Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3198940 7440

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3198940

Odpowiedzi 7440

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
Wie ktoś może ile potrzeba PN aby jednoręką bić na najwyższym poziomie ? Wiem,że 40 PN trzeba stracić żeby trzymał miecz w jednej ręce.

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Czemu bronie 2h wymagają więcej siły niż zadają dmg... według mnie powinno byś odwrotnie... Musze pakować kupe pn w siłe by unieść broń, którą w 1h już dawno bym wyrzucił, bo by zadawała za małe obrażenia.

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak mam wykonac zadanie dostawa z nowego obozu gdzie szukac tych bandytów

KUBA - 4477

KUBA - 4477

Użytkownicy
Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
posty83
Propsy21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
Hej, pytanie do tych, co się orientują - od którego poziomu władania bronią jednoręczną, jeśli to ma jakieś znaczenie, mnożnik obrażeń wynosi 1 ?

Przy okazji, jestem dopiero na początku gry, i obóz Myśliwych jest zajebisty, tylko ta chata Alexa dziwnie na jego tle wygląda, no i Claw nie ma stołu alchemicznego, zobaczymy jeszcze, jak jest u Łowców Orków, ale ogólnie jest nieźle.
I wielki plus za bujniejszą i różnorodniejszą roślinność w Kolonii, fajnie wyglądają te czerwone krzaki obok chaty Cavalorna :ok:.

Siłą watahy - wilk. Siłą wilka - wataha.

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
znalazłem jakoms jaskinie z bandziorem ale jak z nim ide to mnie atakuja jakas rada niewiem jak wykonac tego zadania dostawa z nowego obozu

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
mam 31 PN i 10 lvl i nie wiem na co wydać PN bo chce zostać magiem. ktoś może mi pomóc?

gothic1210
  • Gość
Ołtarz na orkowej arenie dodaję 20 siły :ohmy:  ^^
na trzy minuty hehehhehehehhehehhehehehhehehehehhehehehhehehehehehhehehehehhehehehehhehehhehehehehhehehehhee punkt dla mnie

:ayfkm:  :ayfkm:  :ayfkm:
co jest kucu? he he
Hej, pytanie do tych, co się orientują - od którego poziomu władania bronią jednoręczną, jeśli to ma jakieś znaczenie, mnożnik obrażeń wynosi 1 ?

Przy okazji, jestem dopiero na początku gry, i obóz Myśliwych jest zajebisty, tylko ta chata Alexa dziwnie na jego tle wygląda, no i Claw nie ma stołu alchemicznego, zobaczymy jeszcze, jak jest u Łowców Orków, ale ogólnie jest nieźle.
I wielki plus za bujniejszą i różnorodniejszą roślinność w Kolonii, fajnie wyglądają te czerwone krzaki obok chaty Cavalorna :ok:.
jedyną zaletą tego moda jest grafika. mogłem zrobić sam texpack i wyjechać w bieszczady, ale kurwa nie, skryptować się zachciało.  :facepalm: ech. a mogło być pięknie...

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, czy ktoś może mnie uczyć broni 1h jak jestem magiem wody (dawny strażnik). Sprawdzałem u Corda, Scatty'ego i nic.

Bragomir

Bragomir

Użytkownicy
posty20
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takie drobne pytanko. Czy w grze jest zaimplementowanych więcej takich cut-scenek, takich jak ta z Klinem i Rączką?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
znalazłem jakoms jaskinie z bandziorem ale jak z nim ide to mnie atakuja jakas rada niewiem jak wykonac tego zadania dostawa z nowego obozu

Zabij bandytów. I weź dostawe ze skrzyni w tej jaskini. Co w tym trudnego?

Mam pytanie. Czy w najnowszej wersji opcja wzmacniania mikstur została usunięta?

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mam pytanie. Czy w najnowszej wersji opcja wzmacniania mikstur została usunięta?

Robiłem już dużo mikstur i nie spotkałem się z czymś takim. Inna kwestia jest taka że mikstur trwałych można naklepać baardzo dużo

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
Gdzie jest Togard w SO ?
Mam mu zanieść zabarwioną czarną rudę i nie mogę go znaleźć. :/

KUBA - 4477

KUBA - 4477

Użytkownicy
Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
posty83
Propsy21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
gothic1210 przecież jestem na samym początku gry, co niby miałem zobaczyć. Grafika pierwsza rzuca się w oko, a w obozie Myśliwych zrobiłem dopiero zadania, które były już w CM, więc co miałem zdążyć zobaczyć ? Prócz grafiki fajne są treści ksiąg (czytałem puki co tylko tą o Druidach, ale treść jest niezła), no i fajnie, że test na Bandytę nie blokuje zadań na wstęp do innych obozów, jak to było w poprzedniej wersji (tylko tyle z niej ograłem i stwierdziłem, że poczekam na nowszą). Puki co wyraziłem swoje (pozytywne) zdanie na temat tego, co zdążyłem zobaczyć, ale co do atrakcyjności, to raczej nie mam obaw o ich jakość. Pogram więcej, to się wypowiem, puki co nie mam o czym. No i w dalszym ciągu chciałbym wiedzieć, jak to jest z mnożnikiem obrażeń.

Siłą watahy - wilk. Siłą wilka - wataha.

Hugovsky

Hugovsky

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pokieruje mnie ktoś do działu z downloadem er 1.45 bo strona facebook ulegla awarii

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

dinozaur7

dinozaur7

Użytkownicy
posty246
Propsy56
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co się stało z facebookiem i forum?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ludzie, poszukajcie linków do ściągnięcia na tm -_-

Hugovsky

Hugovsky

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a sprawdziles czy nie wygasly

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Ludzie, poszukajcie linków do ściągnięcia na tm -_-
najpierw sprawdz potem pisz.
z modbb wygasły
mega również
fb tez padł czyzby outlander sie zawinął...

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

= D

0 użytkowników
Do góry