Czemu każdy mój post kończy się hejtem w moją stronę? Nie twierdzę że jest to sprawiedliwe, wręcz przeciwnie, sam napisałem że to takie nie jest, jednak obecnie każda początkująca modyfikacja jest porównywana z tymi wielkimi modyfikacjami, a motywacja, często dość duża na początku, jest im dość brutalnie odbierana, nie ma wielu projektów które to przetrwały. Poprzeczka została podbita zbyt mocno by ktoś kto modduje od co z roku na rok zawęża grono projektów biorących udział. W sumie to wspominałem o tym już parę razy przy rozmowach odnośnie grafiki 3D, bo tam jest ten sam problem.
A teraz mówiąc ściśle do tematu, nie każę, ani nie proszę, KZW o zaprzestanie moddingu, lecz raczej podsuwam mu myśl (w dość dziwny sposób, jednak jestem pojebanym człowiekiem) że może jednak warto odsunąć się od takich "imprez" i dać się wykazać innym.
Adanos, nie spinam się. Kierujecie/kierujesz pytania bezpośrednio do mnie więc na nie odpowiadam.
Jak już mówiłem, ja nie kazałem nikomu odpowiadać na mojego posta, pozostawiłem po sobie parę przemyśleń, które jeżeli wydały się wam głupie trzeba było pominąć, a jeżeli gdzieś przypadkiem palnąłbym coś mądrego mogłoby to pomóc w rozwijaniu DS za rok. Porównaj DS na przestrzeni lat, a zobaczysz wielkie różnice, które z roku na rok pogarszały jakość tegoż wydarzenia.