przez poł roku nie było cracka ten pojawił się dopiero jak EA wypuściło wersje offline czyli sami w sumie tego cracka dali :P 

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Tizgar, pierdolisz i tyle. Każda gra jest do złamania, nie ma rzeczy niemożliwych. Prędzej czy później zagrasz w pirata :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
no liczę na to bo czekam już ładnych parę lat na pirata d3 i kurwa doczekać się nie mogę

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

GTA V
#109 2014-11-07, 17:49(Ostatnia zmiana: 2014-11-07, 18:14)
Wiadomo że multi nigdy nie uda się złamać, albo będzie o wiele trudniej  :pokerface: Twoje myślenie po prostu mnie rozwala  :antyprops:

Dokładnie dlatego jak zauważyłeś albo pewnie nie gry które korzystają z denuvo nie posiadają trybu offline przez co nie można ich złamać
To jest to co każdego dziwiło dlaczego mmo nie mozna zpiracic bo niemaja offline moda ofc dzieki plikom cache powoli powstaja pirackie serwry wspierane przez emulatory gdzie zasadniczo gra pisana jest na nowo, taki wow ile to juz lat a dalej niema w pełni funkcjonalne pirackiego serwera.

Tylko że wszystkie gry single player mają 2 tryby. Nie ma takiej gry single która jest only online.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dokładnie dlatego jak zauważyłeś albo pewnie nie gry które korzystają z denuvo nie posiadają trybu offline przez co nie można ich złamać
To jest to co każdego dziwiło dlaczego mmo nie mozna zpiracic bo niemaja offline moda ofc dzieki plikom cache powoli powstaja pirackie serwry wspierane przez emulatory gdzie zasadniczo gra pisana jest na nowo, taki wow ile to juz lat a dalej niema w pełni funkcjonalne pirackiego serwera.

Eleven

Eleven

Użytkownicy
posty66
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak w ogóle, to jak to będzie sprawdzane, że ktoś grał na starej konsoli? Widział ktoś jakieś info o tym??

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Social club własna platfroma rockstara

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Tutaj chociażby jest już informacja na temat tych pseudo "zabezpieczeń" odnośnie Gta V. To jedna z przykładowych stron:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=88751

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie zdziwiłbym się, gdyby właściciele tych zabezpieczeń po prostu odmówili :D Na mięso takie jak GTA rzuciłoby się wielu hackerów, a złamane zabezpieczenia zostawiłby bliznę na reputacji firmy :D

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Co do Fify to zawsze crack do niej powstaje przez kilka miechów, do 14 chyba z 3 miechy trzeba było czekać, a kolejny miesiąc na cracka bez bugów...:D Co do GTA V może być różnie, obie wersje są możliwe. Masowe łamanie zabezpieczeń może przynieść sukces dla piratów, ale jeśli gra będzie wymagała neta cały czas(co jest głupotą) to nikt jej może nie złamać.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Juz od wczoraj wiadomo ze Deunovo nie będzie zabezpieczało GTA V, powód jest prosty z denouvo gra nie może być modowana a to jest zbyt duza strata potencjalnego zysku, R* jak każdy myśli głownie o kasie wiec nie mogą sobie pozwolić na brak modów na PC, gdzie jest to główny powód kupowania wersji na PC.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
No, Tizgar podajesz tutaj każdą plotkę i można się już nabierać na niektóre twoje wpisy...;d ale spoko , jedna na 20 zawsze się sprawdza. Czekam tylko i wyłącznie na wymagania wersji PC, cieeeeekawee

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Morał z tego taki: Nie bierz postów Tizgara na poważnie...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

GTA V
#119 2014-11-10, 12:53(Ostatnia zmiana: 2014-11-10, 16:32)
Morał z tego taki: Nie bierz postów Tizgara na poważnie...
Co juz mowilem z reszta od dawna, chociazby przy jego postach w kwestii Risen'a :lol2:

EDIT: akurat ja nie o tym mowie, a poza tym to i tak bzdura :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników
Do góry