O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3050372
Odpowiedzi 7439
gothic1210 Gość
Patch #9:- dołączony hotfix na mikstury tymczasowe- usunięto łowienie ryb przez Stanleya- naprawione zadanie "Dziwne zachowania"- naprawione zadanie codzienne od Cyrusa- poprawiony błąd w dialogu u Torreza- poprawiony bonus od ducha królewskiego strażnika- mała poprawka u dextera- zmienione staty starej zbroi - naprawiona kładka w starej kopalni - poprawione opisy kosturów magów - dla świętego spokoju trolle ziemne i pełzacze nie są już wrogami- naprawiony nie zaczepiający artegor przy wejściu do kopalni - poprawiony błąd ze znikajacym zadaniem od steha- naprawiony błąd z Gor Na Tothem- poprawiony błąd z zadaniem "Zniszczyć świątynię"- poprawiony błąd z powtarzającym się dialogiem - poprawiona literówka u yberiona podczas dialogu o posłańcu- jeśli "test zaufania" jest w toku, a dołączymy do bandytów/bractwa zadanie jest anulowane- dodany został warunek uniemożliwiający przyjęcie questa od uturiela prze 4 rozdziałem- poprawiony zasięg broni "miecz rozpaczy"- lekko zmniejszona wymagana mana do używania większego miecza rozpaczy- naprawione zadanie z gor na linem- poprawiony kociołek na placu wymian- zadanie z noszeniem wody za lewusa znika po buncie zbieraczy- poprawiony błąd z klinem u cronosa- poprawione otrzymywanie pensji od jensa- usunięty pojawiający się na czwartym rozdziale dialog gerarda (zostało po przeróbkach)- naprawiony przedwczesny dialog z doylem o opuszczonej kopalni - poprawiona głowa jednego z garotników- dodana opcja koniec dla jednego z garotników- poprawione błędy podczas konsekracji kostura u magów wody- drobne zmiany w komunikatach podczas łowienia- poprawione komunikaty po użyciu niektórych przedmiotów- opcja koniec u wspólnika szantażysty- dodana animacja kopania do niektórych kołowrotów- obniżona cena zardzewiałego dwuręcznika (? :| _ )- poprawiony błąd z wyświetlaniem czasu po wypiciu czasowej mikstury potęgi i życia- dodany konsekrowany i ulepszony kostur guru do kupienia u cadara
Duriel
Zohrokey
Prawdopodobnie to już wszystkie zmiany jakie obejmie patch:Kod: [Zaznacz]Patch #9:- dołączony hotfix na mikstury tymczasowe- usunięto łowienie ryb przez Stanleya- naprawione zadanie "Dziwne zachowania"- naprawione zadanie codzienne od Cyrusa- poprawiony błąd w dialogu u Torreza- poprawiony bonus od ducha królewskiego strażnika- mała poprawka u dextera- zmienione staty starej zbroi - naprawiona kładka w starej kopalni - poprawione opisy kosturów magów - dla świętego spokoju trolle ziemne i pełzacze nie są już wrogami- naprawiony nie zaczepiający artegor przy wejściu do kopalni - poprawiony błąd ze znikajacym zadaniem od steha- naprawiony błąd z Gor Na Tothem- poprawiony błąd z zadaniem "Zniszczyć świątynię"- poprawiony błąd z powtarzającym się dialogiem - poprawiona literówka u yberiona podczas dialogu o posłańcu- jeśli "test zaufania" jest w toku, a dołączymy do bandytów/bractwa zadanie jest anulowane- dodany został warunek uniemożliwiający przyjęcie questa od uturiela prze 4 rozdziałem- poprawiony zasięg broni "miecz rozpaczy"- lekko zmniejszona wymagana mana do używania większego miecza rozpaczy- naprawione zadanie z gor na linem- poprawiony kociołek na placu wymian- zadanie z noszeniem wody za lewusa znika po buncie zbieraczy- poprawiony błąd z klinem u cronosa- poprawione otrzymywanie pensji od jensa- usunięty pojawiający się na czwartym rozdziale dialog gerarda (zostało po przeróbkach)- naprawiony przedwczesny dialog z doylem o opuszczonej kopalni - poprawiona głowa jednego z garotników- dodana opcja koniec dla jednego z garotników- poprawione błędy podczas konsekracji kostura u magów wody- drobne zmiany w komunikatach podczas łowienia- poprawione komunikaty po użyciu niektórych przedmiotów- opcja koniec u wspólnika szantażysty- dodana animacja kopania do niektórych kołowrotów- obniżona cena zardzewiałego dwuręcznika (? :| _ )- poprawiony błąd z wyświetlaniem czasu po wypiciu czasowej mikstury potęgi i życia- dodany konsekrowany i ulepszony kostur guru do kupienia u cadaraJak widać nie wszystkie błędy zostały naprawione, jednak wyłatałem wszystko co przeszkadzało w grze lub ją uniemożliwiało.
pudzianek1
Jakub91
KUBA - 4477
Narkan
qlwik
Necro59
Czy edycja rozszerzona ma zmodyfikowany ekran startowy? Pytam bo u mnie jest standardowy z gnk2 i nie wiem czy mod się uruchomił.
lukee
Komachi
Aha, fajnie że info o tym jest od razu na samym początku wytłuszczonym drukiem, tak że nawet ślepy by zauważył.
Cytat: qlwik w 2016-02-13, 16:40Czy edycja rozszerzona ma zmodyfikowany ekran startowy? Pytam bo u mnie jest standardowy z gnk2 i nie wiem czy mod się uruchomił. Ten mod jest do 1...