GTA V 118643 381

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 14.11.2012 roku

Wyświetleń 118643

Odpowiedzi 381

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Podaje sprawdzone informacje, o których powszechnie wiadomo dużo wcześniej ( przynajmniej 2 dni wcześniej ) niż ja tu o tym napisze.
Czekam proszę mi udowodnić nie prawdziwe info związane z GTA V.
Wolf kiedy ty kurwa pojmiesz prosta rzecz o której było mówione, jak komuś się r2 nie podobało to r3 tez się nie spodoba kurwa hard w chuj.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Wolf kiedy ty kurwa pojmiesz prosta rzecz o której było mówione, jak komuś się r2 nie podobało to r3 tez się nie spodoba kurwa hard w chuj.

Z tym akurat się zgodzę. R2 uważałem za dno, R3 uważam również.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Morał z tego taki: Nie bierz postów Tizgara na poważnie...
Co juz mowilem z reszta od dawna, chociazby przy jego postach w kwestii Risen'a :lol2:

Tylko, że ciebie w kwestii gier nikt poważnie nie traktuje @Werewolf

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 12:53CytujMorał z tego taki: Nie bierz postów Tizgara na poważnie... Co juz mowilem z reszta od dawna, chociazby przy jego postach w kwestii Risen'a
Tylko, że ciebie w kwestii gier nikt poważnie nie traktuje @Werewolf

Niet.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zwiastun Premierowy dla PS4 i X1, 18 listopada 2014
https://www.youtube.com/watch?v=r47LIfTFj5k

My na zwiastun premierowy na PC, 27 stycznia 2015 trochę jeszcze poczekamy.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
My na zwiastun premierowy na PC, 27 stycznia 2015 trochę jeszcze poczekamy.
Pewnie też będzie tydzień przed premierą.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
46 dni dzieli nas od wersji Pc powoli opadają emocje z premierą wersji na NG z 18 listopada i czas zacząć nakręcać PC
Dzisiejszy wyciek przynosi nam bardzo optymistyczne info.

Otóż redakcja ALT-Tab miała okazja rozmawiać z dev team odpowiedzialnym za PC wersje jak i podobno widzieć wersje na Pc, wiemy już ze Pc wersja działa bardzo stabilnie w rozdzielczości full HD 1080p utrzymując stałe 60 fps testy był prowadzone w trybie online gdzie jest znacząco większe obciążenie niż w singlu, ofc dev R* nie zdradzili specifkacji na jakie to testowali ale podzielili się tym co mogli czyli tym ze za Optymalizacje Wersji na Pc odpowiada Team od MP3, a jak powszechnie wiadomo MP3 do czasu ukazania się Shadow of mordor było najlepiej optymalizowana grą na Pc ostatnich kilku lat, skoro to ci sami ludzie to doskonale wiedza jak okiełznać R.A.G.E taka sama optymalizacja jak w MP3 dla GTA V zadowalała by każdego ale R* może pokusić się o jeszcze lepsza :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
42 dni do premiery krotkie info z FB wiec raczej z dystansem mozna podejscie podobno GTA V w wersji na Pc bedzie na 7 płytach dvd dl :P

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Kolejna plota, ale ciekawy jestem jak to zmieszczą wszystko.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Tizgar

GTA V
#129 2014-12-16, 16:57(Ostatnia zmiana: 2014-12-16, 17:26)
https://www.youtube.com/watch?v=UDd3pTE8UsQ

Długo wyczekiwany update już 23 grudnia pojawi się na konsolach tryby heist w online jak widać na trailerze jest tez Pc  R* nie pomija tego faktu ofc wersja na PC będzie miała od razu ów update zaimplementowany w instalce tak jak i wszystkie poprzednie

Hydra back in game :P

https://www.youtube.com/watch?v=t-LgZhMrBLw

Pl trailer drobny fix pełen tryb heist pojawi się w dniu premiery PC wersji zaś 23 grudnia mamy dostać holiday update z 1 misja heist aby pokazać gracza przedsmak :p

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
40 dni zostało to big moment i tym faktem jak to widniej na stronie R* sam R* jest bardzo podekscytowany, tym ze może dać GTA V  dla Pc community i z tego tez względu już w przyszłym tygodniu podadzą oficjalne wymagania sprzętowe, gdyż są już w ostatniej fazie developingu wersji Pc ( w niej już 2 miechy temu byli ale niech będzie ze to ich zdanie jest prawdziwe )

