KOLEJNY BUG TO... PODCZAS ROZMOWY NA NOWICJUSZA I WYKONANIU ZADAŃ U DIEGA GDY ROZMAWIAMY Z GOMEZEM POKAZUJĄ NAM SIĘ DWIE OPCJE DIALOGOWE i tak samo się kończą na tym samym gównie że na polecenie magów ognia.. DO POPRAWY CAŁY MOD CAAAALY! totalne zero!

Już czas zapłaty jest bardziej grywalne
Post połączony: 2015-01-23, 22:57
Zuck jakbym wiedział to bym ich nie zabijał... teraz jak zagram od nowa nie tkne ich,.. no co sprowokowali mnie i zaatakowali ja sie tylko broniłem...
Post połączony: 2015-01-23, 22:58
Kolejny bug to znikające zadanie u tego kolesia co jest u myśliwych w sprawie zemsty bo któryś ze świątynnich strażników zabił mu kumpla.. Po czasie zadanie mi "wyparowało" DO POPRAWY!
Post połączony: 2015-01-23, 23:00
Wiele postaci "zamarza" podczas spacerowania po kolonii itp... Przykładem jest Kosa. Druga sprawa to po pokonaniu ryżowego przydupasa zbieracze klaskają.. i chodź spałem ponad 50 dni oni 24/h klaskają... i tak wiem rozmowa z jarvisem pomaga, ale sam fakt że mają taką długą chęć machania tymi łapami..
Post połączony: 2015-01-23, 23:01
Podobno Nek zaginął, ale zadania u bandytów są innego zdania bo muszę znaleźć świadków (kopaczy) którzy są święcie przekonani że Nek został zamordowany przez Złego, tymczasem Snaf daje nam zadanie odnalezienia go a on jest w Nowym Obozie... może mi ktoś to wytłumaczyć?