O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3410744
Odpowiedzi 7445
Siwriss
Komachi
Stonnos111
gothic1210 Gość
Sentinel
Acnefan
tldr
jak wykonać zadanie niepokorny kopacz byłem już pogadać z lothem w opisie qesta pisze tylko że oned ma wpaść w zasadzke kopaczy i to tyle? jak pociągnąć dalej to zadanie bo obeszłem już cały stary obóz i nie znalazłem kopacza o imieniu oned???
maszynka666
Jakub91
Cytat: Sentinel w 2016-02-08, 19:50jak wykonać zadanie niepokorny kopacz byłem już pogadać z lothem w opisie qesta pisze tylko że oned ma wpaść w zasadzke kopaczy i to tyle? jak pociągnąć dalej to zadanie bo obeszłem już cały stary obóz i nie znalazłem kopacza o imieniu oned???SpoilerW dialogu jest co robić dalej, ale w dzienniku już nie. Trzeba przekupić kopaczy. Kopaczami tymi są: Herek, Uscan i jeszcze jeden po drodze do uscana ale nie pamiętam imienia.
Naes515
Witam serdecznie!Mam dwa pytania:1.Gdzie zdobyć utarte nasiona ogniociernia2.Gdzie jest Shart jeżeli zniknął ze swojej chaty na bagnie w drugim rozdziale
Czy zrobił ktoś zadanie "Niepokorny kopacz"? Bo nie wiem w końcu czy coś z nim źle czy nie. Poza problemem Sentinela miał ktoś coś??
KarolskyDamiansky
Baggio DreamVader
Cytat: Naes515 w 2016-02-08, 22:20Witam serdecznie!Mam dwa pytania:1.Gdzie zdobyć utarte nasiona ogniociernia2.Gdzie jest Shart jeżeli zniknął ze swojej chaty na bagnie w drugim rozdzialePotrzebujesz ogniociernia (znaleźć można gdzieś w lesie) i musisz go ugnieść przy stanowisku do którego potrzeba rozdrabniaczaPost połączony: 2016-02-08, 22:48Cytat: gothic1210 w 2016-02-08, 22:28Czy zrobił ktoś zadanie "Niepokorny kopacz"? Bo nie wiem w końcu czy coś z nim źle czy nie. Poza problemem Sentinela miał ktoś coś??Ja zrobiłem bez problemu. Sentinel masz rude, żeby im zapłacić za to pobicie?