Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3413435 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3413435

Odpowiedzi 7445

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Tak sobie myślę, czy ten temat nie powinien być w zapowiedziach modyfikacji :)

To lepiej nie myśl, po cholere ma być w zapowiedziach modyfikacji coś co jest do pobrania i jest już ukończone ? -.-

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
To lepiej nie myśl, po cholere ma być w zapowiedziach modyfikacji coś co jest do pobrania i jest już ukończone ? -.-
Bo nie jest ukończona? Nie rozumiem skąd ten bulwers. Człowiek się grzecznie pyta, to odpowiadasz jakbyś chuj wie jaką łaskę mu robił. Nie chcesz - nie pisz. Naprawdę, te wszystkie chamskie posty to żadna nowość, nie robią na nikim wrażenia. Pozdrawiam i oczekuję na hejta  :cool:

Drakus150

Drakus150

Użytkownicy
posty16
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest ukończona.
Teraz tworzona jest nowsza wersja poprostu.

Twoja stara

Twoja stara

Użytkownicy
posty52
Propsy16
  • Użytkownicy

Ty debilu jeden.
Czas Zapłaty też masz/miałeś do pobrania - to znaczy że ten mod został ukończony?
To samo jest z G:ER - wersji 1.2 też chyba się nie da pobrać, jeśli się nie mylę.
Gothic co jakiś czas wrzuca screeny lub filmiki gry z zapowiedzią co się ukaże w modzie.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ty debilu jeden.
Czas Zapłaty też masz/miałeś do pobrania - to znaczy że ten mod został ukończony?
To samo jest z G:ER - wersji 1.2 też chyba się nie da pobrać, jeśli się nie mylę.
Gothic co jakiś czas wrzuca screeny lub filmiki gry z zapowiedzią co się ukaże w modzie.

Skoro za ciężko w 1 temacie znaleźć link do pobranie to ci wrzucę tutaj:

DOWNLOAD

Chyba widoczne co nie ? Boże skąd tacy ludzie się biorą, to mam rozumieć ma robić 20 tematów na forum dla każdej nowej wersji co będzie ? -.-

Wrzuca screeny lub filmiki z tym co zostanie DODANE do moda nie co ukaże się, ukazywać się to może w nieskończonym projekcie, ale w skończonym jest dodawane -.-

Twoja stara

Twoja stara

Użytkownicy
posty52
Propsy16
  • Użytkownicy
Skoro za ciężko w 1 temacie znaleźć link do pobranie to ci wrzucę tutaj:

DOWNLOAD

Chyba widoczne co nie ? Boże skąd tacy ludzie się biorą, to mam rozumieć ma robić 20 tematów na forum dla każdej nowej wersji co będzie ? -.-

Wrzuca screeny lub filmiki z tym co zostanie DODANE do moda nie co ukaże się, ukazywać się to może w nieskończonym projekcie, ale w skończonym jest dodawane -.-

Nie w temacie tylko stronie ;)
To że download jest to wiem bo grałem w ER od razu jak został założony ten temat ale ta wersja była tak zbugowana że chyba nawet nie da się jej przejść i gothic poprawia bugi i dodaje nowe rzeczy do nowej wersji. Zresztą tego linku miało chyba nie być z tego co było pisane.
Czas Zapłaty skoro jest download też jest ukończone wg Ciebie jak rozumiem :)

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie w temacie tylko stronie ;)
To że download jest to wiem bo grałem w ER od razu jak został założony ten temat ale ta wersja była tak zbugowana że chyba nawet nie da się jej przejść i gothic poprawia bugi i dodaje nowe rzeczy do nowej wersji. Zresztą tego linku miało chyba nie być z tego co było pisane.
Czas Zapłaty skoro jest download też jest ukończone wg Ciebie jak rozumiem :)

? Przecież to jest Czas Zapłaty BETA, więc tak beta jest ukończona -.-

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Skończcie ten spam. Tu się dyskutuje o modyfikacji, a nie przeprowadza się kłótnie co do przeniesienia tamatu, takie rzeczy to tylko w offtopie.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

MhrocznyCzlek

MhrocznyCzlek

Użytkownicy
posty31
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Skończcie ten spam. Tu się dyskutuje o modyfikacji, a nie przeprowadza się kłótnie co do przeniesienia tamatu, takie rzeczy to tylko w offtopie.

