Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3410744 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3410744

Odpowiedzi 7445

Siwriss

Siwriss

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znalazłem śmiesznego buga: jak kupiłem od Ghorana z obozu na bagnie rozdrabniacz to jakimś cudem rozmnożył mi się z 1 do 33 sztuk :D

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teraz pytanko ode mnie:

Co zrobić z tym gothikiem?
Co chwila mi się crashuje, dosłownie co otworzenie ekwipunku lub rozmowę z NPC.
Próbowałem systempack zainstalować jednak nie da się. Nie mogę wybrać opcji ''zainstaluj''
Link do FPS patcha który może być potrzebny do odpalenia systempacku również nie działa.
Liczę na Waszą pomoc przyjaciele! Jak odpalić ten system pack? Albo jak zlikwidować te ciągłe błędy?

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Można się jakoś inaczej dostać do kopalni oprócz zostania kopaczem?

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

gothic1210
  • Gość
Zostać nowicjuszem.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok ale mi chodzi czy można dostać się w 1 rozdziale bez posiadania gildii? :P

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak wykonać zadanie niepokorny kopacz :) byłem już pogadać z lothem :) w opisie qesta pisze tylko że oned ma wpaść w zasadzke kopaczy i to tyle? jak pociągnąć dalej to zadanie bo obeszłem już cały stary obóz i nie znalazłem kopacza o imieniu oned???

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy jak zostane bandytą wszystkie obozy będą do mnie wrogo nastawieni i będą mnie atakować ?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak wykonać zadanie niepokorny kopacz :) byłem już pogadać z lothem :) w opisie qesta pisze tylko że oned ma wpaść w zasadzke kopaczy i to tyle? jak pociągnąć dalej to zadanie bo obeszłem już cały stary obóz i nie znalazłem kopacza o imieniu oned???

Spoiler
W dialogu jest co robić dalej, ale w dzienniku już nie. Trzeba przekupić kopaczy. Kopaczami tymi są: Herek, Uscan i jeszcze jeden po drodze do uscana ale nie pamiętam imienia.

maszynka666

maszynka666

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam bardzo serdecznie. Gdzie znajduje sie skrzynka z rudą Josh'a, w wątku bandytów. Nie moge jej znaleźć. Dwoje sie i troje, a bez gothic'a żyć sie nie da. Z góry dziękuje za szybką odpowiedź, pozdrawiam.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
szukaj w krzakach, za obozem w lewo

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Spoiler
W dialogu jest co robić dalej, ale w dzienniku już nie. Trzeba przekupić kopaczy. Kopaczami tymi są: Herek, Uscan i jeszcze jeden po drodze do uscana ale nie pamiętam imienia.

problem w tym że Herek, uscan i tippler nie mają żadnych opcji dialogowych???

Naes515

Naes515

Użytkownicy
posty1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam serdecznie!
Mam dwa pytania:
1.Gdzie zdobyć utarte nasiona ogniociernia
2.Gdzie jest Shart jeżeli zniknął ze swojej chaty na bagnie w drugim rozdziale

gothic1210
  • Gość
Czy zrobił ktoś zadanie "Niepokorny kopacz"? Bo nie wiem w końcu czy coś z nim źle czy nie. Poza problemem Sentinela miał ktoś coś??

Siwriss

Siwriss

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam serdecznie!
Mam dwa pytania:
Potrzebujesz ogniociernia (znaleźć można gdzieś w lesie) i musisz go ugnieść przy stanowisku do którego potrzeba rozdrabniacza

Post połączony: 2016-02-08, 22:48
Czy zrobił ktoś zadanie "Niepokorny kopacz"? Bo nie wiem w końcu czy coś z nim źle czy nie. Poza problemem Sentinela miał ktoś coś??
Ja zrobiłem bez problemu. Sentinel masz rude, żeby im zapłacić za to pobicie? :)

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
U mnie również nie było problemów

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Kolejny próg siły to 30pkt+? Mam 28 pkt i nauka wymaga 2pkt nauki za 1 siły.  Nie czaje, w dialogu jest normalnie punkt za punkt, a po kliknięciu bierze 2.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podpowie ktoś gdzie znajde liść dębu i gdzie znajduje się  joseph? (teraz mam go śledzić i obserwować)
Z góry dzięki za odpowiedz. :)

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Liść dębu jest chyba na skarpie tam gdzie w gothic 2 był hosh pak. Joseph jest w jaskini na lewo od 2 strażników pilnujących przejścia na teren orków. Jak nie załapie dialog to niech da ci wszystkie ostrzeżenia po czym zagadaj jeszcze raz.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam serdecznie!
Mam dwa pytania:
Potrzebujesz ogniociernia (znaleźć można gdzieś w lesie) i musisz go ugnieść przy stanowisku do którego potrzeba rozdrabniacza

Post połączony: 2016-02-08, 22:48
Ja zrobiłem bez problemu. Sentinel masz rude, żeby im zapłacić za to pobicie? :)

mam ponad 16k rudy:) co do tego zadania z niepokornym kopaczem to może przyczyną jest to że rozpoczołem zadanie problemy skazy mianowicie zabiłem tych dwóch siepaczy złego ale po pokonaniu siepaczy przerwałem to zadanie ze względu na to że nie znam edycji rozszerzonej za dobrze i zły albo świstak mogą się jeszcze do jakiś zadań przydać:) ewentualnie że nie zapłaciłęm za ochronę bloodwynowi:) nie wiem przyczyn może być wiele dobra póki co olałem to zadanie.

teraz inny problem kiedy steh daje nam zadanie bo w pierwszym rozdziale mówił że jestem za słaby a w drugim i teraz trzecim nie ma żadnej opcji dialogowej poza opcją handlowania?

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak zdobyć krew białego wilka?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry