No, panowie, pograłem pierwsze dwie godziny, powiem szczerze, szata graficzna wyrywa z laczków, i to jak cholera, jest zajebiście i klimatycznie, szczególnie rano, gdy jest tak jakby pół ciemno, zobaczymy, co będzie dalej, ale na pewno będzie zajebiście. Propsy za grafikę i klimat

.
Mam przy okazji ze dwa pytania:
1.Czy kradzież jest wymagana, by ukraść coś komuś, co quest wymaga, czy też dobrze zrozumiałem, że w przypadku kradzieży questowej wymagana jest tylko zręczność ? Tak tu ktoś wcześniej pisał.
2.Co może nam zablokować wstęp do danego obozu ? Tylko wstąpienie do jakiejś gildii, np.do Kopaczy, czy też robienie jakichś zadań np.dla Cieni zablokuje drogę Bandyty ? Pytam, żeby później się nie zdziwić w jakimś wypadku.
A, i przy okazji wpadłem na małego buga - idąc sobie spokojnie z Kosą do Wolnej Kopalni (żeby mi pd na początek nabił

), natknąłem się na Bandziora, który wciska nam bajeczkę i naciąga na współpracę, żeby z nim pójść. Gdy już idziemy z nim na miejsce, gdzie mamy zostać przez niego i kumpli napadnięci, nie załącza się rozmowa z nim, mało tego, gość idzie chyba trochę za daleko, bo zaczyna atakować własnych kumpli, którzy dla nas są na czerwono, i robi to właśnie przez to, bo i dla niego (chyba) są oni jakby zagrożeniem (z technicznego punktu widzenia). Poza tym co jakiś czas wywali accesa przy wczytywaniu, choć nie zawsze, ale to już mniejsza. Poza tym - kawał solidnego moda się zapowiada.