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
40 dni zostało to big moment i tym faktem jak to widniej na stronie R* sam R* jest bardzo podekscytowany, tym ze może dać GTA V  dla Pc community i z tego tez względu już w przyszłym tygodniu podadzą oficjalne wymagania sprzętowe, gdyż są już w ostatniej fazie developingu wersji Pc ( w niej już 2 miechy temu byli ale niech będzie ze to ich zdanie jest prawdziwe )

Jak dla mnie to ty ekscytujesz się bardziej niżeli sam Rockstar :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ja tylko podaje info :P czym mam się ekscytować gra która skończyłem w 101% na x360 :P zero logiki

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
jeszcze wymagań nie mamy ale hmm ustawienia mniej więcej odpowiadają konsoli PS4 i 2gb vramu nie zera ale do ultra to już 2gb będzie mało :P

https://i.imgur.com/bVzjH9r.jpg

Ofc istnieje tez opcja ze ss to fake :P

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
jeszcze wymagań nie mamy ale hmm ustawienia mniej więcej odpowiadają konsoli PS4 i 2gb vramu nie zera ale do ultra to już 2gb będzie mało :P

https://i.imgur.com/bVzjH9r.jpg

Ofc istnieje tez opcja ze ss to fake :P
Zauważ, że względnie dużo opcji jest wyłączonych, spójrz na paski i na reflection quality. Choć nie da się ukryć, że całkiem dobrze byłaby zoptymalizowana. Do dziś pamiętam tą tragiczną optymalizację na PC w GTA 4 w wersji 1.0.0.0.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wrersja box GTA V nie będzie na Stemie mamy już potwierdzenie od R* który takowe info podał do sklepów z kluczami itp, klucz będzie do Social Cluba czyli platformy R* jednak wiadomo ona niema klienta ani nic z tych rzeczy nie trzeba odpalać, normalnie będzie odpalana gra o ile mamy przypisaną do swojego konta SC gdyż gra będzie z nim stale połączona co oznacza ze może nie być trybu offline.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wciąż nieoficjalne info ale jak to mowią w każdym jest ziarenko prawdy no i niema jeszcze sterowników te sa juz w fazie testów jak donosie nvidia wiec moze byc z nimi lepije :P
http://www.benchmark.pl/aktualnosci/gta-v-moze-potrzebowac-czegos-wiecej-niz-nvidia-gtx-770.html

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Jako osoba doświadczona w graniu na niskich ustawieniach, muszę powiedzieć, że GTA V nawet na niskich ustawieniach wygląda zajebiście.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Tizgar

GTA V
#138 2015-01-13, 16:59(Ostatnia zmiana: 2015-01-13, 17:04)
R* dał info
Zła wiadomość premiera ofc obsuwa na 24 marca

Dobra to wymagania ktore sa conajmniej dziwne patrzac na ss na stronei R* z wersji Pc ktore ukazuja duzo lepsza grafe bardziej szczegołowa niz na PS4, wiec ciezko stwierdzić czy gra dla low spec nie posiada trybu last gen.

Minimalne wymagania sprzętowe:
  • system operacyjny: Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows Vista Service Pack 2 (tylko 64-bit)
  • procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2,40 GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 2,5 GHz (4 CPUs)
  • pamięć RAM: 4 GB
  • karta graficzna: Nvidia 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10.1, 11)
  • wolne miejsce na dysku twardym: 65 GB
Zalecane wymagania sprzętowe:
  • system operacyjny: Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1 (tylko 64-bit)
  • procesor: Intel Core i5 3470 3,2 GHz (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 4 GHz (8 CPUs)
  • pamięć RAM: 8 GB
  • karta graficzna: Nvidia GTX 660 2 GB / AMD HD7870 2 GB
  • wolne miejsce na dysku twardym: 65 GB

Macie ss
http://www.rockstargames.com/newswire/article/52374/gtav-pc-new-release-date-first-screens-and-system-specs#comments

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Zła wiadomość premiera ofc obsuwa na 24 marca
Kto by się spodziewał
R* po prostu za mało $$$, a jak wyjdzie wersja na PC to pirackie kopie rozmnożą się jak króliki.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry