O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3413435
Odpowiedzi 7445
Jurigag
Tak sobie myślę, czy ten temat nie powinien być w zapowiedziach modyfikacji
Korek
To lepiej nie myśl, po cholere ma być w zapowiedziach modyfikacji coś co jest do pobrania i jest już ukończone ? -.-
Drakus150
Twoja stara
Ty debilu jeden.Czas Zapłaty też masz/miałeś do pobrania - to znaczy że ten mod został ukończony?To samo jest z G:ER - wersji 1.2 też chyba się nie da pobrać, jeśli się nie mylę. Gothic co jakiś czas wrzuca screeny lub filmiki gry z zapowiedzią co się ukaże w modzie.
Skoro za ciężko w 1 temacie znaleźć link do pobranie to ci wrzucę tutaj:DOWNLOADChyba widoczne co nie ? Boże skąd tacy ludzie się biorą, to mam rozumieć ma robić 20 tematów na forum dla każdej nowej wersji co będzie ? -.-Wrzuca screeny lub filmiki z tym co zostanie DODANE do moda nie co ukaże się, ukazywać się to może w nieskończonym projekcie, ale w skończonym jest dodawane -.-
Nie w temacie tylko stronie ;)To że download jest to wiem bo grałem w ER od razu jak został założony ten temat ale ta wersja była tak zbugowana że chyba nawet nie da się jej przejść i gothic poprawia bugi i dodaje nowe rzeczy do nowej wersji. Zresztą tego linku miało chyba nie być z tego co było pisane. Czas Zapłaty skoro jest download też jest ukończone wg Ciebie jak rozumiem
Necro59
MhrocznyCzlek
Skończcie ten spam. Tu się dyskutuje o modyfikacji, a nie przeprowadza się kłótnie co do przeniesienia tamatu, takie rzeczy to tylko w offtopie.
Ventrue DreamVader
Dariusz
panzpis
gothic1210 Gość
Tak gwoli ścisłości, reaktywujesz w modzie In Extremo?
Moglibyście to wrzucic na jakis inny upload ? chyba nigdy nie znajde wolnego slotu na tym Sendspace
Proponuję wykorzystać potencjał cmentarzyska orków, zwłaszcza górnej części pomieszczenia z orkiem-żołnierzem (kilka nieumarłych orków byłoby w sam raz). Moją propozycję uzasadniam tym że przechodzenie tej misji po raz -enty jest wyjątkowo nudne.
googles124
Gdzie jest Guy po ataku na opuszczoną kopalnie ?? Szukałem po całym bagnie i nie moge go znależć
Planujesz w przyszłości dodać potwory z gothic 2 i nocy kruka? Niekoniecznie w najbliższej wersji, tylko w przyszłości.
MrSzymon345