Polać mu!!

The fireshow team:
https://www.facebook.com/pages/Drakar/403319873057139?fref=ts

//edit.Aztek - większą sygnę trzeba było sobie wrzucić. 1000x1000 to chyba nowy rekord

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
Tak gwoli ścisłości, reaktywujesz w modzie In Extremo?

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Moglibyście to wrzucic na jakis inny upload ? chyba nigdy nie znajde wolnego slotu na tym Sendspace  :facepalm:

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Proponuję wykorzystać potencjał cmentarzyska orków, zwłaszcza górnej części pomieszczenia z orkiem-żołnierzem (kilka nieumarłych orków byłoby w sam raz). Moją propozycję uzasadniam tym, że przechodzenie tej misji po raz -enty jest wyjątkowo nudne.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

gothic1210
  • Gość
Tak gwoli ścisłości, reaktywujesz w modzie In Extremo?
Samo się reaktywowało  :D  
Moglibyście to wrzucic na jakis inny upload ? chyba nigdy nie znajde wolnego slotu na tym Sendspace
Kolejna osoba, która nie widzi linka z uploadera w pierwszym poście. Trzeba nacisnąć na ikonkę archiwum.
http://www.uploader.pl/file/287225/er-12-modfull.7z.html
Przypominam, że pobierasz demo.  :wink:  
Proponuję wykorzystać potencjał cmentarzyska orków, zwłaszcza górnej części pomieszczenia z orkiem-żołnierzem (kilka nieumarłych orków byłoby w sam raz). Moją propozycję uzasadniam tym że przechodzenie tej misji po raz -enty jest wyjątkowo nudne.
Pomyślę nad tym. Myślę, że kilku nieumarłych orków nie będzie problemem.  :ok:

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Dzięki. Jak przyjdzie mi do głowy jeszcze jakiś logiczny pomysł to napisze.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,

googles124

googles124

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
sorry za tamto dziwne pisanie ale się spieszyłem kiedy wyjdzie ta modyfikacja oficjalna premiera tego moda bo bym sobie pograł.
mam kilka pomysłów mogę je napisać.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Gdzie jest Guy po ataku na opuszczoną kopalnie ?? Szukałem po całym bagnie i nie moge go znależć :/

gothic1210
  • Gość
Gdzie jest Guy po ataku na opuszczoną kopalnie ?? Szukałem po całym bagnie i nie moge go znależć :/
bug, naprawiony.

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Planujesz w przyszłości dodać potwory z gothic 2 i nocy kruka? Niekoniecznie w najbliższej wersji, tylko w przyszłości.

Janusz Korwin-Mikke,

gothic1210
  • Gość
Planujesz w przyszłości dodać potwory z gothic 2 i nocy kruka? Niekoniecznie w najbliższej wersji, tylko w przyszłości.
Nie. Mam nadzieję, że nie będzie wersji innej niż najbliższa. Ewentualnie dopuszczam myśl, że wydam jeszcze dwie wersje, ale druga już raczej bugi, których się nie wyłapało wcześniej (staramy się, żeby tak się nie zdarzyło).

MrSzymon345

MrSzymon345

Użytkownicy
posty127
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz racje gothic po co jeszcze cos dodawac.Wiele osob czeka jeszcze na wersje pelna bez bugow i bledow.Lepiej poprawic bugi i wydac moda.Takie jest moje zdanie bo po co przeciagac premiere i dodawac ciagle nowe rzeczy zeby tworzyly sie nowe bugi do poprawki.

0 użytkowników
Do góry